Racusori, e luna noastra! (18)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata!
July, saru-manusitele pentru
Eu azi bantui prin casa, mai am niste de rezolvat. Si treaba mea favorita -calcatul

Aseara am mai sarbatorit un racusor, pe nasica mea si cu asta am incheiat seria de raci din familie, ca ne-am adunat cateva Seria de raci : mama si sora mea, sefa, fina mea si cu nasa...vedeti ce multe suntem? He, he, am uitat de mine
De-aia imi place mie luna iulie, c-o tinem numai intr-o

Va pupic si o zi usoara sa aveti, ca racoroasa deja este!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Neata !

Bebelina mea -sa mutat cu ca[pul in partea dreapta, ceea ce presupuneam si eu dupa sughit si loviturile mai acernbe in partea stanga. Insa astazi mi s-a confirmat de dna doctor de la Coltea. Am dus mostre de urina ca sa vad cum mai stau cu infectia. Si a aparut o problema, am cam inceput sa ma sufoc, plus nasul infundat aproape in fiecare noapte. Insa vor trece. Iar aseara am visat ca pe langa Sofia mai aveam doi baieti. Tati ar fi in extaz !

vesel !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

AM intrat sa va salut si eu... Sunt prinsa intre facut ultimele cumparaturi, facut curat si mers la coafor.... Si maine am cununia civila.... ....si am niste emotii...
Va multumesc mult pentru urari si va doresc tututor o zi buna
Bone unde esti??? Pupici la fetita..
Pupici si la gravidutele noastre Geo si Ramonaa

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Mai fetelor, da va gasesc pe pag. 3? wow

cristina!!!! pai cum draguto, speli,curatenie etc? pai ar trebui sa stai sa nu faci ninik ca doar esti miresica....numai somnul de frumusete.
Succes pe maine si sa nu ai emotii cand spui DA.
de la mine niste ptr. maine.
july...saru-mana.
la toate si la , cei care stau cu capul pe partea dreapta si la cei de 14 sapt+/-3 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele!
Iar e gata cafeaua!
Mire, pe unde ai umblat ieri? Ca de pe la 6 am disparut eu! A venit finuta mea la mine si ne-am pus pe trancanit!Pe la 8 suna telefonul si ce imi aduc urechile? Era o prietena pe care nu am mai vazut-o de cateva luni si care a inceput cam asa : "Bine, ma, mai traiti? Nu dati un semn de viata, nu mai spuneti nimic, m-ati uitat de tot" si drept urmare, mi-am aruncat barbatul intr-un taxi si am zburat! Ne-am intors pe la 12,30!!!!!!!!!
Cristina, sa fii frumoasa si fericita!
Gata fug sa beau cafeluta si ma pregatesc de munca!
pup la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

july, da crezi ca ma las. Te urmaresc.
Eu sint la munci,imi beau cafeluta si va astept si pe voi.
LA MULTI ANI!!! Alina N.
Chiar asa???/ Mire pe unde esti?
Va pup pe toate si spor la munca.( ca munca innobileaza omul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

sa va salut! Ma simt bine, cu atat mai mult cu cat maine e ziua cea mare, in care voi spune DA!
Va imbratisez pe toate si va cu drag, doresc vacanta placuta fetelor care intra in concediu, nastere usoara mamicilor , pt. ca eu pana pe 8 aug. nu voi mai intra pe forum, dupa nunta plecam la mare si revin pe 8 ca incep serv. Repede mai trece si concediul asta...
Criss, miresica mea draga, si CASA DE PIATRA!
Sa ne revedem cu bine!

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Nostra culpa in numele meu si al sorei M ...caci amandoua suntem muncitoare
Cristina si Vicky sunt cu gandul la voi, frumoasele noastre
Un pupic scump si o pt Cristink si un alt pupic scump si o si pt Vicky
Un DA hotarat sa spuneti si sa zambiti tot timpul
Sa nu va lasati doborate nici de vreme,nici de oboseala,nici de nik ... e ziua voastra si toata lumea e la picioarele voastre
Daca plecati in concediu apoi, va urez de pe acum distractie placuta si va astept sa va intoarceti cu muuuuulte

si si restul trupei noastre de belissime ...io ma retrag ca merg imediat catre casuca

bye bye ...

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

iatama din nou prin zona!
nu ma dati disparuta,am ajuns acasa intr-un final,sunt toata starmba,am iesit din spital ieri ,am o lombosciatica de toata frumusetea ,abea pot sa ma misc ,si ma doare ingrozitor mijlocul!
CRISTINA SI VIKY va doresc casa de piatra,casnicie fericita ,si cum spune MENNA la nunta sa nu uitati ca e ziua voastra si lumea va este la picioare si muuuuuuuuuulta distractie!
pup mult si dulce restul fetelor mi-a fost foarte dddoooooooooooooooooooooooorrrrrrrr de voii!!!!!!!!!
era sa uit am rezolvat cu actele au ajuns intr-un final!sunt linistita acum ,si m-am hotarat la anul ne vedem in tara ,trag o vizita scurta cu VIKI!
Roxy si VIKI
HAIDETI CA V-AM FACUT CAFEA ,EU NU AM VOIE PANA NU TRECE CRIZA !!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

buna dimineata dragele mele....azi e prima mea zi ca DOAMNA D....Ieri la 15.15 am zis Da mai mult razand.... Va multumesc tuturor pentru urari , sunteti niste scumpe toate!!!
Bone multa sanatate si ma bucur ca ai rezolvat cu actele. Chiar ne-a fost dor de tine. Pupicei si celei mici.
Vicky CASA DE PIATRA si o nunta ca de basme!!!
Pupici multi la gravidutele noastre
Si pentru restul fetelor multi pupici si sa aveti parte numai de bucurii urmatoarele .
Nu stiu daca mai intru pana pe 1 august. IMi va fi dor de voi, cu siguranta . Multi pupici inca o data

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie

Mergi la inceput