Mamici de ianuarie - februarie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Bubulina...intinsa la pat si doar mers la toaleta. Si gandeste pozitiv ca are sa fie bine.

Eu si Noi
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Sim, ti-e dr Hamid ti-a recomandat Utrogestan? Ai avut cumva sangerari?
Eu cand am fost la el mi-a zis sa nu iau utrogestan dc n-am avut sangerari (desi ii spusesem ca si la prima sarcina am luat pana in sapt 16, ca bb venise dupa un tratament de stimulare, etc).
Pt analizele de secretie eu nu mi-am pus utrogestan cu o zi inainte si nici oral nu le-am luat.
Ce analiza trebuie sa faci acum?

Bubulina, asculta medicul si o sa fie bine. Cat mai putin efort...sau deloc!

Vad ca vorbiti de carti. Am si eu cartea dr Spock dar sincera sa fiu pe mine nu m-a impresionat. Mai am cateva carticele despre sarcina si cresterea copilului dar tot doctorii m-au lamurit cel mai bine...si forumul!
Eu una nu le-as mai cumpara dc as da timpul inapoi.

Mama ei de ureaplasma, microplasma...eu habar n-am cum m-am pricopsit cu ea! Eu contact sexual cu altul decat sotul meu n-am avut si tind sa cred 100% ca nici el...

Intrebati de nume...eu am nume doar de baiat pregatit de la prima sarcina si nefolosit...Robert Gabriel.
Pt fetita ma gandeam la Denisa Ioana...dar mai e pana la marele moment si sigur imi vin alte idei.

Pupici!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Roandre nu dr Hamid mi-a recomandat, ci Moisa, pentru ca prima discutie am avut-o cu ea (imediat dupa ce am aflat ca sunt insarcinata). I-am zis si lui Hamid de utrogestan si mi-a zis ca e alegerea mea daca iau sau nu, in conditiile in care nu am avut probleme nici in sarcina precedenta nici in aceasta. Trebuie sa fac toate analizele de secretie, pentru ca pana acum le-am facut doar pe cele de sange si sumarul de urina.

Simona 10+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Bubulina ia hai, in pat cu tine si stai cumintica, da? ca o sa fie bine

roandre, frumoase nume!

Mergi la inceput

Am tot vrut sa ma uit la nume zilele astea...dar am zis sa astept pana in luna 4 cand voi stii ce sex are bebele.
Am fixatia de ai da un singur nume...iar daca este fata, mi-a ramas in minte un nume de cand eram in liceu...Anastasia.
Daca e baiat sunt in ceata profunda...n-am gasit nici unul care sa imi placa.
Toate la timpul lor.

Eu si Noi
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Oana si eu la fel gandesc: un singur nume o sa-i pun copilasului. Destul ne-am batut capetele si eu si sotul meu cu cele cate 2 nume de care au avut grija ai nostri. Daca o fi la botez sa-i mai punem un nume in apa, bine, dar in certificat o sa fie unul singur.
Nu prea stiu de ce, dar am doar un nume de baiat in gand, desi fac mari eforturi sa ma gandesc si la unul de fetita. Noi ne-am gandit ca, daca este baietel sa-l numim Tudor, pentru ca in traducere inseamna Darul lui Dumnezeu. Asta este pentru noi puiul pe care il asteptam.

Simona 10+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ai dreptate oana nu-i nimeni de la Bacau.eu sunt din Piatra-Neamt si am vazut ca ram74 e nemteanca.

si noi aveam numele pregatite de mai demult.acum suntem curiosi pt care dintre ele vine bebe?

octy11,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Despre carti..
Dr spock, e buna si cartea cu sarcina, dar si ca cu cresterea copilului.Eu am folosit-o si e tare actuala.Ceea de Caproiu nu atinge toate problemele.

Fetele iertare ca am uitat sa folosesc userul comun...pur si simplu am uitat.
Eu am salvat intr-un doc. datele noi si le pun in lista cand pot.

