Scandinavii stiu DC... (120)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

caricatura aia e bes-ti-a-la.

adusca, nu m-ai ascultat cu nenea homeopatu.....cand nu mai ai nici o taina cu saridonu, treci la ibuprofen forte, dupa care mai intreaba-ma de homeopat

noapte buna copii!

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

adusca, e faina caricatura, da' negrutza-i bestiala!!! imi imaginez ce pui faini o putut scoate.
am inteles ca ai si tu migrene ingrozitoare. hai sa-ti zic ce iau eu cand imi pusca capu' (si imi pusca destul de des si ma tine cate 2-3 zile repriza ): un algocalmin si un paracetamol sinus. de cand iau asa ma doare parca mai rar si nici nu ma tine atat de mult. incearca si tu.

grupu' de busteni, am o intrebare: voi aduceti carnitza de gratare de acasa sau cum facem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by yank

quote:
Originally posted by adusca

pt cei care cred ca totu-i pierdut, amintiti-va ca se poate si mai www.level.ro/display_poza.php?poza=1078394837-0B.JPG&sti_id=" target="_blank">rau

fetele de pe DC www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">sexy babusca

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Cu tine nu mai vb bah,ca ti-ai luat Megane in loc de Polo.
Da nu-s de ce am impresia ca ai vrea si tu "mai rau" asheDam la umanitare,poate se ofera cineva

Life`s a bitch and then you die

daca e dupa masini, inseamna ca ma apuc de-o barfa mica cu adusca, suntem cumetre de masina iar cu tine, nu mai vorbim

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nziuaa

caldura mare monsher vaz ca nu mai trece nimenea p'aci, va racoriti cu totii la Busteni?!

Ce homeopatie bre, dati o caruta de bani pentru o cana cu apa chioara (pardon, cu "apa cu memorie" )

Adelucci, zisesi ca pazesti poienitza, te tii de cuvant? taman acu cand sunt stiri incendiare de pe frontul de est, nu mai comentam nimica? Vazui ca sunt si petitii super tendentioase si partinitoare de semnat p'acilea, e usor sa de declari "pentru pace in lume" mai greu e sa gasesti solutii sa nu se mai explodeze idiotii fanatici prin troleibuze. Acuma lumea nu mai vede decat bombele, da' teroristii hezbollahi (partidul lui d-zeu, hahaha!) alesi in paralamentul libanez nu se mai vad de fum. Basca 3 ministri in guvern, p'aia cine-i puse acolo, i-a desemnat Allah cu degetelele lui sau ii alese bietul popor libanez? Ca sa nu mai zic de dementul fascist de la Teheran care acu devine "eroul" basmalelor.
Singurii vinovati pentru situatia creata sunt Hamasul si Hezbollahul, stiau ce vor declansa prin rapirea soldatilor, asta au si intentionat, ca altfel la rugineau bombele si misilele, trebuiau neaparat sa le foloseasca repede ca probabil le expira termenu de garantie.
gata, zisei.

Offf, caldura mare monsher....

mai viu io

PS Uite si neshte poze insulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

help please!

cum se conjuga verbul "a oua"?

eu ou?
tu ou? oi? ouezi? [tu] sa ouezi?

sper ca nu m-am prostit de tot da' nu reusesc de loc sa-mi amintesc...

petrecere frumoasa la Busteni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

hai ca uitai:
Adusco, sa nu cumva sa pleci d'acilea! trateaza-ti migrenele pe forum ca e cateogric mai eficient ca orice homeopatie.
Valabil si pentru Yank (fara partea cu migrenele)

restu lumii, distractie placuta la busteni si sa beti un Ursus si pentru noi . Io beau o bere de maquis si ma gandesc la gratarele voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

nematics, la mine e simplu: ea oua, ele oua, de ce sa ne complicam existenta cu ceva ce nu putem face? Sau s-o apuca gaina de conjugat verbe?

dorulets, ce fain e pe insula! si vacanta placuta!

mara, noi o sa oprim la metro in Bv si luam ceva carne. Daca vreti sa luam noi mai multa, spuneti. Sau orice altceva.

, ne vedem maine!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

bre ce carne visati?
io n-am de unde sa va fac rost de gratar, pe bune.
ai ca ma faceti sa ma simt si mai p[rooooooooooooooooooooooooost:((((((((((((((((((((((((((((

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Sabinuts, da' in padure nu e voie sa facem foc si sa prajim alea-alea? Daca vreti, io am si gratar e ala de sta pe picioare, se face foc cu carbune de lemn cumparat de la benzinarii. E bun? Sa il iau cu noi?

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Grupul vesel de la busteni sa aveti fun miine sa va distrati la bere rece si gratarele la malul unui riuletz asa. Ce frumos! Fotografi adevarati avem acolo asa ca asteptam poze. Mah da nu cu cola, numa berea e acceptata la poze, aia da bineVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput