Mamici de sept-oct 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Pufy, elimultumim pentru incurajari.E bine sa poti sa stai macar de vb cu cineva.
NOKIA...daca asa ne-a fost sa ne fie ce sa facem. Or veni si la noi zile mai bune.

Azi noapte am incercat si eu sa dorm pe lateral.Off mai mult m-am foit decit am dormit.Spre dimineata am adormit, bine ca este racoare afara.Iar bebelusa s-a foit si ea ca m-am trezit cu niste lovituri in ficatei, parca e suita mai sus.

Voi ati inceput sa stringeti cite ceva pt bagajul de spital, sau este pregatit deja.Eu am luat doar asa cite ceva , strictul necesar si de urgenta sa spun momentan( camasa de noapte, chilotii cu burta, pachet vata, crema garmastan) iar pt bebe inca mai nimic.

In sfirsit azi ne racorim (mai ales fetele din bucuresti)pentru ca ieri chiar daca a plouat era zapuseala.

Am uitat sa va spun, pina acum m-am dat cu diverse creme de corp, cu ulei de masline si su supliform pe pulpe si fund. Ieri mi-am cumparat Vergisal de la Favisan ( este natural) pentru vergeturi cu toate ca nu am doar preventiv. Cica este f bun si nu este scump- 90.000 un tub de 75 grame parca, dar intre f bine in piele nu ramine gras.Eu m-am gindit sa-l folosesc pt burtik si coapse.

Pupici

Monica 31 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Nokia, imi pare rau ca treci prin astfel de momente. Cu toate ca probabil nu am ajuns sa ma enervez asa rau ca tine tinand cont ca la noi e doar un copil si la tine doi, iti spun ce fac eu. Ma apuca si pe mine nervii pe el cateodata si mi se pare ca face numai prostii ca sa-mi faca mie in ciuda, dupa ce ma trezesc tipand la el si el face si mai urat, imi dau seama ca asa nu rezolv nimik. Asa ca respir adanc de multe ori si-mi dau seama ca el n-are nici o vina ca la mine tropaie hormonii de gravida. Ieri, de pilda, a inceput o ploaie torentiala brusc. Eram cu el pe strada. Logic, am vrut sa ma adapostesc sub o streasina, ca toata lumea. El a luat-o la fuga prin ploaie si prin toate baltile alea imense, parca imi facea in ciuda si alerga in cele mai mari balti si in cele mai mari noroaie. M-am enervat, am tipat la el pe strada, lumea se uita la noi, l-am luat cu forta intr-un taxi, am ajuns acasa, l-am certat ca apoi sa-mi dau seama ca el chiar era bucuros. Si in loc sa ma bucur si eu de bucuria lui ca alerga prin balti, io am urlat la el ca nebuna. Ce vina avea el ca-s eu cu nervii in pioneze in cate o zi? Pe cuvant ca mi-a parut rau toata ziua. Asa ca te org sa incerci sa te linistesti, respira adanc, bea un pahar cu apa, lasa-i singuri cateva minute pana te calmezi, pune-le un desen animat, da-le o carte de colorat/rasfoit si calmeaza-te. Cu cat tipi mai mult la ei cu atat sunteti toti 3 mai nervosi. Si nu-i pacat? Sunt doar copii care nu inteleg foarte bine problemele prin care treci tu...

Monique, eu n-am facut nici un bagaj, nimc. N-am luat nimic de bebe, nimic ptr spital, mai astept. Vreo luna cred.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
POZE NOI; Ilinca

Mergi la inceput

adameascaCred ca era dragut si probabil ai ris dupa. dar n asa sintem noi mai "nebune si exagerate", sa nu raceasca sa nu se murdareasca bla bla. Banuiesc ca eu inca nu am bb sa alerge prin ploaie.El saracutu se bucura. Ti-e nu ti-a venit niciodata sa alergi prin ploaieMie da.Dar noi sintem adulti si vezi doamne nu ne manifestam.

Monica 31 sapt

Mergi la inceput

Mai burticoaselor dar chiar sinteti somnoroase. Nu bananaie nimeni pe forum?

Noi o sa isim un pic pe afara ca nu avem ce face in casa.

Upss de trei mesaje incoace imi arata acolo sub stelute ca am 150 de mesaje. De ce oare?

Monica 31 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata burticoase...

Cred ca la ora asta toate dormiti

Eu m-am trezit sa ma apuc sa termin ardeii umpluti ca toata noaptea i-am visat .

Pufy te astept cu cea mai mare placere la Iasi (promit ca fac o cratita mare numai pentru voi).

