Racusori, e luna noastra! (18)
Raspunsuri - Pagina 18
july_g spune:
Neata fetele mele! Scuipati-ma sa nu ma deochi, dar e ora 10 si eu am si cafeaua facuta ( pentru cine vrea), si cumparaturi si deja am facut compozitia pt. ardei. Am facut o pauza sa va scriu si ma reped sa ii umplu, mai fac si piftelute, intentionez sa spal si geamuri si faiante. Planuri mari! Da m-oi tine de ele?
Angela, visele nu costa, asa ca putem visa, numa sa nu afle sotii
Bone, bine ca ai reusit! Lasa ca se rezolva si cu celelelalte! Fericite or fi unele balacindu-se in piscina!
Ramona, LA MULTI ANI!
Hai ca fug la umplut ardei! Va pup!
angelapriboi spune:
mmmmmmmmmmm,ardei umpluti nu ne inviti si pe noi la masa?
spor la treaba si mancare gustoasa!!!!!!!!!!
Pofta buna!!!!!!!!!!!
ANGELA
MirelaV spune:
ramonaa
La multi ani mamik cu burtik grasunic si frumusic. sa fii sanatoasa, iubita, sarcina usoara in continuare si tot ce iti doresti.
is la sv..inca dorm. am tras o cafea, un redbull dar se pare k ambele fara efect. aseara la 11:20 terminam de facut o salata de vinete
iulia, si eu fac ardei umpluti si ciorba de dovlecei
bone, hai k au ajuns unde trebuie rugaciunile adunate. 3 luni e suficient! io stiam pe cineva care se ocupa de caziere...dar abia acum mi-a picat fisa. daca nu rezolvi..trage-ma de maneca
cristina, bun bb oricand...inca esti tanara (implicit si eu)
cu astea fiind spuse..mai stau putin si plec acasa la mine
ne auzim later
MirelaV
pupicei pe burticei
Menna spune:
am intrat si eu s-o pe Ramona , sa-i urez un LA MULTI ANI cu sanatate, fericire si implinire ! din tot sufletul ... sarcina usoara mamico
.... siiiii sa va pup pe restul ....caci io azi am program administrativ .. vb mai deseara
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
M&M spune:
LA MULTI ANI RAMONA,MULTA SANATATE,MULTE IMPLINIRI,NASTERE USOARA,UN BB SANATOS,SI TOT CE-TI DORESTI!
Va salut si eu in graba acum . Toata ziua am alergat de colo- colo , pentru tatal meu sa ii gasim costum si sa aranjam la biserica , iar acum sunt in asteptarea de invitati.
Sa aveti o zi buna si un weekend minunat!!!
Bone, ma bucur ca ai rezolvat cu viza.
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie
MirelaV spune:
mi-e somn de nu va vad bine.
am ajuns acasa de la munci..am mancat prin vecini si apoi am venit acasa, am pus la spalat, am intins rufele, am mai pus o serie, am facut de papa si apoi..tv. casc continuu dar daca merg de acum la somn...ma trezesc prea de dimineata.
si iaca cum ma conversez io acu' pe ym cu sotul iuliei iubitu' meu
iulia...jeloasa?
menna....te-a rapit aspiratoru'?
nite nite all...
MirelaV
pupicei pe burticei
july_g spune:
Neata fetele!
Mire, neeeeeeeeeee! Acu ca stie si el, is linistita chiar! Mi-era teama numa ca nu stie! Ioi ce si-or inchipui fetele? Hi, hi, hi!
Azi am de gand sa lenevesc! Ce bine tre sa fie!
Pup you la toate!
MirelaV spune:
buna dimineata
m-am trezit azi noapte din ora in ora sa ma duc la baie si cand ajungeam acolo...concluzionam k era doar senzatia. cred ca am racit
azi...avand in vedere k am fost ieri tare harnicuta...si eu am sa...lenevesc. poate doar sa calc ceva k nu am alti sustinatori
ma duc sa termin cafeaua si sa mai misun pe aici pe disi
my love menna....where are u?
MirelaV
pupicei pe burticei
preda_vicky spune:
Buna dimineata!
sa-i spun "la Multi Ani" Cristinei (si scuza intarzierea!) si lui Ramonaa!
Multumesc ca ati intrebat de mine, am fost prinsa cu pregatirile, cu curatenia, iar de vineri am zacut, ca am facut o enterocolita sau criza de bila sau ceva asemanator, ca mi-a fost un rau... nici nu ma mai tineau picioarele. Acum mi-am mai revenit, adik pot inghiti paine prajita fara teama ca o dau afara...
Criss, felicitari! Noi vom avea cununia joi, de sf. Ilie. Sper sa nu ploua. Si sa nu uit, ai o rochita super-mumoasa!
Mire, avem nunta la restaurantul Tom, la P-ta Domenii. Mi-ar face placere sa vii!
Mona, eu nu am fost in Italy, dar din auzite, cred ca un gondolier ar fi taman pe gustul tau! Inalt, brunet si ochii verzi ca apele lagunei... si eu cica ma marit joi! Zburati, fluturasi!
Noi vom pleca la mare, la Eforie Nord, o sapt. singuri si o sapt. cu copii. Abia astept. Plecam chiar dupa nunta, pe 24.
Menna, July, Bone, si pt. toate racusoarele mele dragi, multi multi ! Mai vb... promit, pana plecam in hani-mun.
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39