Racusori, e luna noastra! (18)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Aoleo ce de pupaturi se impart p'acilea
Si eu vreau ! Si eu vreau !
Cristinica mea
LA MULTI ANI!cu veselie , sa iti Dea Domnul tot ce-ti doresti ,zile senine si fericire ...laaaaaaaaa muuuulti ani sa ne traiesti! yuhuuuu Hai noroc!
O nunta de vis,o casnicie reusita care sa te implineasca intrutotul,copii sanatosi si frumosi,sanatate si noroc,dar nu in ultimul rand, multa liniste sufleteasca
Aaaaaa si iubita mea am si io o urare mai originel pe care poate ai auzit-o ,poate nu ,dar io tot ti-o zic si ti-o gandesc "Casa de ra**t k sa nu-si bage nime' nasu' in ea
July vad ca intri si tu in clubul meu .Azi a innebunit lumea la birou,colega m-a abandonat, ceilalti s-au evaporat ,iar io ramasei pe front de una singura si imi venea sa ma iau de firele din cap
Mire vorbea de noi, dar acu' ea draga ,nu mai poate ...atatea are de facut ...eh! Sorooo ,uite mama cioco de la mine sa nu pierzi din energie
Cioco' si pt July si un
Mai vrea cineva cioco ?!??!
Geo mamico , cred ca merg io in locul tau la job ...ca deja ma specializez in traduceri azi am de ex, de tradus un manual de instructiuni de numai 40 de pg ...pe cand?! apaaaaai , pe maine!!!
Cum se prezinta papusica mea ?! Ii dam si ei cioco' sau mai bine ne abtinem ...pana una alta,dam la si burtik !
Vicky o fi ocupata cu pregatirile, hai sa nu o stresam prea tare la ea draga draga
Fetele, miresele ...abia astept sa vad poze de la nuntile voastre hehe voi cu sotiorii vostri
Cookie norocoasa acu'vine din concediu, acu' pleaca in concediu ...ce bine e de tine
Si ca sa-ti raspund la intrebare : nu mi-a trecut supararea si nu o sa-mi treaca (ca sa nu zic de uitat) prea curand, pt ca eu chiar nu ma asteptam din partea lor. Eu retin la fiecare ziua si culmea, chiar discutasem ca se apropie si ce/cum vom face, dar daca se asteptau ca eu sa le sun sa le zic "alo, azi e ziua mea!" imi pare rau ,dar eu nu fac asa ceva ...plus ca faptul ca omul sta prost cu memorarea datelor, nu este o scuza.Daca vrei sa retii si stii ca e important pt. /si este importanta pers respectiva pt tine, ai atatea la dispozitie care sa-ti aduca aminte. De ex calendarul, telefonul,etc Asta e parerea mea si nu o schimb si cu asta am incheiat subiectul "prietene".
Distractie placuta la mare

Iui... hai ca ies, ca ma asteapta continuarea muncii incepute la birou

si imbratisez restul belisimelor racusoare .

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

July si Menna multumesc mult!!! MI-a placut urarea ta Menna.

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie

Mergi la inceput

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele mele!
Menna si mie mi-a placut urarea! Eu as vrea sa ma lase toata lumea singura in birou uneori! Da la mine unu intra altu iese! Ca munca mea nu o pot face decat eu! Menna, mc pt cioco, da mi-am facut de cap aseara! Am fost la ziua unei prietene si m-am destrabalat cu tiramisu, o portie imensaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
Cristinica si Vicki, faceti AMR-ul nu? Uaileu, ce amintiri mi se starnesc de acu 8 ani! CE tineri eram, ce fericiti si fara griji!
Mire, Pup you! Poate reusim sa ne conversam azi!
Bone, pe unde umbli? Mona, mi-ai lasat mie italianul?
Hai ca dau tot eu cafeaua in dimineata asta! Ca Bone nu a mai aparut!
Pup la toate fetle cucuietele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Prezenta la cafelutza , July...
Eu trebuie sa imi revin dupa chefuiala de aseara!!1
Va doresc tuturor o zi buna si serviciu usor.

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buimaca
am ajuns sa ma culc la ora 2 k s-au gasit altii sa imi faca program dar...a fost bine. la ora 1:30 intram in casa .. faceam baie. nici nu am mai uscat parul..asa m-am culcat. hai k nu sta prea rau
ma duc la munca...sunt zombie..pic de somn
o zi usoara tuturor si un inceput de week end frumos..pt cele ce nu muncesc maine. eu am stat 2 sambete...maine e timpul sa...muncesc
kiss kiss all

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Dragele mele,

In primul rand La multi ani! pentru Menna si pentru Cristina
Sa va dea Domnul tot ce va doriti
Uite ca am aterizat si eu din Italia.Plang pentru ca a fost prea scurta vizita si erau reduceri la magazine si o gramada de lucruri.
Fetelor a fost superb.Pana la sfarsitul lui august sunt reduceri,asa ca Fetelor nu mai stati pe ganduri.Cristina unde pleci in luna de miere?
Eu o sa mai stau azi si maine pe aici si apoi in vacanta 2 saptamani.
Mi-am propus ca toata luna iulie sa ma distrez.Doar e luna noastra si nu o sa las nici o problema sa ma doboare.
Asa ca distractie placuta si voua.

Va pup ,
Angela

PS. si ai naibii italieni arata asa bineeeeeeeeeeeeeeeeeeee, si miros atat de bineeeeeeeeeeee,incat as fi plutit in urma lorrrrrrrrrrrrrrrr.

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Neata !

Ieri m-am intalnit cu viitoarea nasica a Sofiei care este mai mica decat mine cu 6 luni, insa oricum doream o persoana tanara, asa ca sunt super incantata ca s-a oferit sa o boteze. Botez care va avea loc la Buzau, la aceeasi biserica unde am fost si eu botezata.

Oboseala in ultima perioada a inceput sa isi spuna cuvantul,pentru ca nu mai reusesc sa ma trezesc dimineata la 6:30 sub nici o forma. Iar seara ma culc pe la 23 - 24, nu ca as face ceva important, pur si simplu. Asa ca de-abia astept weekendul ca sa imi fac de cap cu niste ore bune de somn. inca nu au aparut insomniile, insa la cat de somnoroasa sunt eu din fire, ma indoiesc ca voi avea parte de asa ceva. Trebuie sa profit cat mai pot ! Ca dupa aceea programul meu va fi in functie de cel al Sofiei.

Menna tu in ce limba traduci? Engleza cred. Eu in franceza si azi ar trebui sa ne dea si noua macar un pahar de suc daca nu de sampanie Dom Perignon, ca doar e ziua Frantei. Vive la France ! Intre noi fie vorba : J'aime la France, mais pas les Francais! Ramane secretul nostru da ? Menna nu vreausa o invat cu cioco, daca vrei da la mamica ca nu se supara, iar fetei da-i mai bine un fruct !

Mirela, oricum dupa ce se va naste Sofia va trebui sa ne mutam la Buzau, caci nu vom mai face fata la capitolul finante. Iar pana in septembrie i-am rugat pe proprietari sa ne lase la 100 de euro, insa nu am primit un raspuns nici pana acum. Oricum tinem legatura! Iar la serviciu nu mai vin de la 1 august.
Te astept la spital, daca vrei sa vii sa vezi fetita !

Cookie, iar la mare, iar pleci fara mine ? Atunci sa ai parte de vreme frumoasa, si sa te distrezi si pentru noi ! Ai grija cum conduci.

Cristina, ma bucur ca ai rezolvat cu actele. Deci pe 19 dai de ?

Vicki la tine cum mai merg pregatirile ?

July, Bone, Mona, Ramona

SI O ZI EXCELENTA !

Mergi la inceput

angela Multumesc de urare!
Ma bucur dragelor ca va placut urarea mea originel pt care drept sa va spun, le-o zic tuturor celor dragi mie , insa in soapta intelegeti si voi de ce
Faza e ca pana nu le ofer explicatia, toti imi baga niste fete dar apoi isi revin instant
SUBSCRIU la ce a zis angela ...mamaaaaaaaaaaaaaaa moarte de moarte dupa italieni mei ...sono belissimi
Chiar azi, un prieten de'al meu italian, taman din orasul care m-a vrajit pe mine 4 ever - venetia - isi aniverseaza ziulik.
Of course ! ca i-am urat la multi ani si i-am dat aferenti
Geo dam ciocolatica la mamik si o banana la bebelina .Ok,asa?
Si da, cu inglese ma sfortez eu de numa' numa'
Mi-a placut franceza, insa n-am facut numai 1 an la scoala si apoi nada ... poate te oferi tu sa ma inveti
In orice caz, haideti sa va descriu cum mi-ar placea sa ma vad peste 2 ani (macar,daca nu mai devreme )
Cu 1 bucata lover italian (TANAR) langa mine - frumusel foc si romantic ...si de ce nu si banos
Traind undeva in Italia pe malul Mediteranei sau in Franta (ador cultura si tara ) cu un purandeu cret si brunetel cu ochi verzi ...eu super indragostita,iubita si fericita ...restu' ar fi bonus!
Soro M draga si unde zici ca ai umblat tu pana la 1:30 ?! Cine ti-a facut program nocturn , ha?! Ma roade curiozitatea

Ma retrag acu, dar nu inainte de a va impartii si voua pupicii de rigoare all !

Menna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Menna, eu iti doresc sa te vad asa cand o sa vin in vizita pe la tine in Italia,ca sa vad cum iti sta in frumoasa tara,plina de baieti frumosi.Tentatii mari in Italia.Nu stiu ce fac dar arata de parca iti vine sa-i pui in vitrina.
Eu iti doresc din tot sufletul sa ai parte de un italian.
Din cate romance stiu eu maritate cu italieni cam toate sunt fericite.
Asa ca La vita e bella!!!!!!!!!!!!

ANGELA

Mergi la inceput