Racusori, e luna noastra! (18)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Angela mutltumesc mult de urari... In luna de miere, care de fapr e saptamana de miere( nu ne permitem sa lipsim prea mult ) plecam la mare, la Costinesti, unde ne-am rezervat camera intr-o vila de pe malul marii. Luna de miere , am sarbatorit-o de fapt in decembrie, cand ne-am si logodit , in Olanda, Germania si Austria.
Geo, da, pe 19 dau de baut, dar doar sampanie...

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Cristina,

Distractie placuta in saptamana de miere.!!!!
Pana atunci pregatiri usoare.Mai e putin de tot.Sa spui tare DA!
si apoi sa
si sper sa ai parte de toata iubirea si fericirea din lume.

ciao!!!!!

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Hello, fetele!
Angela, sunt si femei maritate pe acilea, bre!Cu vechime si tu vorbesti de italieni frumosi si mirositori???????????//Piei ispitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
Chiar asa, my dear Mire, pe unde umblasi pana pe la 1.30?
Geo, iarta-ma ca intreb, da stii, neuronul meu, pricepe greu si uita repede!Pai cum o sa va descurcati mai bine financiar in Buzau? Sotul tau lucreaza in Buzau?
Cristinica, bun domle si Costinestiul, daca o sa stati numa in camera, asa cum sade bine unei perechi proaspat casatorite!
Menna, faci chemare pe banii tai si imi faci si pasaportul, nu-i asa? Sau iti dau eu romanu meu brunet, cret si gospodar si iau eu italianul?
Bone, chiar te dau absenta! Si pe Mona!
Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

JuLy_G uite ca si eu sunt maritata cam de 6 ani si cu toate astea nu-mi pot lua gandul de la italienii astia draguti.Bine macar ca totul ramane in gandul meu.Ah ce ispitita sunt si eu..........
Macar de visat putem visa.Hahhahahahaha

ANGELA

Mergi la inceput

Geo daca mai ai nevoie de o nasica de rezerva ma ofer eu.
Poti sa ma pui pe lista de asteptare.
Cine stie?1?!???????/

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

hello hello...iaca si la mine..am terminat treaa insa..mai stau
curioaselor menna si july, o femeie mi-a tinut companie azi noapte. acum na..intelegeti ce vreti
geo, tinem legatura prin telefon oricum. inca nu e 1 august
cristina, pe cand e planificat bb?
angela, avem album cu racusorii. daca vrei, trimite-ne poze cu tine
fug..revin

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Mirela o sa va trimit dupa vacanta poze cu mine si bb-ii mei.

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by MirelaV
[cristina, pe cand e planificat bb?

MirelaV
pupicei pe burticei

Bb-ul??? Nu stiu. De multe ori m-am gandit la un bb, dar cred ca nu prea curand. E mai complicata situatia acum , profesia mea, faptul ca stam la parintii mei fiindca vrem sa ne contruim o casuta a noastra undeva , in jurul Bucurestiului . Mai asteptam un an , doi sau 3....

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

BUNA GAGICUTELORmama ce harnicute ati fost la scris,dar eu v-am gasit la pagina 3!
in primul rand LA MULTI ANI RAMONA,MULTA SANATATE,MULTE IMPLINIRI,NASTERE USOARA,UN BB SANATOS,SI TOT CETI DORESTI!
nu aruncati cu pietre dupa mine ca am lipsit ieri,am fost sa-mi prelungesc viza si sunt un pic mai linistita ,au acceptat actele cu toate ca mai lipsec certificatele originale ,si cazierul,dau au accepta si mi-au dat termen de 3 luni sa aduc si restul actele!acum astept sa vedem cand au de gand ai mei sa le trimita!
acum haideti la cafea e sambata si eu cred ca am sa plec la piscina,ca e super cald ne topim rau aici sunt peste 40 de grade asa ca haideti la scaldat scheletele!va scriu mai tarziu ca nu ma mai lasa rasfatata !
va tuk muuuuult si dullllllce pe toate!!!!!!!
Roxy si Viki

Mergi la inceput

buna dimineata!
La multi ani! pentru Cosmi,Violetik si Ramonaa.
Boneca felicitari pentru viza.Sper sa rezolvi si cu actele din Romania.
In rest fetelor va urez distractie placuta in cele 2 saptamani de vacanta ale mele.

Angela

ANGELA

Mergi la inceput