Scandinavii stiu DC... (120)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Irimellu, bine ca mi-ai zis ca stai numa pin' pe 15, in cazul asta e bine daca ne vedem pe 14? Io vin din Bacau pe 13 seara, deci 14 ar fi sigura posibilitate.

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

neatzaaa
Adelucci nici o stire azi? vez ca toata lumea se pregateste de intalniri reale cre' ca numai noi doua mai ramanem p'aici prin poiana.
Acilea facura iar praf Champs Elyséeu' ca dupe fiecare meci (castigat). Cica au fost vreo jumate de milion de nebuni az noapte pe campii.

Aaa, si deterea alerta la canicula, cica sa nu iesim din cashi.

irimellu bine ajunsesi 'acasa'! impresii, ceva? (in afara de canicula ca d'aia avem si noi)

mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!

efectele eurovisionului -:)

o fetitza de 11 ani a fost bruscata si data jos din autoboz (in mijlocul autostrazii) de catre sofer. fata a primit un sms. la primirea sms-ului s-a auzit (destul de tare - recunoaste fata) nici mai mult nici mai putin decat "Hard rock hallelujah"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Salutare tuturor din poiana cu lungi nopti de vara.
Eu sunt doar in trecere, am ceva pentru Rayuela: https://www.mypinkdragonfly.com/store/ProductInfo.aspx?productid=MADELINE%20FRENCH%20SCENE%20F1135#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

no servus si bine v-am regasit!

ne-am intors si noi de la marea cea mare si neagra si jur aici solemn, in fata distinsei poieni ca la anu' las deoparte frica de avion si plec la mare in tarile calde. o sa va povestesc alta data cum a fost si o sa pun si cateva poze. acum insa am intrat sa ma lamuresc putin despre intalnirile scandinave. am citit din urma dar tot nu m-am lamurit prea bine: va fi intalnirea de la busteni din 22 sau nu? io vreau sa vin!!!
la bucuresti nu stiu daca ajung, dar la busteni tare-as vrea sa venim (io, tudor si ionu').

astept lamuriri!

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Hello poienari

Brazilia e out,anglia e out,traiasca regele...pardon,Franta
Am ajuns si eu azi in Bucuresti dupa lungi drumuri si multe avioane,n-am chef de nimic,o atmosfera mohorata si eu nu am stare.Mi-oi revenii eu pe traseu
Mara,la anul dute-n Palma de Mallorca,49€ o camera decenta cu AC,TV si WI-FI,linga plaja,preturile sint ca la restaurantele in Bucuresti si cu 20 euro te plimbi 30 min cu jetski-ul pe cind in RO probabil ca doar 10 min.In schimb te "ard" taximetristii de la aeroport pina pe faleza,unde pe o distanta de 2 km am platit aproape 20 euro.Mama lor de excrociMa duc sa mananc,alceva decit peste ca m-am saturat de el,mai viu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

heeeyyyyy, ce-i cu linistea asta pe-aici?
va rog sa nu ma obligati sa scot si eu biciu' ca al meu e mai aspru ca al adelei.

...astept cu nerabdare sa vad daca ne intalnim pe 22 la busteni...

ps: stie cineva, a ajuns lilu' in romania?

revin!

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by mara03

ps: stie cineva, a ajuns lilu' in romania?

nu cred, acum cred ca e in Croatia, era cat p-aci sa zic in p..a, si n-as fi zis gresit ca parca asa zise c-acolo se duc cu ilie cu
tot :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

io-s prin zona dar nu am chef de nimic,stau si numar zilele pina ajung in Romania
blue eyes,multumesc pentru geanta:)Niste pantofiori asortati ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

io-s prin zona dar nu am chef de nimic,stau si numar zilele pina ajung in Romania
blue eyes,multumesc pentru geanta:)Niste pantofiori asortati ai?

Hihi, Rayu, shi io la fel ba kiar m-am probat azi fo doo ore, ca de obicei, am dileme cu alcatuitu garderobei
AMR: 2 zile

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput