Naturiste si homeopate (19)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

marryan imi pare rau ca a venit z1. Stiu ca e greu,lasa ca izbutim noi si le aratam rushilor luna viitoare ca putem si fara ei. Branca ursului cred ca poti lua, se da si in trat. lui A dar pe exterior, pe burta. Oricum n-are ce sa strice.
pupici

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Carmenuta iti multumesc pu incurajare si si de la mine,imi sta mai bine cind este cineva linga mine inafara de sot, dar numai cred ca voi ave acopii vreo data cu atitea trat timp de 2 ani si rezultate ieseau bune, de mi sa dereglat CM, acum imi vin la 28 zile cum imi veanea inca in decembr2005, ca dupa stumalare am facut mai rau.
O sa folosesc tot ce mi am cumparat pina le termin si apoi nu o sa mai folosesc nimic ca vad ca in zadar tot iau si beau si rezultat numik, .
Mergeam in fiecare saptamina la biserica si dadeam acatiste sa citeasca si ma gindeam ca poate Dzeu se va indura de mine luna asta, dar nu a afost sa fie asa cum imi doresc, ce sa ma fac nu mai stiu, dar cred ca deja o iau razna.

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

quote:
Originally posted by oanabbb

fetelor,la mine azi ar trebui sa fie ovulatia.

care din toata lista mea de produse naturista se pot lua
si dupa ovulatie?

Oana, care e lista de prodiuse care le iei??? Scuze daca nu am citit tot ce ai scris dar credeam ca iei zmeur si laptisor de matca numai.... apoi am citit ca iei si tinctura de marar: acesta in nici un caz nu se ia decat pana in ovulatie, iar Livia o trece in tratamentul iei numai in prima luna!!!! Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

quote:
Originally posted by marryan

saluta fetelor sunt foarte prost dispusa azi din cauza ca z28 satransformat in Z 1, macar sa regulat CM cu trat Nat.
vreau sa va intreb ca daca eu am sa iau in continuare BU amestecat trat cu apiterapia ceva fi oare mai foloseste cine va asa?

marryan

Pupiceeeeeiiiiiiii sa treaca supararea cea mare!!!!!!

Si multumesc ca te ai gandit la mine, am fost plecata in delegatie!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

marryan eu am luat de la inceputul lui Februarie si mi-a reglat abia la al doilea CM,(aveam o dereglare mare de la stimularile cu clomifen+pregnyl) Dar mi-a facut bine si am luat neintrerupt BU toate lunile astea din Februarie pina in luna Mai cind am vazut ca a intirziat si am facut test care a iesit pozitiv. De la BU cresc si foliculi bine,deci are un rol important dupa cele intimplate mie tinand cont ca eu nu am mai ramas insarcinada de aproape 3 ani .Sarcina a fost extaruterina din pacate.
Bafta la fete si pupici la toate.

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Buna fetelor dragi,intru si eu peste voi cu o vorba buna.
Mariee,nu te mai necajii ,te rog eu mult fi mai optimista,la fel si lui Marryan ii spun o poveste.Eu,am 39 de ani impliniti,de 6 ani incercam sa avem copii,tratamente ,medici,usi deschise si inchise,rugaciuni,mers la biserici,incurajari din partea sotului ...etc.Ce sa mai fac sau cei de facut,numai D-zeu mai stie.Dar nu m-am lasat niciodata dusa de ginduri si le-am reluat de la capat cu tratamentele astea :pastile si ceaiuri ca eu cred ca am baut si am secat fintini intregi de apa,facindu-mi atitea ceaiuri dar vorba romanului:,,nu-i bai ''
ce pot sa va mai spun ca am vazut ca acest BU si napraznicul se beau pina la ovulatie,asa la folosit si bubulina 1 ,timp de 2 ani,a mai combinat Maca-toata luna,BU,din prima zi de ciclu pina la ov.Vit.E
tinctura de zmeura-dupa ovulatie si tinc.de marar din ziua a treia pina in ziua 18[pentru endometru}
Eu,mi-am facut sute de scheme cu aceste trat. numai nu o iau razna[mai fac haz din necaz]ca doar asa-i bine sa mai si ridem,nu?Daca stam bosumflate si ne tot gindim iar nu-i bine ca ne maninca stresul neurori si uite asa....poate asa daca mai ridem cind nu te astepti atunci vine.Drept sa va spun noi ani de zile tot cu gindul ca acum o sa ramin de fiecare luna si nu-i bine asa sa te tot gindesti,asa sa zice ,trebuie sa ne rupem de acest gind si sa bem aceste ceaiuri ca si cum ar fi fost de cind e lumea si pamintul.Eu v-asi spune multe,ca-mi place sa povestesc dar am o foame acum la mine e amiaza si la voi 12 noaptea,in Rom.Lasa-ti gindurile astea deoparte ca sunt altele si destule de zi cu zi si sa ceaiurile sa ne vedem ,ca fi-ti sigure ca v-om reusii.Doamne ajuta!
va pup pe toate,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

