Mamici de ianuarie - februarie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 7
aventura spune:
io sunt, io sunt Megbeng
fata draga, mie mi se vede burtica de la 7 saptamani bine de tot, nu am luat un gram in plus, ba chiar am slabit cca. 1 kg...dar burtik mi se vede bine - si nu o pot ascunde..
quote:
Originally posted by megbeng
wow, ce matinale sunteti!
deja simt ca sunt cu voi de la inceput
aelita, da eu ziceam ca gravidele nu ar trebui sa faca deloc spalaturi interne, dar sunt sigura ca se mai gaseste cate un ginecolog care sa recomande altfel, asa ca eu zic sa faca fiecare cum i-a spus doctorul ei..chiar si in afara starii de gravidenie, spalaturile nu se fac decat daca exista o problema. voua v-au recomandat medici ginecologi spalaturi interne??
catalina, am auzit si eu de cartea asta, de dr. spock..cum se cheama de fapt? e vorba si despre sarcina sau doar despre cresterea copilului? cat costa?
criss, toata admiratia pentru curajul tau de a schimba cariera! si mult, mult succes!
cristinna, distractie placuta!!!! cat despr greturi, nu ma intereseaza cat ma tin atata timp cat bebe se dezvolta normal.
oana, eu eram in dubiu cu spusul despre saricna pana nu am vazut bebe la ecograf ca-s patita..data trecuta am trambitat imediat dupa testul de sange si a fost tare neplacut dupa ce am pierdut sa anunt pe toata lumea..acum ma gandeam sa anunt cand crste burtica...apropo..sutn pe aici gravidute aflate la prima sarcina si la care a inceput sa se vada burtica? daca da..de la cate saptamani?
bubulina, intru eu si dispari tu?
ramonaa?
Aventura
7+
Cristinna spune:
Danacost mercic
. O sa profit la maxim de week-endul asta. Cat despre brutika , la mine nu se prea vede si nu stiu ce sa pozez
. Ma consolez cu faptul ca la prima sarcina se zice ca se vede burtika mai tarziu ![]()
Megbeng
.
Aventuranu mi-a spus ce este bb, dar cred ca e inca prea devreme la 12 saptamani. Eu stiu ca pe la 14-15 saptamani e posibil sa se afle si depinde si de cum sta bb
.
Va
Cristinna
12+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinna_sabau/my_photos
aventura spune:
Draga noastra, dupa cum spune Tutunaru, numai cativa monstrii mari pot traversa placenta si cauza, si acestia doar uneori ceva probleme, si acestia sunt Toxoplasmoza, Citomegalovirus..
O biata raceala tratata cu ceai, lamaie si miere nu face nimik, stai linistita! 
quote:
Originally posted by Alinus25
Buna burticutelor,
Va multumesc tututor pentru primire
Helenutza multumesc pentru aprecieri, esti tare dragutza.
Am fost la dr. de familie si mi-a spus sa iau vit. C si beau ceaiuri pentru raceala.
Fetele, voi cele care ati racit in primul trimestru ce v-a spus dr., e grav? Ca eu am auzit ca nu e prea bine, ca orice virus mic, poate cauza malformatii la copil.
Anis, ti-am trimis datele mele.
Multumesc
Nunta noastra
Aventura
7+
anis spune:
'neata
Ce de fete la dr Tutunaru...
Eu am nascut-o pe Ingrid cu el, si sarcina tot el mi-a supravegheat-o.Chiar mie dor de vremurile de anul trecut cand nu stateai cu orele la coada ...era asa de bine....acum cred ca majoritatea pacientelor sunt de aici de pe Dc.
A fost f bine cu el, aveam sarcina rezultata prin fertilizare in vitro, nu cu el am obtinut-o, a fost f ok.
Acum deja suntem prieteni.si face misto de mine...intr-adevar el si anul trecut mi-a zis..sa vezi ca pe al doilea il faci natural...si asa e..![]()
Asa ca sunteti pe maini bune...dar nu-l mai recomadati ...ca murim pe la cozi ![]()
AniS
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Helenutza23 spune:
gata am gasit raspuns la intrebarea mea.
pt cele interesate
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=16
oana_bucur spune:
Megbeng...eu parca am burta din sapt 6 dar nu se pune caci e ca de balonat. La ce am vazut la gravidutzele ptr prima data, din jurul meu , cam prin sapt 12-14 incep sa aiba burtica.
Cat despre anuntat..mie imi pare normal sa te exprimi cu indiferent ce ai de spus.
Cristinnaiti doresc sa-ti pice excelent weekendul. Am senzatia ca vei veni zambareata inapoi.
Helenutza...daca am inteles bine din branzeturile moi te poti alege tot cu listerie.
Eu si Noi
9+
Alinus25 spune:
Aventura, multumesc tare mult de incurajare. Sper sa fie bine, ca imi doresc mult acest copil.
Pupici
Nunta noastra
megbeng spune:
apropo de branza feta...e singura modificare in alimentatia mea, asta cu branzeturile frantuzesti si fructele de mare..pe care eu le mancam inainte cu o placere nebuna...de suferit nu sufar propriu-zis, ca ma gandesc la minunea din burtica si-mi dau seama ca nu mai conteaza nimic altceva
asa, mai vroiam sa va arat poza de ieri de la eco:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magdas82/album?.dir=4ac1re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
..si sa va intreb daca mai stiti, cele care ati facut eco pe la 6 sapt si ceva, ce dimensiune avea bebe..noi avem CRL= 0.57cm, desi pe foaie scrie embrion=0.49 cm..in fine, pe acolo..o juma de centimetru..e bine? dr zicea ca da..voi cat aveati la 6 sapt?
aventura, felicitari pentru burtica..poti sa ne arati o poza? deocamdata si eu am slabit 1.5kg..si abia astept sa se vada

oana_bucur spune:
Anis chiar voiam sa te intreb cum te mai simti...sper ca mai bine.
Cand trec in Carrefour pe langa muschi uscat si afumat salivez ca un caine. Am evitat sa imi iau fie si numai ptr a gusta caci...intra la "carne nu bine pregatita", nu-i asa!? Voi v-ati mai atins de asa ceva?
Eu si Noi
9+
Catalina spune:
Dr. Spock este mai mult despre sarcina - din cate mi-am dat io seama, dar si despre copil. Mai mult despre copil e Mama si Copilul, cea roz, mare. Eu le-am luat pe amandoua. Dr. Spock m-a costat pana in 200 de mii.
Catalina