Naturiste si homeopate (19)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzontzonel spune:

gabiu, eu l-am spalat cand am facut irigatii. Mi-am mai amintit ce zicea doctorita care mi-a recomandat mai demult sa fac irigatii. Daca faci o luna sau doua de irigatii cu ceai ajuta la refacerea florei vaginale care se distruge din cauza medicamentelor si mai alea a hormonilor de sinteza. . Spor la tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Uraaaaaaaaaa,am 1 steluta!!! Doamne ajuta-ne la toate ca visul sa devina realitate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by tzontzonel

Adimercedes exact asa am patit si eu. Cu deosebirea ca la mine e ziua 61 si rushi ioc. De la PCOS mi se trage asta dar eu inca nu mi-am pierdut speranta ca o sa se regleze candva. Inca nu ma dau batuta cu tratamntele naturiste

tzontzonel, ti-ai facut vreun test? Sau e ceva normal si la tine? Eu mi-am facut un test prin ziua 39, dar nu imi pusesem mari sperante, oricum. Si bineinteles ca era negativ. Dar ma gandeam ca poate-poate...

Iti dai seama ca nici eu nu renunt la tratamente naturiste. Ceva se regleaza undeva, cumva voi iesi din cercul asta vicios, fara sa trebuiasca sa il ingros cu hormoni de sinteza de care incerc sa stau deoparte cat pot de mult.

Numai ca uneori ma pleoshtesc, ma turtesc si ma apuca bitzul, nu alta. Dar imi fac numarul si merg mai departe...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Buna dimineata!!

marryan nu cred sa fie ceva luna asta, am inceput tratamentul de abia de 2 saptamani. Pe de-alta parte, nici cu sotul nu m-am prea intalnit luna asta . Dar sper ca in august-septembrie-octombrie sa vin si eu cu o veste buna pe aici. Si Andritoiu zicea ca organismul se reface in 2 luni, de aceea tratamentul dureaza atat.

gabiu si eu ma plictisesc in baie, am crezut ca nu am eu rabdare dar constat ca e o senzatie normala

tzuca, multa rabdare si tie la Sovata!! stiu cum este, anul trecut mi-am facut concediul acolo si mi s-a paru groaznic pt ca apele alea sarate mi-au dat o stare de nervi..am facut si o cistita de la namol si umezeala din atmosfera, cistita pe care nu am tratat-o pe moment ca sa nu interfereze cu tratamentul balnear (asa mi s-a spus) iar sotul se plictisea la greu pana faceam eu procedurile. Asta a fost vreo 10 zile timp in care primeam telefoane de amenintare de la serviciu sa ma intorc de urgenta! Iti dai seama!

Astazi am de facut si baia de sezut si irigatia pt anexita, aceea la care trebuie sa stai cu picioarele pe pereti. Fiind si ziua mamei mele, trebuie sa iau cadou, sa o vizitez, cat oi sta pe acolo, sa ajung si in piata sa procur telina si radacina de patrunjel apoi la plafar ca mi s-au terminat pasta de dinti homeopata si sucul de orz, de-abia pe urma pot sa merg sa imi fac tratmentul..sa vad cum le descurc.
Stie cineva dintre albinute daca in timpul CM se calca in continuare pe pietricele??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzontzonel spune:

Adimercedes am facut test acum 10 zile ca m-au mancat degetelele si tot negativ. Nici eu nu mi-am pus sperante. La mine e cam dereglat organismul asa ca nush la ce sa ma astept. Pana anul trecut aveam intarzieri de rushi dar pana la 45 de zile tot veneau. In ultuma perioada au venit numai cu invitatie speciala: cu duphaston sau cu plantute... Dar de cateva zile am instiintarea ca or sa vina pt ca au inceput sa ma doara sanii. De doua luni am oprit treptat tratamentul cu plantute (mai iau numai putin ceai de napraznic) pt. ca vreau sa-l incep pe cel cu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

buna fetelor,

am o intrebare, poate sa fie ca sa fii insarcinata si sa ai CM, adica niste scurgeri asa maronii in cantitate fr mica?

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Marryan eu am avut 3 pete mititele(un pic mai mari ca un bob de mazare) maronii deschis inainte cu o zi de venirea cm. fetele au zis ca-i de la implantarea outzului. Asa a fost. Dar cand eram racita cam tot asa aratau semnele prevestitoare... ciclului. Mult succes.
Dbunny21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

silvanapopovici, in tratament nu se specifica daca faci pauza sau nu in perioada CM, asa ca poti face. Eu una m-am cam lasat pagubasa cu pietricelele ca m-am plictisit. Si apoi nu stiu asupra caror centri nervosi au efect.
In rest, cam slabut cu legumele. Mananc morcovi in schimb la greu. Ati vazut vreo schimbare semnificativa la CM?
o zi buna fetelor, va pup

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

saluta fetelor sunt foarte prost dispusa azi din cauza ca z28 satransformat in Z 1, macar sa regulat CM cu trat Nat.
vreau sa va intreb ca daca eu am sa iau in continuare BU amestecat trat cu apiterapia ceva fi oare mai foloseste cine va asa?

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

marryan uite multi de la mine ca sa nu mai ... hai fii optimista, pana la urma tot ai rezolvat ceva, ca vine CM la 28 zile, probabil dak el s-a reglat i-ti va fi mai usor sa fii ...

Poze diverse
Poze nunta....

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput