Naturiste si homeopate (19)
Raspunsuri - Pagina 19
Carmen_Marieta spune:
gabiumultumesc pentru tratament...
marryan tinem pumnii si-ti fac si galerie....
Poze diverse
Poze nunta....
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
marryan spune:
Buna la toate naturistele si 

tele,
o zi cit mai frumoasa sa aveti,
eu z27 deja fara dureri de cap si de burta si fara somn, deja sunt mai trezuta ca ieri, sinii nu ma mai dor asa de tare asa ca gindul de sarcina lam luat ca nu poate fi, mai ales ca ei nu mai sunt ca ieri.
cine dintre voi a folosit apilarnilul cum la ti folosit si de cite oti pe zi?, eu azi l-am primit natural direct de la stup si vreau sa incep de miine, dar nustiu cum de dim sai seara, si cite cit?
carmenutamultumesc de incurajare dar nu cred ca este deja sarcina ![]()
marryan
SilvanaPopovici spune:
Fetelor, marryan, carmen marieta sunteti foarte dragute ca ma incurajati, asa cum am zis, chiar am nevoie.
Eu sunt f. constiincioasa de felul meu dar mai trebuie sa fiu si norocoasa, adica sa ma ajute un pic Doamne Doamne si sper sa ne ajute pe toate, cele care ne dorim un
.
Oricum, ideea pe care mi-am bagat-o in cap este ca asta e cam ultimul tratament pe care il mai fac ca nu mai pot. O tin in tratamente de 7 ani. Bine, tratamente alopate, naturist nu am mai facut pt ca in permanenta ma aflam in fata cate unei probleme de rezolvat numai de catre ginecolog
gen instilatii, laparo s.a.
Raport: Z29 si dureri de burtica ca inainte de CM, parca mai atenuate insa, ca de obicei; cu sanii in continuare ma simt excelent.
O dupa amiaza placuta sa aveti!
maria_N spune:
Fetelor, nu am mai intrat de mult timp pe la voi, dar vad ca sunteti tare harnicute! Dupa 3 luni de tratamentul Liviei pot sa raportez ca: ciclul vine la 26-28 de zile, ceea ce e foarte bine avand in vedere ca inainte venea undeva intre 21-23, maxim 25 de zile, nu mai am durerile alea infioratoare din primele zile de ciclu, sanii sunt super ok, nu ma mai deranjeaza deloc, nu mai am nici starile acelea de iritare de dinaintea ciclului (iritare e foarte putin zis, imi sarea mustarul din orice!). Eu nu tineam tratamentul contra sterilitatii, ci pentru reglare hormonala. Cum am HPV (asta e marele meu dusman) am tot incercat sa gasesc un tratament natural pentru ridicarea imunitatii. Acum o luna eram hotarata sa il sun si eu pe Andritoiu, numai ca intre timp a intrat bunica mea in spital si cum are nevoie de insotitor permanent, nici macar timp sa respir nu am mai avut. Am vorbit cu o alta fata care a scris la “clinica virtuala” si mi-a dat tratamentul tinut de ea, tratament cu ajutorul caruia a reusit sa negativeze virsul HPV, am sa ma apuc de asta, dar in perspectica ma intereseaza si tratametele d-lui Andritoiu.
Din ce spuneti voi inteleg ca tratamentul acesta cu produse apicole necesita totusi foarte mult timp, timp de care eu nu dispun in momentul de fata. Tratamentul contra HPV-ului contine si propolis, apilarnil, polen. Va rog mult de tot, spuneti-mi si mie cum se administreaza, adica daca se iau pe stomacul gol, cat timp trebuie sa treaca pana mananc, daca se iau dupa masa…ma rog, amanunte legate strict de modul de administrare si eventual de cantitati.
marryan spune:
Silvana ce zici iti facem galerie imi pare mie ca o sa ne dai vestea cea mare incurind ![]()
![]()
poate este cu ochisori luna asta la tine

Mariee unde esti da-ne un semn de viata....
Gabiu ce faci, ca nu team zarit pe aici de loc?

ici voua
marryan
gabiu spune:
buna fetelor,
ieri am facut si eu vestita baie in ceaiuri miere si otet de miere si mere. A fost destul de greu pt. ca ma plictisisem sa stau atat de mult in cada ( 25 minute).
Azi am inghitit pentru prima oara coaja de la un ou (macinata binenteles) si nu a fost rea deloc, cu miere. Nu stiu cum ma voi descurca cu irigatiile si inclin sa nu le fac pentru ca stiu ca nu e indicat sa distrugi flora din vagin, iar cu atatea irigatii..... Apoi baile de sezut nu stiu cum se fac. Stai cu fundul intr-un lighean? Atunci de ce sa mai faci baie in cada cu amestecul de ceaiuri, ca banuiesc ca nu ca sa-ti faci pielea de pe picioare mai fina.
Oricum eu voi lua ce scrie in tratament si cu restul mai vedem.
Voi cum ati facut cu irigatiile?
va pup, o zi excelenta
gabi
tzontzonel spune:
Gabiu eu stiu ca irigatiile sunt foarte importante, poate ar trebui sa le faci. Stiu asta din mai multe surse. Problema de care spui tu apare atunci cand faci irigatii incontinuu adica mai multe luni. Dar doua luni nu-i foarte mult (mai ales ca nu faci in fiecare zi). Am auzit mai multe variante pentru care se recomanda irigatiile. Poate nu toate sunt adevarate dar daca aduni cate un pic din fiecare poate te convingi. Livia recomanda irigatiile in cazul in care este un mediu acid in vagin care ar putea sa omoare
. O doctorita mi-a zis ca vaporii de la apa calduta ajung chiar si in trompe. Pe langa astea mai sunt efectele antiinflamatoare ale plantutelor...
Multumesc de mesaje si spor la tratament.
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by denis
Buna fetelor,
Va scriu din nou, ca am si eu un stress: azi e ziua 41 si...rushii ioc. Eu nu mi-s ca voi cu tratam pt bebe, ci doar pt reglarea ciclului si nodul la san. Iar plantutele le iau de peste juma' de an. Pe perioada asta am avut CM la 28 zile doar primele 2 luni..pe urma, 32-34. Era ok.
Dar ca luna asta...niciodata. Spotting ziua 22 (secretie roz-maronie si firisoare sangerii), spotting zilele 30-31, spotting zilele 39-40....Speram ca macar acum sa vina...da' nimik..??!!
N-am avut spotting pana cum decat cu 2-3 zile inainte sa vina rushii...
Ce o fi, ca voi sunteti mai cu experienta....??
Parca-parca m-as duce la un medic homeopat, ceva... Ca nu vreau sa ma indoape ginecologii cu hormoni de sinteza...Asta daca reusesc sa ma mobilizez, ca mi-e cam tarsha sa ma duc la medici...
Denisa, mami lui Cosmin
Denis, te inteleg perfect. Si eu luna asta am stat 41 de zile
si mi-au venit rusii in ziua 42. Asta dupa ce luna trecuta au venit dupa 32 de zile. Cine sa mai inteleaga?
Nu am luat nici un medicament sa vina sau ceva, insa cum m-au chinuit luna asta... In saptamana de dinainte am crezut ca ma sui pe pereti: bufeuri de caldura, alternante de transpiratii cu calduri, am fost fara nici un chef, cam depresata... Am inteles cum se simte o femeie la menopauza.Dar merg inainte si stiu ca ceea ce fac e bine si ca pe termen lung lucrurile se vor imbunatati. Ce pot sa fac mai mult???
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/
tzontzonel spune:
Adimercedes exact asa am patit si eu. Cu deosebirea ca la mine e ziua 61 si rushi ioc. De la PCOS mi se trage asta dar eu inca nu mi-am pierdut speranta ca o sa se regleze candva. Inca nu ma dau batuta cu tratamntele naturiste 
gabiu spune:
tzontzonel, e adevarat ca scrie sa nu le faci in fiecare zi dar, chiar si asa mi se pare destul de mult. Mi-am luat un irigator si nu prea-mi vine sa-l folosesc ( pe cel vechi l-am aruncat). Scrie pe prospect sa-l spal cu solutie de cloramina 1%. Voi ati facut asa ceva?
va pup, o zi buna
gabi