Acum...am visat azi-noapte ca mancam dulceata de zmeura...are cineva o reteta?Parca sa vorbit acum recent de dulceata din asta da nu imi aduc bine aminte.Daca da sa trimita careva ca imi saliveaza gura...mai ales ca ieri era plina piata cu zmeura

Micul meu boxior se pare ca ziua doarme si noaptea se antreneaza...dorm numai pe bucatele si daca ma mangai pe burta selinisteste si adoarme...cum nu mai mangai burta ca adorm hop se trezeste...sper sa nu aiba acelasi program si dupa ce voi naste.

Pupici si o dumnica frumoasa...am plecat sa termin treaba

_
26+ Sebastian

Micul nostru boxior...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Pupicei la gravidutze,

M-am bucurat ca s-a mai racorit si acum, de la vremea asta cred, am asa o stare de nervi ca nici eu nu ma inteleg. Ca tot vorbeam de discutii intre soti, tocmai am avut o cearta cu al meu. De fapt, eu m-am certat , caci el ma lasa sa tip, sa spun ce am de spus si gata. Avem niste probleme de rezolvat cu actele si trebuie sa umblu sa le completez, ceea ce nu-mi face nici o placere si de aici toate discutiile.

Am fost ieri la botez, dar nu m-am distrat de nici un fel. Botezul a avut loc in casa, intr-un apartament in care erau vreo 30 de persoane, deci super aglomerat. A trecut timpul asa de greu...ca simteam ca nu se mai termina. Bine ca am scapat si de obligatia asta. Acum urmeaza nunta cumnata-mii in august , dar acolo chiar sper ca o sa ma distrez pt ca mie imi plac f mult petrecerile bine organizate si cu muzica buna. Sper sa am si dispozitie caci am observat ca de cand cu sarcina asta am devenit cam ciufuta.

Va pupacim si va dorim sa aveti o zi buna,

putzuruca 26+ cu ?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png
http://photos.yahoo.com/roxpanait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna dimineata burtici!

Tina ! (pentru picaturica)! Sa ne spui cum a fost la dr!!!!

Mexxa !Sa te gandesti si la mine cand papi din ardei....ca la Iasi nu cred ca voi ajunge prea curand...

Nokia si iti doresc sa ai multa putere....ca ai nevoie!Si nervi tari!
Cum bine zicea si Ileana cand mai ai accese din astea de suparare/deprimare/furie...si ce-o mai fi, da-le de lucru la copii, du-te in baie, plangi pana te saturi si apoi altfel te vei comporta cu ei....Nu pot sa-mi imaginez prin ce treci, dar sunt alaturi de tine!

Monique_new eu am aproape gata bagajul pentru spital(mai trebuie sa-mi pun vata, garmastan-ca stiu ca va fi cazul la mine...si maruntisuri ).

Hazul ceaiul de ceapa pentru ce e?E bun si pentru durerile de gat?Eu stiam ca e fff bun pentru tuse.

Vad ca noi progresam cu olita!Sunt fff fericita! Tot timpul cat suntem acasa face pisu si kk la olita puiul meu....mai nasoala e faza ca nu-si da jos chiloteii....dar il las mai mult in fundul gol...
Merg sa-mi trezesc iubitul sa ne pregatim sa mergem la biserica...

Pupici!

Ioana(28+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Monique, sigur ca era delicios alergand prin balti, dar mie parca mi se pusese pata ca nu are voie si nu mai gandeam altceva. Nu mi-era teama sa nu raceasca sau sa nu se murdareasca, dar era aiurea sa fim numai noi doi prin ploaia aia torentiala.

Mexxa, parca Lexi zisese ca avrut sa ia zmeura ptr dulceata, dar era cam scumpa. Spor la ardeii umpluti!

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
POZE NOI; Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nokia spune:

Adameasca, Monique, Pufy va multumesc mult ptr incurajari
Imi dau seama dupa ca gresesc, la varsta lor desigur nu pot intelege ce se intampla. Lor le sta mintea doar la joaca si prostii, e normal. Mi se pare ca cer prea mult de la ei, dar cand sunt nervoasa uit toate astea. De plans, plang mai tot timpul.....ei ma intreaba de ce plang, iar eu le spun ba ca ma doare una, ba alta. Cateodata le spun ca plang, ptr. ca-s ei prea rai, iar dupa imi pare rau ca am zis asta. si tot asa.
Nu reusesc deloc sa imi inving depresiile, iar dr. mi-a spus ca abia dupa ce nasc imi poate prescrie ceva calmante. UFFFFF!!!!!!

Va pup si va doresc o duminica cat mai placuta

Un sut in fund, un pas inainte!

Mergi la inceput

O fi afara racoare dar vremea asta imi creeaza o stare de zici ca sint batuta. Am fost pina in Obor si parca nu mai am rabdare sa ma uit la nimic. O fi de la vreme. Acum m-am apucat sa fac niste ardei copti ca tare imi plac si profit de vremea asta mai racoroasa.

Azi e vreme de dormit

Monica 31 sapt

Mergi la inceput