chivutamonica mie mi-a scris Livia in privat ca Tinctura de Marar se ia din Z1 pina in Z-21 adica nu mai mult de 21 de zile odata si gata nu o mai repeti de fel in nici o luna deoarce Tinctura de Marar contine Estrogeni care daca sunt in cantitate mare nu e bine.
Maca e bine sa o iai tot timpul.
Vitamina E de dupa inceperea ciclu pina prin ziua 20.
Tinctura de Zemura si ceai de Naprasnic la fel dupa ovulatia deoarece contine progesteron de care e nevoie abia dupa ce a avut loc fecundatia ovulului.
Branca Ursului inainte de ovulatie din z-1 si pina stii ca sa produs ovulatia.
Deci c-am asa ar fi schema de pt stimularea ovariana si lipsa de progesteron.
Dar eu am facut asa tratamentul anul trecut in august numai ca nu m-am tinut de el si am renuntat la o luna si am mers pe mana lui nea doctorul cu doua stimulari care sa dovetit nereusite decit ca m-am ales cu o dereglare urita de CM,dupa care am inceput sa iau Branca ursului din februarie pina in luna mai timp in care nu m-am mai gindit la bebe decit la faptul sa am CM normal ca inainte de stimularile facute la medic.In luna mai dupa luare de BU timp de 3 luni neintrerupt am avut test pozitiv dar sarcina care a fost SEU din pacate.
Sper ca ti-am fost de folos cu aceste explicati si eu am mai intrebat in stinga si in dreapta ca multe fete au dat cu diferite pareri dar mie Livia asa mi-a spus ca trebuie luat in cazul mai sus reamintit in fuctie de problema fiecaruia femeie.

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

merci mult Fabya,inca o schema la ,,caietul medical''.
te pup mult,Moni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Maaai, in Craiova e 40.000 lei o amarata de telina! Nici nu ai ce sa alegi din ea si cer pe mama si pe tata. Mai astept o saptamana ca m-am zgarcit: ieri iar am cheltuit vreo 700.000 pentru completarea tratamentului..

gabiu o sa-l sun pe nenea, totusi, sa-l intreb ce putem sa facem si ce nu in timpul CM (mie treb. sa-mi vina de pe o zi pe alta) dar si eu zic ca bai, irigatii nu avem voie, in schimb relexoterapie nu mai sunt asa sigura.
Si eu sunt mai mult decat curioasa cum vine CM. Ultimul a fost anovulator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Buna la toate naturistele dau si io fuguta pe forum ca deja am obosit tot lucrind infata calculatorului si cam ma ispiteste sa dau o fuga pe aici sa vad ce mai fac fetele.

Fabya iti multumesc pu incurajare uite de la mine., de fapt eu in trat meu care contine BU, napraznic, cretisoara, mugur de zmeur,a cum am mai adaugat si apilarnil cu polen si laptisor de matca, am incepu sa il iau in felul urmator:
dim o doza de laptisor de matca, dupa 20 min polenul amestecat cu o seara inainte, dupa 10-15 min 25 pic de bU in 100ml de apa, dupa 15 min o fiola de migur de zmeur, apoi urmeaza ceaiurile de mapraznic si cretisoata cei drept cu pauza intre ele cu 20 min uneori mai mult, seara inainte de culcare apilarnil.
Acum citind din ceeea ce ai scris tu sa inteleg cu nu iau corect, tre sa mi fac o alta schema de trat,
cu ceaiurile si BU si muguri de zmeura? Ce zici hai ca ti esti mai experimentata decit noi, spune-mi cum e mai bine sa le iau din ceea ce am scris io.
mersi mult!!!
Mariee scumpa io am vazut ca lipseti si ma gindeam ca poate vii sa ne dai vreo veste buna..
Cum merge la tine trat?

marryan

Mergi la inceput