Scandinavii stiu DC... (120)
Raspunsuri - Pagina 22
Adela99 spune:
'neatza!
mihaela, sper ca ai luat grataru' cu tine :-)
doruletz, wow ce-mi place poza asta vad ca ai si baby -
sitter
nematicsio am o alta dilema :-) a oua sau a se oua? aceasta-i intrebarea
Veve spune:
Cred ca e "a se oua":eu ma ou,tu te uo,el se oua,noi ne ouam,voi va aouati,ei se oua.Pam-pam!
Di fapt vroiam sa va urez soare mult si bere rece!Intalneala faina s-aveti!
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
xenocid spune:
Eu sint convins ca se conjuga asa:
Eu depun oua
Tu depui oua
El/ea depune oua
Noi depunem oua
Voi depuneti oua
Ei/ele depun oua
yank spune:
E clara treaba,sursa ghinioanelor vine dintr-o singura cauza.Locatia,asa ca m-am hotarat sa o schimb si sa ma duc acasa.Poate se schimba ceva...Mai viu eu poate...
doruletz spune:
nziua
nu trece nimenea sa ne spuna cum fura micii si berea de la Busteni? sau acu sunt gratarele in toi?
Adelucci multumim de complimente. "Baby-sitterul" de-l vazusi o linge pe piticosenie pe unde o prinde iar ea se stramba si-l trage de urechi. La fel il chinuia si pe pisoiasul cel mic da' ieri a luat o zgarietura de la el si acu' s-a potolit. Citisem mai demult ca pisicile sunt cei mai buni profesori ai cupiilor in deprinderea respectului pentru animal pentru ca, spre deosebire de caini, felinele nu se lasa prea mult smotocite si-si scot si ele gherutele. Ceea ce s-a dovedit exact.
Yank, ce e aia "acasa"?
mai viu io
yank spune:
quote:
Originally posted by doruletz
Yank, ce e aia "acasa"?
mai viu io
Buna intrebare,iti spun eu cind aflu,deocamdata sint confuz...
Deserted spune:
quote:
Originally posted by yankquote:
Originally posted by doruletz
Yank, ce e aia "acasa"?
mai viu io
Buna intrebare,iti spun eu cind aflu,deocamdata sint confuz...
Life`s a bitch and then you die
Dap, nasol cind nu te gindesti de doua ori inainte de a lua o decizie, nu de alta, dar uite asa incepe apocalipsa..
ps. Da, stiu, inghetata, dar eu o prefer congelata
"Nu rani pe altii cu ceea ce te doare pe tine”.
Adela99 spune:
tocmai asta voiam sa-l intreb si io pe yank. incotro se indreapta?
hallo!!! bustenii!!! sunteti pe receptie?
cred ca-i gata distractia, ca unii mai si muncesc si trebe sa ajunga pe la casele lor.
e prima noapte cand fiimiu n-a dormit acasa ci la pretenutza. cu ocazia asta am aflat si io ca are una :-) inca n-a venit. am vorbit doar la telefon. nici nu stiu cum sa procedez cand apare, da' tare l-as intreba de prezervativ. yank tu ce zici? sa ma fac ca ploua? ca doar discutia cu prezervativele am avut-o deja