Scandinavii stiu DC... (120)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

io zic sa ne iubesti pe-amndoo ca-ntre doo nu te ploo chiar can babele se oo moo:) st criptica azi, este?
aus apropo de nebuneala in grafidenie...io in spital cu Sofia in sapt de dinainte sa nasc citii numa Steinbeck... o data, de doo ori pina ma-ntrebara dr adac e sg carte pe care-o am. si i-am sis ca mai am si Sophie's choice. asa ca am ramas la steinbeck

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

påpådik,acu vazui ca ai ceva treaba pe forum...uof:))
Da chiar asea urit parca nu ne-am certat,nu?
P.S.-io tiu cu Franta azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Da......de ce v-ati certat breh?
In alta (aceeasi) ordine de idei...a pierdut Jermanika meciuuuuuuu...nu mi vine sa cred ca or batut Argentina cand or jucat ca niste...bile ca sa nu zic altfel, si aseara, cand erau super in forma si ma impresionasera pana la lacrimi - or pierduut :(( (mica justificare: am sustinut germania den cauza unui si anume coleg :D).
Legat de imigranti/imigrare watever. Io am ajuns la concluzia ca personal, sunt o inadaptabila. Zau dak am a ma plange de oamenii de aici la nivel teoretic - un sistem care merge,life, bani, respect, alea alea. Dar zambetul, zambetul ala pe care l am iubit la inceput (ala gratuit, pe care il primesti pe strada, la servici, de la prieteni, de la concurenti, de la dusmani watever) zambetul ala occidental, prozacizat, zambetul ala care nu li se sterge de pe fata niciodata, ei bine, io zambetul ala NU L MAI SUPORT si de azi m am hotarat sa nu il mai intorc. Stiu ca e extrem de ..romanesc din partea mea si ma oftik. Poate cand o sa cresc maaare o sa am mai multa minte.
Otherwise, sa castige care-i mai bun in seara asta, cu putin bias spre Portugalia ;).
Seara faina,
A.

Mergi la inceput

duamna extrema sa mor io daca-mi aduc aminte de ce ma certai cu rayu...am asa o vaga amintire, cat urma unui limax, ca ar fi vb de adaptare/inadaptare...nu stiu daca despre mine in america sau daca despre ea in suedezia in orice caz nu credeam sa ajung sa spun ca am facut o prostie cu mutatu' in doici.
se la vi tujur parsivi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
Originally posted by annie_xtreme
Dar zambetul, zambetul ala pe care l am iubit la inceput (ala gratuit, pe care il primesti pe strada, la servici, de la prieteni, de la concurenti, de la dusmani watever) zambetul ala occidental, prozacizat, zambetul ala care nu li se sterge de pe fata niciodata, ei bine, io zambetul ala NU L MAI SUPORT si de azi m am hotarat sa nu il mai intorc. Stiu ca e extrem de ..romanesc din partea mea si ma oftik. Poate cand o sa cresc maaare o sa am mai multa minte.

Imi amintesc ca si eu dupa cateva luni in care cazusem in extaz in fata zambetului american si a felului in care fac ei tot timpul "wonderful" si "marvelous" si le merge numai de la "great" in sus, m-am trezit ca in cate o dimineata imi venea literalmente sa-i strang de gat cand ii auzeam "hiiiiii!! - hiiiiiiiiiiiiiiiii!!!, how are you doooooing? - ooooh, I'm aaabsoooluuuutely wonderfulll!!!" - bine dom'le, pe voi nu va doare niciodata capul, nu va treziti niciodata cu fatza la cearceaf iaca numa' asa, nu va moare niciodata pisica, cum dreac faceti tot timpul "wonderful"? Bineinteles ca eram foarte lamurita ca e un mod de a convietui civilizat cu ceilalti care le este impregnat prin educatie si nu este ceva rau, da' tot ma calca pe nervi, pe mine care eram mai putin "impregnata" si cu o doza considerabila de sange latin galgaindu-mi prin vene. Acuma, trebuie sa recunosc ca ma calca pe nervi in special (a se citi "numai") in zilele in care ma trezeam eu cu fatza la cearceaf...
Si mai trebuie sa constat ca de cand m-am intors in .ro si vad non-stop mutre acre, zau ca uneori mi se face dor de un "wonderful"... Adevarul e ca daca te straduiesti sa zambesti chiar daca nu-ti vine, in primul rand ai toate sansele sa te simti si tu mai bine, si in al doilea rand s-ar putea intampla sa mai ridici moralul cuiva. Pe cand daca nu, cel mult poti sa ii strici ziua, chestie care se parte ca e un sport national in .ro si le provoaca o imensa satisfactie "jucatorilor".
Sigur, exista si varianta sa ai o mutra neutra, si probabil la asta se refera Annie, da' mie nush de ce nu-mi iese niciodata.

Nah, ca v-am tinut teoria zambetului, haide Franta!!!

