Un nou loc de munca-help!!!!!

Un nou loc de munca-help!!!!! | Autor: alibeta

Link direct la acest mesaj

eu sunt in CIC(mai am pana in februarie) si in ultima vreme am inceput sa-mi caut un alt loc de munca.Cred ca in momentul in care il voi gasi imi voi anunta angajatorul de la care am plecat in CIC ddespre faptul ca am gasit altceva,dar trebuie sa dau un preaviz?
A doua problema:daca la noul loc de munca exista o perioada de proba eu cum procedez,renunt la CIC si daca dupa proba ei zic ca nu fac fata.Cum se procedeaza?HELP!!!!!
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

In CIc nu poti nici sa pleci nici sa te angajezi. Ca sa mergi la un loc de munca trebuie sa lichidezi la fostul loc de munca iar pt asta trebuie sa renunti la CIC adica sa revii la serviciu. Odata revenita faci lichidarea si pleci la noul job. Daca nu iti convine poti renunta (demisie) si daca mai ai CIC reintri in CIC. Pentru a pleca de la primul job poti sa iti dai demisia in timp ce esti in CIC insa nu vei lichida decat doar dupa ce revii la serviciu. Poate sa fie in aceeasi zi cu plecarea de la serviciu prin demisie.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alibeta spune:

Multumesc mult, Marius.Mai vreau sa te intreb daca cei de la primul loc de munca ma pot obliga sa stau perioada de preaviz,am inteles ca este obligatoriu preavizul).
Multumesc

Mergi la inceput