Racusori, e luna noastra! (18)
Raspunsuri - Pagina 19
Menna spune:
My mirel ...i'm still here, nu m-a furat aspiratoru',adik nu m-a aspirat aspiratoru' inca ...poate odata s-a indura de mine si m-a aspira si pe mine, ca sa ma expire pe undeva prin italia
Am ceva cu Italia asta Somebody ?! Help me !
Io's in butoiu cu melancolie iarasi ... ma conversez cu sorela mia pe niet (sorela M, of course ) ...n-am chef de nik si de nime' ...
Cristina mama,de vreo saptamana realiza'i si eu ca tu vei avea nunta in aceiasi zi cu celebrul cuplu de "frumosi si destepti" (a se citi virinel si virginica )... insa sunt absolut convinsa ca ii vei eclipsa din toate punctele de vedere prin tinuta,eleganta,stil,naturalete toate de o calitate de prima clasa ,asa-i ?! Io pun pariu!
Acelasi lucru il gandesc si in cazul lui Vicky si stiti de ce?! Pt ca voi sunteti de fapt miresele cele mai deosebite,cele mai naturale si cele mai mumoase.
Vicky iubita mea, numa' incetutz cu papica pe caldurica sau nu faci acu o toxiinfectia alimentara
.....
Cred ca m-am saturat de tara asta si de majoritatea oamenilor care nu vor sa intre in randul celor normali!
Azi mergand in parc cu Po' am vazut o mizerie de nedescris pe jos,tot felul de ambalaje,hartii,pungi,alte cele si in urma mea veneau un grup de turisti ... imi venea sa intru in pamant de rusine, caci fac parte din neamul asta de mizerabili .Bine inteles, nu toti sunt asa, insa cand vezi in jurul tau atata nepasare si mizerie, idei preconcepute si ignoranta mi se intoarce stomacul pe dos! Multi sunt cei ce fac mizerie si se asteapta sa vina altii sa curete dupa ei,dar ei n-ar misca un deget in a o pastra cat de cat
Sunt profund revoltata, iar azi asta mi-a dat peste cap tot calmul si rationamentul pe care-l stiam ca-l mai am!
De ex : vineri merg la bunica mea sa mergem la cumparaturi. Ma trimite la bancomant sa-i scot pensia,stau la coada vreo 15 min si in fata mea cu 2 oameni o proasta tot comenta ea acolo in caldura aia si manca un cocian de porumb ..la un mom dat o vad ca arunca cu cocianul la 2 m in fata zicand "Doamne iarta-ma,ca na ...prostii astia n-au putut pune un cos de gunoi aci!" ...Io deja f revoltata in sinea mea,abia m-am abtinut sa nu-i trag vreo 2 palme s-o intorc cu craci in sus , insa scaparea mea a venit de la un domn care era mai in fata ei si i-a zis ce tinea de ea, ca sa nu mai zic ca biata femeie prost crescuta,efectiv nu vazuse sau nu vroia sa vada, cosul de gunoi ce era chiar sub ochii ei !!! Tot ea a comentat si tot ea s-a suparat ca a fost trasa la raspundere pt gestul ei, vezi doamne
De era dupa mine si imi scapa mie in gheare, arsitza faceam din ea,ca sa nu mai zic ca o puneam sa ia cocianul de pe jos cu gura!
Iertati-ma fetelor, dar am simtit nevoia sa ma descarc ...stiu ca imi veti tine parte sau nu?! Astept parerile voastre ...
Acu' merg la tv ...astept sa inceapa Alfie un film pe Hbo cu un alt actor drag mie (Jude Law) ...pt doritoare, de la ora 20.00-azi!
Plec dupa o cioco' ca simt ca-mi scade energia!
Bye bye
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
monagan spune:
Claudelu ,rainbow . LA MULTI ANI!!!!!
Preda_viky, gondolier cu ochii verzi???? e bun si ala.
Si ce daca te mariti? E voie sa visezi.Stai sa vezi dupa...ce de vise o sa ai. Adika dupa vreo 17-20 ani, asa.
Bai da ce enervant e tantarul ala de sus de la reclama "autan' iti protejeaza pielea de intepaturile tantarilor" Tre sa-mi inchid sonorul.
Pupici la toate si spor la treaba pe luni.
M&M spune:
quote:
Originally posted by Menna
My mirel ...i'm still here, nu m-a furat aspiratoru',adik nu m-a aspirat aspiratoru' inca ...poate odata s-a indura de mine si m-a aspira si pe mine, ca sa ma expire pe undeva prin italia
Am ceva cu Italia asta Somebody ?! Help me !
Io's in butoiu cu melancolie iarasi ... ma conversez cu sorela mia pe niet (sorela M, of course ) ...n-am chef de nik si de nime' ...
