Mamici de sept-oct 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 16
mexxa spune:
Se pare ca toate sunteti la meci numai eu bantui pe aici....![]()
_
25+
Sebastian
poze
Vine barza
Hazul spune:
Buna tuturor gravidutzelor
Inainte de a pleca intr-un long weekend, am intrat si eu sa va mai vad postarile, si uite ca mi-am facut si timp sa raspund la cateva mesaje.
Alessia, in legatura cu pisoiul, noi o (a noastra e femela) invatam de pe acum ca suntlocuri unde nu are voie. Eu stau pe o canapea la televizor si ea nu-mi mai urca in bratze, iar sotul pe alta, si numai acolo are voie. Cand o vad pregatita sa-mi sara in bratze, ai spun nu, si cum stau pe canapea, o mangai cu talpa piciorului, si vad ca "pricepe". Oricum nu e human , asa ca nu ma astept sa nu aiba alte tentative dupa ce vine bebeul, insa o sa o invatam de la inceput ca nu are voie deloc in camera lui Thea, si gata. In plus, o sa punem un garduletz sau ceva pentru inceput ca sa o obisnuim ca acolo este interzis. Iar in ceea ce priveste casa, o sa trebuiasca sa fim noi atente pe unde umbla...De urcat oricum nu are voie sa urce pe nicaieri, decat pe canapeaua unde sta sotul meu, si atat. Copil sau necopil, nu voiam sa vad par peste tot si sa o vad cocotata peste tot. Acum ce mai pot sa spun...acestea sunt planuri de viitor, si dupa cum stii si tu, "planul din targ nu se potriveste cu cel de acasa" asa ca o sa ne descurcam la momentul potrivit, pentru ca si pisoii vor reactiona diferit.
====================================================
Cri, multumesc pentru mesaj. Ai grija de tine, fii optimista, si o sa vezi ca totul va fi bine. Eu am intrat acum intr-o euforie de optimism, si nu mai vreau sa ajung la fundul butoiului cu melancolie![]()
====================================================
Inni, cu cea mai mare placere itzi dau din tatzici, GRATUIT,
ca daca tot asa continui, o intrec pe Pamela Anderson
O sa ajung si eu ca si aia care zicea ca pe una se culca si cu una se inveleste 

Am sa incerc o metoda de "teleportare" sa vad daca-mi iese...
=====================================================
Lexi, fii tare in continuare si da-i cu ignore cand te enerveaza prea tare. Vezi tu, gaseste o metoda eficienta care sa-l pistoneze pe socru-tau si vezi-ti de sot si de bebitz. Asta este familia ta![]()
======================================================
Lullaby, cred ca toate avem momente cand ne vine sa-i
pe sotii nostrii.(manca-i-ar mama pe ei), dar ne trece. Stii tu zicala: "Rau cu rau, dar mai rau fara de rau". Invata si tu sa ceri si sa faci doar cat poti si nu cat are el pretentii. Degeaba incerci sa-l convingi in legatura cu ce o sa fie. Nu are de unde sa stie, pentru ca inca nu a fost pus in situatie. Lasa si tu sa treaca timpul, si in functie de cum se schimba situatia si ce necesitati aveti,"you are going to cross the bridge when you get there". Implica-l si pe el cat de mult, dar nu-i reprosa, ci incearca sa o faci cu sugestii "placute"
Urmaream o emisiune la telvizor vis a vis de reactia mamicilor si a taticilor dupa nastere, si dojenile noastre vis a vis de ceea ce nu fac ei bine. Psihologul dadea un exemplu.
Tata pune scutecul si nu-l pune bine. Mama in loc sa-l dojeneasca pe el (ceea ce ar duce la o eventuala confruntatie), vorbeste cu bebelul si-i zice:
-Haide sa-ti puna mama scutecul si sa-l invatam si pe tata ca el nu stie asa de bine
(ceva de genul acesta)
Ioana_Crina cu Gogosica Thea 24 si Lucas 6 ani
amarantina spune:
Alessia80, am mai auzit fete care iau/au luat Tantum Verde, dar pe prospectul care-l am eu scrie ca nu e indicat la gravide. Eu as fi vrut sa iau ceva homeopat, din plante, care sa nu-mi dauneze deloc.
