Scandinavii stiu DC... (120)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by mara03

yanku' vezi cum faci sa fii si tu acolo pe 22.

Pai ce sa fac pe 22 bre,daca bauta e pe 25?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

quote:

Pai ce sa fac pe 22 bre,daca bauta e pe 25?

nu ma mai confuza, ca tocmai ma bucuram ca s-a ajuns la un punct comun cu toata lumea.

intalnirea de la busteni e pe 22-23. punct!

din mers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

asa, asa, era cazul sa va mobilizeze cineva, ca io nu voiam sa va fortzez, noa!

iren clar venim, poate vine si Diana, inca nu stiu. noi venim doar sambata, poate sotul meu incepe cursurile pana atunci si aparem mai tarziu, stam pana duminica. Oricum mai vedem ce zice si sabina de cazare. Ea cand apare prin zona oare?

rayu, boubou e ca de obicei! Pupaturi si poate ne vedem anul asta! Io una tare mult imi doresc...

yanku' pentru tine special facem o bauta si la busteni. daca nu apari, o facem in cinstea ta!

pup iu!

edit pentru poze.

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Lume, care vrea un numar :D sa dea pm-u sau ym-u

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Stimati concetateni,mama Rayu s-a amorezat lulea,va rog ,evantaiele si sarurile(aici un emoticon cu mamarayu leshinata cu corsetu slabit si crinolina vraishte:))
Am vazut aseara Mandrie si prejudecata,varianta aia noua(pe la 12 ani am vazut-o p'aia cu Laurence Olivier si evident ca m-am indragostit si atunci:))
Bre,cine e baietu ala de l-a jucat pe Darcy??Sint topitaaaaaaa
Si mi-a placut filmu da,din urmatoru motiv:
domle,asteptam din clipa in clipa sa o dea cu mucii in fasole,sa vaz o faza d'aia tipic de Holiud,cum el si ea fug despletiti pe cimp si ZDRANGGGGGGGGG se ciocnesc apoi pupatura aia lunga de vreo 5 minute....eeeeeee,si a stat mamarayu pin'la sfirsit in tensiune,si nimic!
Nici o pupatura!
Da nimic bre!
Sint socata
Asa ca evantaie va rog...vint..aer!!!:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

cred ca te-ai indragostit de Matthew MacFayden

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Rayu, nu e tirziu sa vezi totusi pupatura - in varianta americana e tocmai la sfirsit si e de un kitch teribil!

E la subiectul Jane Austin aici pe forum o adevarata teorie a sarutului respectiv, care ba era ba nu era in film!!! Vezi la
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53275&whichpage=9
si urmatoarea

Mergi la inceput

nematicsule,sar'mina de link!Nu-mi vin sa cred,"zac" pe forumul asta de ani de zile si subiectul despre jane Austen abia acu il vad:))
Mai,io n-am vazut nici un pupat!Numa treaba aia cu fruntile ,care mi-a placut.Dar daca ai o varianta cu kissss,nu m-ar deranja ,ba chiar si o continuare ceva:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

io nu intrai acu decit de nostalgie ca-mi amintii conita Lena cum s-a certat ea cu mama Rayu...voiam sa precizez numa atita: da sa vez cum m-am certat io cu mama Rayu:-))) cred ca punem de-un club antimamarayupupemamarayu...foarte yoghin numele:)

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

papadik,cu tine m-am certat din cauza lu lena,ca sa respectam adevaru istoric
Da io am o scuza:imagineaza-ti ca eram gravida,grasa,plina de frimituri de biscuiti pe piept,plingeam la comedii si am ris la filmul Titanic de m-am tavalit,eram nebuna,nebuna,nebuna....
P.S.-noroc ca a fost hepiend,acu nici nu stiu pe care o iubesc mai tare ,pe Påpå sau pe lena

Mergi la inceput