Cristina mama,de vreo saptamana realiza'i si eu ca tu vei avea nunta in aceiasi zi cu celebrul cuplu de "frumosi si destepti" (a se citi virinel si virginica )... insa sunt absolut convinsa ca ii vei eclipsa din toate punctele de vedere prin tinuta,eleganta,stil,naturalete toate de o calitate de prima clasa ,asa-i ?! Io pun pariu!
Acelasi lucru il gandesc si in cazul lui Vicky si stiti de ce?! Pt ca voi sunteti de fapt miresele cele mai deosebite,cele mai naturale si cele mai mumoase.
Vicky iubita mea, numa' incetutz cu papica pe caldurica sau nu faci acu o toxiinfectia alimentara
.....
Cred ca m-am saturat de tara asta si de majoritatea oamenilor care nu vor sa intre in randul celor normali!
Azi mergand in parc cu Po' am vazut o mizerie de nedescris pe jos,tot felul de ambalaje,hartii,pungi,alte cele si in urma mea veneau un grup de turisti ... imi venea sa intru in pamant de rusine, caci fac parte din neamul asta de mizerabili .Bine inteles, nu toti sunt asa, insa cand vezi in jurul tau atata nepasare si mizerie, idei preconcepute si ignoranta mi se intoarce stomacul pe dos! Multi sunt cei ce fac mizerie si se asteapta sa vina altii sa curete dupa ei,dar ei n-ar misca un deget in a o pastra cat de cat
Sunt profund revoltata, iar azi asta mi-a dat peste cap tot calmul si rationamentul pe care-l stiam ca-l mai am!
De ex : vineri merg la bunica mea sa mergem la cumparaturi. Ma trimite la bancomant sa-i scot pensia,stau la coada vreo 15 min si in fata mea cu 2 oameni o proasta tot comenta ea acolo in caldura aia si manca un cocian de porumb ..la un mom dat o vad ca arunca cu cocianul la 2 m in fata zicand "Doamne iarta-ma,ca na ...prostii astia n-au putut pune un cos de gunoi aci!" ...Io deja f revoltata in sinea mea,abia m-am abtinut sa nu-i trag vreo 2 palme s-o intorc cu craci in sus , insa scaparea mea a venit de la un domn care era mai in fata ei si i-a zis ce tinea de ea, ca sa nu mai zic ca biata femeie prost crescuta,efectiv nu vazuse sau nu vroia sa vada, cosul de gunoi ce era chiar sub ochii ei !!! Tot ea a comentat si tot ea s-a suparat ca a fost trasa la raspundere pt gestul ei, vezi doamne
De era dupa mine si imi scapa mie in gheare, arsitza faceam din ea,ca sa nu mai zic ca o puneam sa ia cocianul de pe jos cu gura!
Iertati-ma fetelor, dar am simtit nevoia sa ma descarc ...stiu ca imi veti tine parte sau nu?! Astept parerile voastre ...
Acu' merg la tv ...astept sa inceapa Alfie un film pe Hbo cu un alt actor drag mie (Jude Law) ...pt doritoare, de la ora 20.00-azi!
Plec dupa o cioco' ca simt ca-mi scade energia!
Bye bye
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
Mennadaca ai stii cat de mult te inteleg si cat de mult ne asemanam in gandire. Acum cateva luni ma duceam la coafor si cand, in fata mea, o tanti cu o javra mica de caine( mie nu imi plac cainii mici - fara suparare, daca e sa vina un hot la tine , cred ca ei fug primii) ca il lasa sa isi faca nevoile pe mijlocul trotuarului. Bineintele ca m-am luat de ea, dar degeaba, mi-a intors spatele si a plecat. Nesimtirea e mare in tara asta!!! NU stiu care e solutia , daca sa plecam sau sa reusim sa ii schimbam pe ceilalti...
Vicky multumesc mult de urare!!!!
O seara placuta tuturor!!!!
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie
july_g spune:
Neata fetele! Eu acu am deschis ochii numa ca mi se terminase cafeaua si a trebuit sa infrunt frigul de afara sa ma duc dupa ea! Ioi, ce frigut e! La noi a plouat ieri cu spume si s-a facut racoare bine!
Menna, perfect de acord cu tine! Da asta tine de nivelul de educatie care la noi exista, dar lipseste cu desavarsire Eu umblu cu hartiile in buzunar cand nu gasesc cos si m-a vazut un coleg. Ce faci, ma? Pai nu am gasit cos. Pai si tu nu te uiti in jur? Ce mai conteaza inca o hartie? M-am uitat crucis la el si i-am zis, o fi, dar nu mai contribui si eu!