Ruxmax, inainte sa faci amniocenteza, ar trebui sa repeti testul, pot apare si erori. Unde l-ai facut? La Genetic Lab?
Fetelor, ce sa fac pt durere in gat? Ma ajuta cineva?
Hazul spune:
Hello again
Amarantina, iti raspunsesem eu, dar se pare ca nu mi s-a postat mesajul. Imi cer scuze daca o sa se repete. Eu am folosit intodeauna ceai de ceapa. O sa zici ca este gretos, dar nu este crede-ma. Pui o ceapa intreaga la fiert, doar crapata in 4 ca sa iasa sucul din ea, si dupa ce se fierbe o scoti afara, si in ceai pui miere. Crede-ma, sunt gretoasa din fire, dar dupa ce pui miere, nici nu stii ce fel de ceai este. Succes, si sa-ti treaca gatul cat mai repede. Iti tin pumnii.
===========================================
Sephora, foarte dragutza caciulitza pentru
. De unde ai modelul? Poti sa ni-l dai si noua? sau e secret?
=========================================
Ruxmax, sunt de acord cu repetarea testului. Nu se stie niciodata de ce valorile nu ti-au iesit normale. Daca iese tot asa, urmatorul pas este amniocenteza, pentru ca numai acolo ti se poate spune sigur ce valori ai si in ce cantitate. Nu dispera, cine stie,ai toate sansele sa fii fost o greseala. Toate stim ca se intampla multe greseli la multe teste. Discuta cu doctorul tau si vezi ce mai spune,si daca el este mai "ingust" in sfaturi, cere si tu alte opinii la alti doctori. Oricum in final este numai decizia ta ce si cum o sa faci. Ma rog la D-zeu pentru tine si pentru bebelusul tau. Capul sus si o sa vezi ca o sa fie bine. Nu te ingrijora de pe acum, ca-l stresezi si pe bebe. (adica incearca sa nu te ingrijorezi, pentru ca banuiesc ca nu este usor). Eu am facut amniocenteza pentru ca o sa am 35 cand o sa nasc, asa ca pot sa-ti spun cum este daca te intereseaza.Pupici din Canada, si suntem cu gandul la tine.
Ioana_Crina cu Gogosica Thea 24 si Lucas 6 ani
Monique_new spune:
amarantinaDu-te la farmacie si cere ceva homeopat , nu-i mai stiu numele Homeogen 9 ceva de genul asta si Propolik (propolis cu Vit C). Sigur te ajuta astea.
Mai fetelor nu stiu cum se misca bebelina mea dar citeodata ma inteapa undeva jos de imi vine sa fac pisu instantaneu.
Monica
31 sapt
gripo spune:
RUXMAX, in primul rand e ffff important de aflat unde ai facut testul, si cel mai bine repetat, ca de foarte multe ori da erori. Apoi amniocenteza. Nu dispera, ca s-au vazut cazuri multe in care, de fapt, copilul nu are nimik.
MONIQUE, daaaa au astia mici o placere sa te loveasca pe-acolo... mama-mama, al meu parca apuca cu mana uneori, dar ce faci? trece.
HAZUL, tot ma tin sa-ti spun si uit. In primul rand pustiul tau este extraordinar de frumos, mi-a placut rau, si am stat si m-am uitat indelung la el, si nu-mi dau seama cum pot unii sa-si abandoneze copiii. Orice mamica ar fi mandra sa-l aiba de copil. Pupa-l din partea mea, ca merita, mi se inmoaie sufletul. Si in al 2-lea rand, mi-a placut rau poezioara ta, am varsat si niste lacrimi.
29+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
pufymic spune:
Salutare fetelor!
