Mamici de iulie - august 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Shihana, nu as putea sa iti spun mai nimic despre Medela-Harmony insa mai peste tot unde am citit eu parerile mamicilor de pe DC recomandau Avent-Isis. Sorry ca nu te pot ajuta mai mult...

Fetelor, am citit de curind intr-o revista ca atunci cind simtim "furia laptelui" cu sinii durerosi si tensionati merge f. bine aplicata cite o frunza de varza pe fieacre sin -eventual rece-caci calmeaza mult. Sper sa ajute pe cineva sfatul asta.

Tatiana, 35 w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Buna ziua fetelor,

Sper ca nu va suparati ca am intrat aici la voi, eu sunt o mamica de "noiembrie-decembrie", cu toate ca sorocul eu cred ca va fi prin octombrie, am deja 22 saptamani. Intrebarea mea este: s-a mai simtit cineva dintre voi f.balonata dupa ce a mancat ceva? Eu ma simt asa, si am o stare de disconfort tare urata, parca nici sa respir nu mai pot. Si mananc putin, nu mult. Am pus intrebarea aceasta si la "noi", dar nu mi s-a prea raspuns. M-am gandit ca voi aveti deja experienta mai mare. Ce sa fac? E normal sa ma simt asa? Sunt stresata din cauza asta, ma tot gandesc ca daca ajung sa nu mai pot manca? Ce se poate face? Nu am auzit pe nimeni sa se planga din chestia asta, mai mult de atat, tot vad cum fetele descriu ce-au mancat, si cat, pe cand eu... Imi simt burtica dupa mancare, tare si trebuie sa ma intind neaparat ca sa-mi revin. Va multumesc si sa aveti bebei sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

map esti o scumpa
m-ai facut sa rad
credeam ca sunt singura......
si eu am tigaie de teflon si tai vita in felii transparente si in 5 minute e gata masa...cu salata, orez cu lapte de la danone, lapte si cascaval, branza cu rosii, dar si MEZELURI

michella tu esti cel mai fericit caz

eugcem pai la saptamanile tale sa ai atat de putine kg e super bine!!!! hm eu am +12 kg si ziceam ca stau bine
da lichidul amniotic se face si de la lichidele baute, asa ca ia bidonul si la gura cu el dar de ce nu ai intrebat dr de la ce este si ce poti face???
beeey shinana eu de pompa nu stiu sa iti spun nimic, decat sa astepti ca poate esti norocoasa si ai lapte. daca nu te informezi si cumperi in zilele imediat urmatoare dupa nasterea bebeului
vezi ca am pus un link despre alaptarea la san cu filmulete video....speciazl pentru tine ca am citit ca intrebai de mastita. iti explica cum se face, de ce si cum sa ii vina laptele bebeului in gurita
hai cauta linkul si spor la treaba

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

pupici la mamici si burtici!
va doersc un week-end linistit, fara evenimente nedorite!
aveti de grija ca de maine se da oficial startul nasterilor de iulie-august
sa ne auzim cu bine luni

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

cristina_ioana bb Luca e un dulce. Bine ati revenit.

Consi 35 fix si Luca meu

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Fetelor, eu am trecut doar sa va salut. Dupa-masa plec la Lugoj la mama mea. O sa fac un tur de vizite pe la toate neamurile, asa inainte de nastere. Cine stie cand o sa mai ajung pe la ei.

Eu azi m-am bronzat un pic. Am fost din nou la piscina nasilor nostri. Cred ca am cam exagerat de bunavointa lor, dar daca mi se apleaca dupa apa ce sa fac?!

Va pup si fac anticipat galerie ca nu se stie ...pana duminica seara pot sa apara multi bb-i.

Consi 35 fix si Luca meu

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Cristina Ioana, e asa dulce bebelusul tau, mai ales in pozele acelea in care sta ca un puiut cu gurita deschisa

Adelapop, multumesc pentru raspuns. Ecografia mi s-a facut in mare graba la Municipal, ca nu am reusit sa ma programez in timp util la un ecograf mai bun si nici nu am apucat sa ma dezmeticesc prea bine. Ai insa dreptate ca ar fi trebuit sa fiu ceva mai treaza si sa intreb mai multe . Saptamana viitoare merg si la doctor la consult, cand o sa am si rezultatul la analizele pentru secretii si streptococ si o sa il intreb pe el atunci.

Zina, sa stii ca si eu am probleme asemanatoare, dar m-am resemnat. Incerc sa evit ce ma imbaloneaza. De exemplu nu mai mananc varza si mancarurile grele in general. Chiar ma gandeam ca in timp de multe gravidute se plang ca sunt constipate, eu tre sa ma straduiesc sa nu fiu invers ...

Eugenia 36+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;42/st/20060722/dt/7/k/2b0f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

cristina_ioana, tare dulceee e Luca...si cum sta el in brate la tati..of tare frumoase poze. Sa faca poze si cu mami....
adelapop, si eu tot cu mancarea in graba si tot cu iaurturile de la Danone...deh la mine e obligatie de serviciu sa mananc danone si nu altceva.
Shihana, amiss_zip parca foloseste pompa de la Harmony parca si zicea ca e foarte multumita de ea.
bebe a mea de cand am venit de la eco...ma apasa rau..cred ca am dernajat-o de dimineata din somn si acum isi ia revansa...
Tare frumosi sunt toti bebelushii nascuti...frumosi frumosi...de-ti vine sa ii papi...
fetele de unde i-au eu pungi parfumate pentru ca sa pun pampersii folositi...please...spuneti daca stiti ca am si eu un fix cu pungile astea.
Si inca ceva...eu o sa nasc la Municipal si banuiesc ca tre' sa imi aduca sotul mancare....ma lasa sa mananc orice....sau cum se procedeaza cu mancarea in spital?

Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adas spune:

cine si-a luat salteluta de pat pt. bebe poate sa ma lamureasca si pe mine , pleeeeeease - care e mai buna, cea din iarba de mare sau cea din fibra de cocos? pt. ca am citit ca ar fi mai bune cele de cocos, dar am gasit pe net si sunt extrem de subtiri - 6 cm. nu sunt prea subtiri??? celelate, din iarba de mare sau cele obisnite, durflex, am vazut ca au 10-15cm cel putin.
inca nu am cumparat patut si saltea si am senzatia ca intru in criza de timp.

ada 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

cristina_ioana pai uite la ce ma refer: de exemplu modul cum tu si sabana povestiti de bebei. Ea este acum foarte relaxata, cel putin eu asa o simt din ce scrie. Iar la tine, cu toate ca nu te stiu decat asa "virtual" parca o implinire, o liniste sufleteasca nu stiu cum sa zic. Repet, poate e doar o impresie dar asa va vad eu acum, radioase pe amandoua.
Luca e foooarte dulce. Aveti aer conditionat in casa? Ca eu ma tot gandesc cum o sa imbrac copilu' ca daca ma iau dupa cat de cald imi e mie fara aer o sa stea mai tot timpul gol sau o sa mearga aerul cam toata ziua iar noaptea o sa il inchid numai sa ii dau pe el/ea un body, bluzita ceva.
Miruna 35+

Mergi la inceput