Vicki, ai grija cu crizele astea ca nu mai e mult pana duminica! Cum ti-ar sta miresica frumusica si cand sa zici DA, tu: stati o tara ca ma duc sa hranesc ratustele, da voi continuati! Baga neste bilicol daca a fost criza de fiere sau mergi la medic, sa nu patesti rusinea! Pup la tine!
Mona, ocupata mai esti, mama draga!
Pup la toate fetele si o saptamana usoara!
Georox spune:
Neata !
Weekendul asta a fost destul de plictisitor avand in vedere ca sunt singura si pot sa imi faca de cap. Aproposo de insomnii, ziceam ca nu le voi cunoaste ? Ei, am facut cunostinta. Si aseara, dupa ce am stins Tv-ul pe la 1:30, cine avea chef de joaca ? Sofia, ca doar ce sa faca la ora aia. Si uite asa am inceput sa cant ca nebuna, inca nu s-au spart geamurile . Daca era tati rezolva el problema cu cantatul, ca are o voce super. Nu ii fac reclama, insa se pricepe omul. Veste buna :ne lasa proprietarul sa stam cu 100 de euro pana in septembrie. Macar nu voi fi nevoita sa fac naveta pentru analize. Atat sa faca si ei pentru noi, ca in rest nu ma astept la alte minuni, cumar fi sa ne lase cu 100 pana anul viitor in iunie, adica pana cand termina sotul facultatea.... Vise, vise...
Pai July, normal ca ne vom descurca mai bine financiar in Buzau, caci nu vom fi nevoiti sa platim chirie si intretinere pentru ca vom sta la parintii mei, ceea ce sper sa fie pe o perioada cat mai scurta. M-am obisnuit sa fiu doar eu cu el si cu bebe. Insa va trebui sa facem compromisul acesta, caci din cei 800 ai mei ar trebui sa platesc intretinerea si mancarea plus lucrusoarele pentru bebe, in contextul in care chiria ne-o plateste ai mei. Acum, ai inteles? Iar sotul va sta la camin, care nu este mai mult de 2oo. Asta e situatia, nu avem ce sa facem. Vom rezista noi un an.
Angela, multumesc pentru oferta, voi tine cont in cazul in care nasa nu va mai putea.
Menna , de acord cu tine, insa nu are rost sa te enervezi, caci asta ar insemna sa ajungi la Spitalul 9. Nu de alta, dar nu vreau sa iti cedez locul de mult rezervat pentru mine.
Mirela, bineinteles ca tinem legatura.
Mai fetelor, ca aveti cu fobia asta pentru italieni? Caci eu am inteles ca nu prea poti sa ai incredere in ei, in contextul in care, ei nu inteleg notiunea de fidelitate. S-ar fi schimbat intre timp. Bravo lor ! Vi-i cedez pe toti, caci mie nu imi trebuie, ma multumesc cu ochii albastri ai sotului. Plus ca am impresia ca e singurul care ma suporta si ma va suporta...
Ramona, LA MULTI ANI! SA AI O SARCINA USOARA O NASTERE PE MASURA, UN BEBE SANATOS SI FRUMOS, IAR TOATE DORINTELE SA TI SE INDEPLINEASCA !
Cristina, Vickie sa va rezolvati toate problemele cu mult spor. Si mai ales nu va stresati! Vickie, multa sanatate !
Gata, ca treaba ma asteapta si nu are cine sa o faca.
vesel ! O saptamana minunata.
cookie spune:
Salutare, racusoare!
Munciti cu drag si spor pe racoare?
Noi ne-am intors de la mare, s-a stricat vremea inca de sambata, asa ca plaja...nu prea multa! Oricum, cat a fost, a fost buna, ca fiica-mea s-a distrat de minune, nu se mai dadea dusa din apa si nisip...insa nu stiu cand ne vom mai incumeta sa plecam cu ea la mare, ca e o maaaaare nazdravana!
Va pup si ne mai "auzim"!
monagan spune:
arinna, LA MULTI ANI!!!! si sa ne traiesti!!!. de la mine... fericire si sanatate.
Fetelor voi ce mai faceti ca e cam liniste p-aici acum si nu sint obisnuita.
cookie, cum te-ai distrat?
va pup pe toate.
july, da ai dreptate. Habar n-am ce pot face toata ziua ca sint asa ocupata. Parca eu as avea 10 copii.
ramonaa spune:
In primul si in primul rand va multumesc pentru urari. Astazi am reusit sa intru pe net. Scuzati-mi absenta, dar am fost plecata cu juniorul la tara cateva zile si nu am avut calculator. Dupa cum stiti sunt in concediu si e un concediu urat pana acum. La tara am facut o criza de rinita alergica cum nu am avut de mult timp si nu stiu de la ce, asa ca sambata in loc sa ma bucur si eu si sa petrec am fost destul de morcovita. Ma simteam destul de rau, eram cu nasul in batista si mi-era frig. Vremea s-a stricat si am venit repejor acasa. Asta e. Lasa ca la anul va fi mai bine. Nu?