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Papa, dak tot te-am prins (si io is mare fan de-al tau ), apropos de inadaptatu, "ce prostie am facut"...unde crezi tu ca ar fi mai bine? NU e NICIDECUM in sensul de "zi sarumana ca esti in Jermania" da uite, exemplu meu, care am petrecut scurte perioade (<1 an) in vre o trei tari pe vre o 2 continente pana acu si sa zicem ca am aruncat asa un ochi si prin aspectele...administrative (adik n am fost numa turist, ci pe rand elev de liceu, student si acu amploaiatu sculii blegi). Bah, nu mi a placut nicaieri, desi STIU bine ca io de ma intorc in .ro imi tai venele de la Otopeni, ca sa nu murdaresc gresia lu mama ...si incep sa ma intreb daca nu imi lipseste vre o gena a "adaptabilitatii". Cat am fost pe alte meleaguri am incercat sa ma integrez, sa ma blend in si am reusit oarecum (cred), am incercat sa fiu politicoasa si sa nu musc mana care ma hraneste, si totusi, undeva e un gust amar, o "tristete iremediabila". Ca si cum as cauta tot timpul ceva...fara succes. Incep discutia cu voi, pentru ca spre deosebire de mine, voi aveti o familie si o situatie ceva mai..stabila pe unde sunteti (Deutsch, Suedia...). Io m am gandit la un moment dat si la asta, poate pentru ca am fost singura peste tot si te ajunge si asta la un moment dat...
Intrebarea deci este : e de la "noi" sau de la "ei"?

ECSZ: Cata, da, ai perfecta dreptate, cand m am intors in .ro in vacanta de iarna voiam sa torn xanax in apa de la robinet, sa fie pentru toata lumea. Si acum trec printr o perioada super mega nasuala pe plan personal/profesional, si le am explicat aceasta treaba oamenilor. Cu toti aia de am relatii mai stranse am discutat, le am spus ca acuma is down,si sa faca bine sa ma inteleaga, ca nu e personal cu ei, sa imi lase putin spatiu pentru ca altfel o sa ii musc de cap. Si am primit dup aia reprosuri ca emit energie negativa>:), in conditiile in care io nu PUTEAM sa zambesc. Muahahaha ca sa zic asha. Iete,acuma nu mai VREAU.

Mergi la inceput

duamna extrema io zic ca se muleaza pe sufletele noastre o grecie, un cipru, oleac de italie, o lingura de spanie. unde paranghelia, chefu, ceaiul, chindia nu se lasa cu polizei la usa. unde poti rade cu gura pana la urechi si poti plange pe strada fara sa fii trimis la psihopupu. iar asta cu tristetea iremediabila pe mine ma apuca in Romania la tara sau la munte cand se lasa seara. pur si simplu ma copleseste tristessul. da rau. de parca ma calaresc in galop amintirile din alta viata. revin momentan maninca fiimea visine si asta e de rau

Mergi la inceput

scriu mai incolo ca mi-a inkis D'Artagnan Visinescu tot ce scrisesem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Cata, ca bine le zici!!

revin in citeva zile cu povesti din ciclul "la Nisa ca la noi acasa", aku nu ca n-am timp dar am tastatura franceza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

moamaaaaaa mor aici... asta dupa ce o dusei pe mademoazela t-rex sa vizioneze trenuri...extremisto cred ca xanax-ul ala imi trebuie mie...bey fii mea nu-sh ce gena are ca ma terorizeaza cu trenurili, baloanele, avioanele, barcutzele, tot ce misca e tare funny pentru freyozaura...muah, m-a terminat, stau in gara ca aurolacii si ma uit depresata la trenuri .

rayu si papa mey parca va luaseratzi, sa ma bag si io asa ca musca in lapte, sa fie menage a trois sa nu??

mey io cu experimentoasa mea de holandika, sa zic, sa nu...la inceput, era super, pluteam, imi placeau (astea inca mai imi plac) casele, ratele, lebedele, canalele, enfin tot ce era pictural...incet-incet m-am saturat de statutul...doamna ibric, sa stau sa citesc, beau cafele, vizionez magazinele, plimbat cupchilu, intalnit cu alte fete(si culmea ne-olandeze, latino-americane)...asa ca a dat microbu "intrarii" in sistemul olandez, ala de blend in de care zisa extremista....eeeeeeeh, si atunci ma lua la lingurica, asa o scarba majora...ca sincer daca suntem la capitolul "reguli" apai tarisoara asta e cireasa de pe tort...e plina de asa ceva...da in fine, nici asta n-ar fi problema mea, ca io sunt un soi de "survival"...daca ar cadea bomba atomica sigur as suferi mutatii ca gandacu de bucatarie, da m-as descurca si tot n-ar scapa astia de mine...da nu asta e problema, problema mea, si mi-o zisera vreo cativa olandezi e ca sunt prea "pasionala"... ca imi exprim sentimentele, inclusiv cu mainile si asta nu e deloc "fair" in olanda...par exampal...cand m-a pufnit plansul odata in cabinetul doctorului de familie, toti s-au uitat la mine ca la allien, m-a intrebat daca sa-mi prescrie depresive...si se uitau cu mila...si io nu eram decat super-agitata ca ma durea si fac urat de tot la durere asta ca sa va faceti o idee!!

mai reviu, da t-rex "inoata" in cutia cu inghetata,

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput