Scandinavii stiu DC... (120)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

copii, o nota RAPIDOASA.

la Busteni v-am gasit unde sa stati la toti, dar nu si unde sa facem grater.
deci e o pensiune pe strada paralela cui amea, dar nu gratar si alea alea, pt ca au uin mic restaurant etc.
la vecini nu se poate, pt ca, desi am zis ca vreau macar 2 camere si sa ne strand=gem seara la gratar acolo, au zis ca nu vor pt o noapte si ca au curtea plina ca sa mai stam si noi..............

nasol, ce sa zic.Senzatia mea e ca puteam sa vorbesc si cu o luna inainte, astia sunt cu tuica in fata de dimi pana seara.
Miha, am notat nr tau.

Tatic de Toma, iti dau mail.

uite cum gandesc eu programul artistic(tinand cont ca noi suntem si poe geanta rau de tot, ca n-am vandut hardughia :D)
Sambata adunarea si seara sa aveti inspiratie ca eu nu stiu ce s-ar putea face:D:D

iar Duminica dimineata(pe la 11 asa), mers in excursie-picnic de o ora INTR-UN ;LOC SUPERB, POT PLOZII FARA P[ROBLEME, DAR VOI:)
aSA CA TATICULE, MAI BINE VII dUMINICA DACA E, CA SAMBATA SE ADUNA LUMEA A BIA DUPA PRANZ AM SENZATIA.

MIE SINCER IMI PARE F RAU, EU AVEAM CU TOTUL ALCEVA IN MIONTE, DASR VECINII S-AU DOVEDIT A FI AIUREA:(
oOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH, AM SCRSI CU CPAS...DA NU MAI EDITEZ.
BAGATI REPEDE PARERI.
SI MA SIMT CA UN KK:(((

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Sabina, scriu eu repede...noi ajungem undeva dupa pranz, facem vro 5-6 ore pana la Busteni, poate chiar mai mult, depinde de trafic, sunt 500 si ceva de km. Asa ca sunam cand suntem acolo ca sa stim unde sa va intalnim.
Cu programul nu te stresa, vedem pe loc ce si cum...va fi bine, sunt sigura!

Pupi la toti! merg la nani.

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!

sabinel, asa cum zice si mihaela, nu cred ca veti duce lipsa de activitati, daca nu altceva macar alergatura dupa prichindei :-)
... da' musai trebe sa gasiti un loc de gratar ca doar n-o sa mancati (si beti) la restaurant distractie placuta! data viitoare va astept in suedia. aici macar is locuri amenajate pentru gratare, peste tot.

vik & co
dati click pewww.travelandliving.co.uk/ontv/feb_2006/cocktail_kings/video/index/index.shtml" target="_blank">The perfect B52

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pai duminica putem face si gratar pe munte acolo:)), de sambata e problema.:)
va pup...si va astept!!!pe cine tre sa iau de la gara sa mi se dea telefon maine!!!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
Originally posted by voljena

unde e adusca? - colega mea de suferinte migrenoase ca am vesti de dezbatut cu ea. cred ca am descoperit cauza migrenelor mele si poate se cauta si ea, ca mai stii? o fi tot pe acolo (la mine este o 'gaura' la inima).

ce patisi fato? ti-o lasat careva un gol in inimioara?
ai corasonu' defect? repara-l urjent.
io nu cred ca am asa ceva, da' daca e, il umplu ca saridon, cam cinj'pi pi zi.
copilasi, in ultimu' timp numa' v-am cetit, am un chef de-a scrie pe DC exact cum o avut aburelu', mi-e teama ca io-i lua urma.

fetele de pe DC www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">sexy babusca

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Adusca nu pleca iar, mie mi era dor de tine

Mergi la inceput

annie, la tine musai tre' sa ma laud cu cateii mei, noo am, da' mor di ciuda ca am poze cu ei numa' pi telefon, nu am cablu inca sa le descarc, au cinci saptamani si-s scumpi de moooooooor. mai bine-i sari decat sa-i ocolesti, deci is noo ghemotoace crete si negre, toti identici, unu' n-are o pata-n plus.
am poze cu parinti lor, Negruta-i cea din profil:

iaca

nu stiu daca tu ai aflat ca io am zberat pe dc, nebuna nu stiu ce-o avut in cap ca mi-o fatat triij'pi, am crezut ca mor acolo langa ea, cum fumam io o tigara, ea mai scotea unu.
mai, mai, sa ma las de fumat sa se opreasca.
din pacate mi-o murit patru in primele trei zile, cre'ca si din cauza ca m-o luat pe nepregatite si n-am stiut io exact cum sa-i ingrijesc.

lilandooo, cat mai sezi in iasi? ti scoate babusca la o cafe?

fetele de pe DC www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">sexy babusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Poienari dragi,

Aveti grija de voi, distrati-va bine de tot la Busteni, si sper sa va vad si eu pe cat mai multi dintre voi marti seara in Bucuresti.

Lai

Mergi la inceput

pt cei care cred ca totu-i pierdut, amintiti-va ca se poate si mai www.level.ro/display_poza.php?poza=1078394837-0B.JPG&sti_id=" target="_blank">rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by adusca

pt cei care cred ca totu-i pierdut, amintiti-va ca se poate si mai www.level.ro/display_poza.php?poza=1078394837-0B.JPG&sti_id=" target="_blank">rau

Cu tine nu mai vb bah,ca ti-ai luat Megane in loc de Polo.
Da nu-s de ce am impresia ca ai vrea si tu "mai rau" asheDam la umanitare,poate se ofera cineva

Mergi la inceput