Racusori, e luna noastra! (18)
Raspunsuri - Pagina 14
july_g spune:
Hello fetele!
Mona, ne batem pe italian? Aoleu mama! Ce concurenta am! Deja simti fluturasii? Noi alea mai batrane o luam razna? In loc sa aratam tineretului ce fete serioase suntem, noi cu fluturasii! Si cu italienii!
Mire, te astept!
Menna, butoiul ca butoiul, ca io am cedat devreme aseara, dar nu ai dat amanunte cum ai petrecut!
Bone, nu am facut nimic mama! Am cedat eu devreme, dar nu era ora mea de somn!
Madau, distractie placuta! Sa ne povestesti!
Restul fetelor pupam la voi si ne e dor de voi! Mai haideti si voi, spuneti ceva ca ma simt deja trancanicatoarea sefa!
Georox spune:
Neata !
Azi sunt cam adormita ! Daca nu ma suna sotul la 8:00 nici nu aveam de gand sa ma trezesc. Profit si eu ca nu e seful, insa treaba tot am. Dar cum nu trebuie sa fiu aici ca sa ii duc cafeluta, mai trag si eu chiulul
Veste : in sfarsit mi-am gasit si eu un sutien care sa ma cuprinda si unde mai este loc de desfasurare de forte. Asa ca sunt foarte incantata, mai ales ca a fost si rezonabil ca pret.
Azi este o mica petrecere la firma caci vine marele sef din Franta. Insa cum pe mine m-au ratat la capitolul invitatie pot sa ma fofilez. oricum era prea tarziu si cum am o nevoie acuta de somn, numai de petrecere nu imi ardea.
Ieri am primit lucrusoare pentru Sofia de la o prieteancare a nascut acum patru luni. Bineinteles ca nu am rezistat tentatiei si am inceput sa fac parada modei prin casa, de ziceai ca sunt la un magazin de specialitate. Oricum sunt primele ei lucrusoare si chiar daca nu sunt noi toate, sunt foarte frumoase. Iar Sofia bineinteles ca aseara era in verva. Ca doar nu are altceva de facut. Insa imi plac atat de mult miscarile astea, incat o sa-mi fie dor de ele.
Madau iti urez si eu LA MULTI ANI, SI SA AI APRTE DE TOT CEEA CE ESTE MAI FRUMOS IN VIATA !
vesel si sa aveti o zi excelenta ! Pentru ca meritati !
P.S. Imi va fi tare dor de voi !
Menna spune:
Na,acu' sa va povestesc si eu ce invartii de ziua mea :
...apai mi-am impus sa nu-mi fac nervi, sa nu ma las coplesita de emotii si sa fiu vesela si cu zambetul pe buze indiferent ce ...
Am ajuns la birou si am recuperat toata munca pe care n-a binevoit nime' s-o faca in locul meu timp de o sapt! Deci concluzie, plec io - pica birou.
Am avut de lucru cu registrul de casa,pe care-l urasc din rasputeri, timp de 4 ore pt ca, colegii mei aerieni si neatenti imi dadeau actele pe rand si asa ajunsesem la un moment dat sa fac 3 corecturi consecutive imi venea sa urluuu de nervi, dar daca mi-am impus - impus a ramas si am inghitit in sec gandindu-ma ca imi fac in primul rand mie un bine
Apoi am continuat in obisnuitul program administrativ - rutina,dom'le ce mai ... - pana am primit un telefon de la vecinuta mea ,care-mi este prietena din copilarie, ca sa-mi mai zica o data La multi ani ! ..alea alea ...
Auzind telefonul, instant si-au amintit si colegii ca e ziua mea, m-au felicitat si ...atat.
Mai apoi am primit 2 telefoane de la 2 firme,care m-au sunat pt a ma programa la un interviu pt un job la care aplicasem si luni, de ziua mea, am mers la unul ...Mire ma intreba ca si de ziua mea merg la interviuri ...i-am rasp ca da, in fond tot ce e spre binele meu merita incercat,chiar daca asta cere sa-mi iau timp din ziua mea!