Apropo de uitare, ma duc sa-mi repet analiza azi cea cu chlamydia..si ajung la medicover (nu m-am mai dus la Cantacuzino..ca urasc locul ala si programare bla bla) si ii zic lui aia ca vreau mycoplasma...platesc etc..dupa 10 min...ma tot gandesc ce era mycoplasma sau altceva? Parca m-am tampit..si pana la urma a revenit neuronul plimbaret si s-a apris beculetul...chlamydia...ma duc la asistenta si modific......uffff..bine ca am rezolvat-o.

Oana...hehe de 2 z...tot fur din frigider tot ce gasesc uscat si afumat

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Ba sa stiti fetelor ca eu vreau sa-i dau 2 nume, nu de alta dar mi-e greu sa ma hotarasc asupra unuia singur, plus ca atunci cand va creste sa aiba de unde alege
Pe baietelul meu il cheama David Nicholas, si vreau sa va spun ca acum 3 ani cand l-am nascut era in voga acest nume (David)...nu mi-am dat seama cat de in voga . Dar, inainte sa se duca sotul sa-l declare am stat pe marginea patului de spital, ne uitam la bebelac si am hotarat noi ca aceste nume i se potrivesc de minune . Acum, cand iesim in parc si vad cate 2-3-4 Davizi pe metru' patrat imi vine sa mor si chiar am incercat sa-i spun Nicholas dar nu-mi iese deloc. Dar atunci cand altii din familie il striga asa, mi se pare ca suna tare frumos!!!! Eu raman la David pt. ca el e David al meu, manca-l-ar mama de baiat scump!!!

Bubulina, si eu am avut la 7-8 saptamani o secretie maronie si m-am speriat foarte tare, m-am dus la eco si m-am calmat cand am vazut inimioara mica batand. Apoi, la 12 saptamani am avut si o sangerare dar foarte usoara, asta insa din cauza ca facusem efort cu o seara inainte si carasem niste pungi de la masina pana acasa...Cel mai bine e sa stai cumintica in pat asa cum te-au sfatuit si fetele.

Ruxi - mersi mult, nici nu stii cata speranta mi-ai dat cu randurile scrise. Ideea e ca eu sunt cam ciudatica in privinta medicilor, nu merg cu inima deschisa la ginecolog si pana acum nu am reusit sa-mi infrang jena de-a merge la un medic barbat desi am convingerea ca au mana mai buna si mai usoara decat femeile ginecolog. Mai ales ca eu voi naste prin cezariana, as fi vrut o mana buna care sa repare vechea cicatrice care nu e urata dar sigur se putea mai bine. Stii cum ar arata scenariul perfect pt. mine? Sa merg la o dr. in timpul celor 9 luni si sa ma opereze un dr. , nu-i asa ca sunt cam pretentioasa????? Oricum, vreau sa incerc sa merg la Corina Grigoriu la CMU, as vrea te rog sa-mi spui unde te duci tu si unde e mai bine? La centrul de pe str. Clucerului sau la cel de la Unirii ????? E vreo diferenta?

Va pupic pe toate si scuze ca m-am lungit...ma opresc la timp ca taaaaare as mai fi scris. Asta e daca am stari , acum ma simt super fericita si cand simt asta sunt intr-o verva de zile mari. Dar si cand cad in latura cealalta, sa te tii .

ALINA

Mergi la inceput

Anis...hi hi hi...bine ai venit in clubul uitucelor. Esti bestiala...m-ai luat.

Eh...acu ca vad ca sunteti mai multe care v-ati dat la carne uscata si afumata...n-o sa ma abtin eu. Si apoi ma gandesc ca nu a fost nici un pic fiarta sau prajita in prealabil..doar uscata si afumata...si apoi ma gandesc..."da' iau listeria din cateva feliutze!?(ce intrebari tampitele pun)...cred ca o sa dau gata toata bucatica de-o s-o cumpar.
Inainte de proiectul bebe am facut analize si mi-a iesit listeria titru 1/160 motiv ptr care doctorelul a decis sa fac tratamentul..adica 80 pastile de amoxacilina forte in 10 zile...doza de soc.
Ia dati-va cu parerea...1/160 e valoare mare...la limita!?
Doctorelul mi-a zis atunci ca e cam maricica valoarea si mai bine facem tratament ca sa fim siguri ca atunci cand intra bebe in actiune are teritoriul asigurat.

Eu si Noi
9+

Mergi la inceput