Astazi am facut un eco si prichindelul din burtica era foarte activ. Totul e in regula, inimioara bate cum trebuie, am vazut piciorusul , capul, inima cum bate, coloana vertebrala. A fost super. Am 14 saptamani +,- 3 zile. DPN este 11-12 ianuarie 2007. Ma simt mai bine, greturi mai rare. Nu mai suport asa bine usturoiul. Si asa imi place...
Se apropie ziua cea mare pentru miresicile noastre si eu le urez anticipat distractie placuta si sunt sigura ca vor avea nunti de vis.
Va doresc o seara placuta si va pup dulce pe toate. Nu dau nume ca nu vreau sa uit pe nimeni.
poze 1
poze 2
Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)
Menna spune:
Helau!
No care va sa zica,azi nici o miscare p'aci ...hmmm, ca bine zici tu Mona draga
Vaaaaai Roxi, se vede ca nu ai dat nasucu' cu un italian lover ...ah inima mea. Ma rog io una, am o alta parere... ideea e ca nu se poate generaliza ...nu am avut de a face cu nici unu',dar am un exemplu in fata, un prieten drag mie, care sincer la o discutie cu el m-a dat pe spate cu buna crestere,mentalitatea total diferita fata de a noastra, lumea din jurul lor e alta si multe altele.
Tinerii nu sunt fusturatici, mai degraba as tinde sa cred ca cei batrani, adik acei pensionari pe care ii gasesti si pe la noi stand pe terase si curgandu-le balele dupa tinerele cu fustite mini ...si de ce nu, ca doar pensia le permite
Am de ex o alta cunostinta care e cu un italian (acolo, in Italia) de cativa ani de zile si se inteleg minunat ...tipu' este un om de nota 10 si eu mi-am schimbat cu mult parerea despre ei dupa ce am fost pe acolo pupa'i menna pe cei brunetei,carliontei si gigei hehe ...
My looooove where are you dear ?! Ne plimbam in parc partea a doua ?! Hm
Alo trupa, unde a disparut Bone belisima !? De are careva posibilitatea sa dea de ea, spunetii ca-i duc doru'
July draga mea , ce zici?! Ne facem cu o plimbarica pana la Venetia la carnaval in februarie ?!
Mire tu pune bani de o parte, ca de ne tine Domnu' pana la anul pe toate, mergem (eu una, sigur!)
Cookie deci sa inteleg ca nu a fost asa placut la mare ...ei mami,lasa ... vara e lunga,iar concediu se mai poate lua ,nu?!
.....
Ma cam plicti io p'aci, vad ca nime' nu misca nik in front ...asa ca, cred ca ma retrag si eu in pat ...casc de zori
Pupici trupei , o noapte frumoasa si un somnic pufos la toate
Menna
july_g spune:
Neata fetele!
E gata cafeaua! Hai trezirea!
Menna, nica nu mi-ar placea mai mult ca o plimbarica pe la Venetia! Da pe langa scatoalca de la sot ( Venetia iti trebuie? Si mai vrei sa pleci si singura cu Menna, ai?) m-am uitat si in bugetul familiei si e amanetat vreo 6 ani!!!!!!!!!! As incerca eu sa ii explic ca imi gasesc un italian bogat si cu un picior in groapa ca sa terminam casa si sa-i iau Passatul mult visat, da crezi ca ma crede? Mai degraba voi primi si vreo 2 vorbe de duh!
Ramona, sa iti traiasca prichindeii!!!!!!!
Cookie, imi pare rau ca nu ai avut vreme f. buna, dar tare a fost capricios anul asta!
Bone, ai plecat la piscina si ai ramas acolo?
Mire, s-a trezit si iubitul tau si iti transmite salutari si pupici! La fel si nevasta-sa!
Mona, protestam! Ne e dor de tine! Mai lasa si tu munca! E facuta pentru masini!
Geo, nu stiam ca stati cu chirie iubita! Sa va ajute Dumnezeu pe toti 3! Si pupici pe burticuta!
Cristina, Vicki pe voi va pup numai si va urez din tot sufletul multa fericire! Vicki, sper ca iti este mai bine!
Mai am pe cineva de pupat? A, pe Angela, da ea e in conced! Oi fi uitat pe cineva? Daca da, mii de scuze si dau 2 pupici!
Sa aveti o zi usoara!