Mamici de iulie - august 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 10
michella78 spune:
map mersi de incurajari
si eu regret zilele in care eram singura in birou
cat despre prenatal..... eu inca nu mi-am efectuat nici concediul de odihna....
pentru ca ma simt bine si nu sunt probleme deosebite cu sarcina eu vreu sa vin cat mai mult la munca pt ca mi se pare ca in felul asta imi trece timpul mai usor si ma simt bine
oricum dupa 1 august nu mai vin ca deja o sa fie sarcina mult prea inaintata, dar la 1 august imi iau cele 21 de zile de co, pe urma imi iau prenatalul si postnatalul. adica asa sper eu, sa ma simt bine astfel incat sa pot veni cat mai mult
avantajul e ca la serviciu nu ma mai solicita nimeni din cale afara, am chiar momente in care sefu apare cu diverse probleme .... intra in birou, se idreapta spre mine ca sa discutam si sa imi explice ce vrea dupa care il vad cum se razgandeste " aaaa, lasa, lasa..... " si merge la altcineva
pe mine nu ma mai solicita decat daca sunt probleme superdelicate pe care vrea neaparat sa fie rezolvate de mine... mi-au ramas practic numai proiectele mele stabile
si oricum atmosfera generala este una pozitiva, toata lumea ma rasfata, si acasa dar si la serviciu. dupa mine acum la servicu au mai aparut inca 5 gravidute si o colega a spus ca o sa puna semafoare cu prioritate pentru gravide pe holuri
vreau sa iti spun ca a mea coleguta de birou deja anunta colegii ca vrea sa faca schimbari in birou dupa ce plec... mie nu are curaj sa imi spuna nimic....dar nu imi fac griji, in ceea ce priveste competenta profesionala.... mai are inca de invatat
o las in pace pt ca stii tu cum e: fiecare pasare pe limba ei piere
hai ca m-am intins cat o zi de post
pupici
michella
miti2004 spune:
Sabana si Irinuca felicitari pt bebelusi, sa creasca mari si sanatosi !!!

Cristina_Ioana bine ati revenit acasa !!!
fetelor, va scriu mai tarziu ca sunt pe fuga, ma duc la spital sa-mi vad comoara si sa-i dau sa pape si sa ma mai joc putin cu el !
,
miti, mamica de 
adelapop spune:
fetelor voi mai gatiti???
ce mai mancati?
ca eu nu mai am chef sa fac nimic, si vreau sa va spun ca gatitul era ca un hobby pentru mine....pur si simplu nu mai am chef nici sa gatesc nici sa mananc
manac ca trebuie - nu imi vine sa cred ca am ajuns sa o spun si p,asta 
36+
map spune:
adelapop chiar chat-uiam cu sora mea mai inainte si ea ma intreba ce mai gatesc. Si i-am raspuns NU MAI GATESC NIMIC
Ea imi zice pai nu azi, asa in general, ei bine asa in general nu mai gatesc nimic.
Am o tigaie din aceea care face friptura fara grasime si pe aceea fac cand carne cand peste, se fac foarte bine, repede si au gust bun. Fac langa acestea o salata, orez sau ceva cartofei natur si gata. Asta-i gateala. Sau daca este mai mancam si ce se gaseste.
Mi-am informat sotul ca nu mai gatesc pentru ca numai am chef dar el nu tine neaparat sa manace mancaruri gatite asa ca este OK. Oricum salata este pincipala in alimentatia mea, branza, iautul. Apoi vin fructele si mai scapa si cate-o inghetata, avand in vedere ca alte dulciuri nu manac. Si eu gatesc cu mare drag, imi place foarte mult sa fac si prajituri. Acum cu prajiturile m-am potolit ca de cand ne-am mutat am un cuptor care nu coace bine si pana-l schimbam mai stau si la odihna
Pana acum vre-o doua saptamani am tot gatit si din cauza caldurilor nu prea are nici unul din noi chef de mancare, asa ca a intrat bucatareasa in concediu ![]()
Monica si
33 +
michella78 spune:
adela recunosc, saptamana trecuta m-am aventurat chiar si sa fac dulceata de visine
dar acum mi se pare mult mai cald, numai gandul de a sta in picioare, langa aragazul incins..... nici gand
sa se mai racoreasca si mai discutam
intre timp am noroc cu mama si cu soacra... gatesc ele si pentru noi
michella
leistra spune:
Le pup si eu pe proaspetele mamici, ma bucur mult sa citesc despre viata voastra acum cu bebelusii aproape si despre emotiile voastre, despre fericirea voastra, chiar ma gandeam la cristina_ioana ieri, zic mai chiar nu are ea un moment sa scrie un scurt mesaj?, dar e de inteles pana la urma, Luca e un scump si ma bucur mult ca totul a decurs bine
eu ma simt obosita, nu mai pot dormi de emotii cred, mama vine duminica, abia astept; azi am fost la medic, bebelina mea era cu degetul in gurita, este frumoasa, dar se pare ca nu se grabeste spre disperarea taticului care nu mai are rabdare, este tare cald si aici si eu sunt lenesa, ca nu am chef pe caldura asta sa fac nimic
va pupic fetelor, am sa mai intru, mai tarziu
39w3d
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
Cristina_Ioana spune:
Leliutza, Miti si Leistra, o porte mare de 

pt voi
Cristina si Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
eugcem spune:
adelapop, cam asa sunt si eu. Cred ca de la caldura asta nu mai prea am pofta de mancare. Si se pare ca m-am ingrasat cam 8-9 kilograme, dar doctorul mi-a zis ca e ok.
Am facut astazi o ultima ecografie si mi-a zis ca e foarte putin lichid amniotic. Aveti idee daca e din cauza ca nu beau suficienta apa?
Eugenia 36+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;42/st/20060722/dt/7/k/2b0f/preg.png
adelapop spune:
cristina este ataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat de dulce
luca.....incat nu mai am cuvinte 
![]()

ai dreptate cand spui ca merita orice sacrificiu..... sa vedem daca o sa ma mai gandesc la asta cand voi fi in mom nasterii -indiferent de metoda

iar tati mai mandru nici ca se putea
sa va traiasca!!!!
pana la ce varsta se spala bebe in cadita ? trebuie c&adita mare sau normala? hai ca daca nu am intrebari mai serioase ma gandesc la toate detaliile, vad si eu cum e acum sa stai acasa ![]()
36+
shihana spune:
Fetelor se pare ca mesajul meu a trecut oarecum neobservat( e si normal cu atatia fluturasi aparuti in aceasta lume!!)..
Intrebam si eu daca stie cineva ce pompa de san e mai buna Medela-Harmony sau Avent_Isis?? Eu sunt tare speriata de momentul alaptarii si vreau sa ma prinda cat mai pregatita..Mi-e teama si de cezariana dar cum aud ca s-au recuperat fetele stiu ca va fi bine..La urma urmei ce e durerea??..O simpla zenzatie..Dar dc lapticul nu vrea sa iasa, atunci e durerea mare..Asa ca dati-mi si mie un sfat legat de pompa, please!!!
Ah, si pe listuta apar cu DPN 30 iul..Se pare ca e ~ 12 aug!!..Dar sigur va fi mai devreme fiidca atunci va fi ziua dl dr si numai de operatia mea nu cred sa-i pese atunci..Oricum modifica-ma in listuta Madyn, te rog..
Shihana 34 fix (azi)