Alessia sa-ti traiasca
!!! Imi zici te rog si ce DPN ai?Ca sa te trec ca lumea in listuta....
Despre leucocitele crescute vad ca ti-au zis fetele!
Hazul intre paranteza dreapta si url nu lasi pauza...la fel intre url si ghilimele...la fel si mai departe. Si intra pe pozele tale, dai copy/paste la link-ul din bara si ala il scrii intre ghilimele....(cred ca stiai asta)....
Inni nici la mine n-a ajuns picatura...
!Cine o are sa mi-o teleporteze si mie
!
Amarantina pentru durerile de gat: lapte cald cu miere de albine, vit C cu propolis !
si sa-ti treaca repede!
Sephora e adorabila caciulita-stea!Te pricepi!
Mexxa vezi ca vin la tine sa-mi dai un ardei umplut!
! Poate apuc si eu sa-mi fac sapt. viitoare....dar mi-e si groaza ca ma gandesc ca am arsuri si poate mai rau fac dc mananc asa ceva...
Monique_new nu esti singura!
Merg si eu in pat ca ar fi vremea....noapte buna si linistita va doresc!
Pupici!
Ioana
(28+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
amarantina spune:
Hazul, chiar ca n-am mai auzit de ceai de ceapa dar o sa incerc sa fac. Sunt curioasa insa de unde stii ca e bun, din Romania sau din Canada?![]()
Monique New si Pufymic, multumesc pentru raspunsuri.
Eu m-am culcat cu fi-miu la 10 si m-am sculat acum, mi-a sarit somnul. 
Nokia spune:
Buna noapte burtici!
Eu nu pot nicicum sa adorm. Ma lupt cu tristetea si depresiile. Habar nu am ce sa mai fac sa treaca timpul mai repede.....copiii parca au luat-o si ei razna (probabil ca le transmit starea mea). Plang intr-una si imi impun sa nu o mai fac. Dar n-am nici o sansa
Tip ca nebuna la copii, indiferent unde ma aflu...nu ma mai pot abtine DELOC.Daca ati avea ceva remedii, m-as bucura tare mult. Imi e teama de o mare depresie postnatala
Monique_new nu esti singura mamica singura
Cel putin aici, mai suntem eu si Alinache (sper sa fi retinut corect, daca nu imi cer scuze, dar si memoria imi joaca feste,deh, memorie de gravida super-depresiva).
Azi am avut niste dureri groaznice de burta plus ceva contractii. o bagasem rau pe maneca, asteptam sa treaca si nimic, se agravau. Dai si plangi, caci m-as fi dus la spital, dar ce faceam cu copii...nu am pe absolut nimeni, cui i-as fi lasat?? Stiam ca daca ma duc la spital, aia ma opresc cu forta acolo, sub observatie
Asa ca nu mi-a ramas decat sa urlu pana la saturatie, dupa care am plecat la "plimbare". M-am rugat sa nu patesc nimic si m-am incurajat singura, ca nu-mi da Doamne-Doamne, mai mult decat pot duce![]()
Gata m-am vaitat destul, acum tre sa fiu puternica
Va pup pe toate si sa ne "citim" sanatoase
Un sut in fund, un pas inainte!
eli26 spune:
Buna dimineata burticute 
va doresc sarcini usoare si bb sanatosi!!!. nu am timp acum sa citesc tot ,ma duc la doc la ora 10...si dupa aia mai citesc sa vad ce ati mai scris
! cu intirziere ,(sper sa mai primeasca felicitarile!) am facut tortul de mere si mi-a placut foarte mult ! am sa mai fac ca e delicios
.Sephora mi-a placut mult caculita
sa o poarte bb sanatos!!!(o sa fie un norocos cu asa mamica
a-ti trimit eu din picatura mea cu foarte mare placere

sper sa ajunga (poate raman si eu fara
. Eu am fugit la doc ca nu mai am timp,mai scriu cand vin,Va pupic pe toate!!
Tina28+ POZE