Scandinavii stiu DC... (120)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

rayu, hai ca nu mai e mult.

adela, multam. stiam ca e in croatia dar nu stiam cand se intoarce. spunea ca ma suna cand ajunge in ro si am avut un apel pierdut cu "no number" care m-am tot gandit ca ar putea fi de la ea, dar intre timp am aflat ca pana in 8 sta in croatia.

iren, tu ai renuntat la busteni? de ce? haideti mey sa ne vedem acolo!

yanku' multam de sugestie. o s-o iau in calcul pentru la anu' desi e cam scump daca le pui toate cap la cap (masa, cazare, avion...).

blue eyes,

si-acum poze si iar poze
si vor mai urma si altele...

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Mara,zuper peisaje (vreau,vreau!),super inghetata,super tenismeni,super camuflaje...Sa va fie de de bine litoralu'!
Scandinavi, si intalniti-va odata!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

hay mey, ca sutzu si-o luat liber de garzi pe 22 numa' ca l-am batut io la cap cu busteniu si acuma nada? mara, ne vedem numa' noi?
V-as da si io nr. meu de tf., da' cui?

Noi am dat in wichendel o tura la fratii de cruce care e ioropeni, am fost la o statiune vestita in partea asta, se cheama Hajduszoboszlo(daca vi se incurca plimba va traduc ) unde ne-am balacit in apa termala cu bulubaceala, adica dadeau bule la program. Misto de tot si iar am ajuns la concluzia ca e taaaaare bine in europa, fie ea numai peste o granita, si e tare departe de noi.

Hai va tzuk, mai viu azi sa vad ce si cum, ca scot si io biciu si nu va vad bine, nu mara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Deci la Bushteni vom fi:
- Sabinelu cu ploada shi sotzu(?)
- Iren cu 2 plozi
- Mara cu sotzu shi Tudor?
- Mihaela cu fetitza shi sotzul
- Lilanda
- Rayu pe fuga :))
Altcineva? Ginditzi-va pina miercuri, ca atunci o s-o sun pe Sabinelu sa-i dau lista, e bine? Oricum, o sa va las shi numaru meu de tf.

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Rayu, nu mai plange, ca barem tu ai ce numara. Eu daca incep sa numar zilele pan’ la vacanta, incep sa bazai.

Iar acu, dupa “sedintza” cu sefa, cred ca nu mai stiu nici ce culoare au proprii mei pantofi, dapai sa aleg altii noi. Si ma mai deprimati si voi cu intalneala la Busteni. Vreau si eu...
Si unde mai pui ca ieri n-am reusit nici sa intru sa ma relaxez cu voi in sufragerie, ca mi s-a blocat messengerul, halal inceput de saptamana.

Mara, frumoase poze! Mama ce-as sta si eu acum, la odihna la umbra!... Da las, ca barem azi avem foc de artificii, noroc cu sfintii portughezi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by iren

Deci la Bushteni vom fi:
- Sabinelu cu ploada shi sotzu(?)
- Iren cu 2 plozi
- Mara cu sotzu shi Tudor?
- Mihaela cu fetitza shi sotzul
- Lilanda
Altcineva? Ginditzi-va pina miercuri, ca atunci o s-o sun pe Sabinelu sa-i dau lista, e bine? Oricum, o sa va las shi numaru meu de tf.

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Cand e meetingul asta?In ce data?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Pe 22-23 iulie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

neatza!
irenule,pune-ma si pe mine pe lista,dar nu la cazare,eu o sa incerc sa vin sa va vad macar citeva ore,dupa care probabil ca mergem la Brasov.Deci pune-ma da cu semnul intrebarii linga,ok?
Marutza,ce mare si mumos e piticul!!Muama,ce a crescut!!!!Pupaturi si lu conu Ionu,va asteptam la costitze:))
Hai sa va zic ultima "bubuleasca":
azi ma duc sa duc odrasla la gradinita.
Vine educatoarea si-mi povesteste,cum a mea fetita,are o preocupare noua la gradi.Ia un telefon jucarie,se pune picior peste picior ,un creion intre doo deshte,"vorbeste" la telefon si...."fumeaza" de zor la creionu ala.
Oare pe cine o imita,oare pe cine???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

mey rayu n-ai decat sa te lasi de fumat.

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

uraaa, ca s-a mobilizat lumea pe-aici.

iren, io-s categoric pe lista. sa-mi dai si mie numarul tau de telefon.

yanku' vezi cum faci sa fii si tu acolo pe 22.

rayu, iti dai seama ca ionu nu poate rata coastele daca trece prin brasov. ne vedem acolo, sau la busteni, cum aveti voi timp. bubulina e dementiala. tare-as vrea s-o vad imitandu-te.

ma bucur ca v-au placut pozele. mai pun o tura azi.

mai vin!

Mergi la inceput