Mi-am zis ca am 3 prietene f bune ,insa mi s-a dovedit ca am doar una si aceea e si cea care si-a amintit de ziua mea ...m-a cadorisit ,m-a felicitat, m-a facut sa ma simt bine,stiind ca e alaturi de mine si ca se gandeste la mine.
M nu intra la capitolul - prietene bune - caci ea e surioara mea (persoana de nadejde) si se subintelege acest lucru
I luv u 4 ever Mire
Asa si sa revin ... m-a durut ca celelalte 2 nu si-au amintit deloc de mine dar e ok ...asa iti alegi prietenii, trecand cu ei prin anumite situatii si vazand fiecare cum reactioneaza ...
Ideea e ca am ajuns la concluzia,ca sunt sunata de don'shoarele astea doar cand erau singure, neconsolate sau in durere ...atunci eram buna, in rest ...Dumnezeu cu mila! ...si SCUZA-MA, dar mi-a ajuns sa fiu buna de nebuna.
N-am pus la suflet prea mult gestul lor, insa am cugetat indeajuns cat sa ajung la concluzia finala - nu-si merita timpul si osteneala mea!
Am mers de la lucru acasa, mi-am facut un dush rapid si am plecat la interviu...care pot sa zic ca a decurs destul de bine
Iesit de la interviu,mers cu sorela mia la cumparaturi de unde m-am ales cu o posetuta, care mie imi place tare mult , iar apoi ne-am instalat impreuna cu o alta prietena draga mie (fosta colega de lucru) la o prajiturica/inghetata/alte cele ...
Mi-a adus nenea ala prajiturica si la cererea mea,mi-a infipt o lumanare si a venit cu ea aprinsa,cantandu-mi La multi ani! ...
A fost dragut, iar eu m-am alintat singura Daca nu eu, atunci cine
Dupa o ora petrecuta acolo intre fete, am ajuns surmenata acasica si m-am pus sa vb cu mamel,caci si ziua ei era in aceiasi zi cu a mea (pupe'o fiica'sa ) ... cu sorela M am mai povestit una alta si apoi m-am aruncat la tv, caci altfel ma lovea rau melancolia si nu-mi mai trecea cu una cu doua ... eh
Cam asa a decurs ziulik mea in care am fost facuta de un pusti, la prima vedere, de 19 ani si faza cea mai tare a fost ca m-a mai intrebat daca nu cumva ma imbatraneste cu cifra data
........ ........ ........ ........ ........
Si incaleca'i pe'o sha si v-am spus povestea mea
Ma intorc la munci, ca mi-am prelungit destul pauza scriindu-va aici
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
Menna spune:
Ptii cat v-am scris
Pupic la voi toate
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
M&M spune:
Iata-ma si pe mine pe aici, in sfarsit!!! Am avut o zi plina, alergat de colo- colo . NU m-am gandit niciodata ca e asa greu sa iti organizezi nunta !!!!
Am aranjat cu floritle si am vorbit la restaurant sa facem meniul . Duminica merg la degustat!!!
Inca ii mai caut lui mami al meu o tinuta mai eleganta ( vrea o fusta mai lunga neagra) si , mai am si mirelui sa ii cumpar cravata.
Mena imi pare rau ca nu si-au amintit prietenele tale de ziua ta. Poate au fost prinse cu alta treaba sau poate nu tin minte datele de nastere??!! Eu am un fost coleg de facultate care de la inceput ne-a zis ca el nu le are cu memorarea datelor de nastere... Felicitari pentru posetuta!!! SI si ca sa uiti lucrurile urate.
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie
july_g spune:
Hello, hello fetele! Am lipsit la cafea, da nu dati cu pietre1 M-am trezit tare greu si cu fata la cearsaf. Mi-a tunat si mi-a fulgerat toata ziua, de au zis colegii ca ma lasa singura in birou daca nu imi revin! Am ajuns acasa cu mainile lungi de la cumparaturi si repede un dus scurt si apoi apuca-te de facut mancare. Acu imi trag sufletul nitel si ma iau de d-na matura si de d-l mop ca s-au certat de vreo cateva zile si nu mai vor sa conlucreze!
Gata tigara, gata si pauza, ma duc la munca!
Va pup pi tati!
boneca30 spune:
MULTI ANI TRAIASCAAAA! MULTI ANI TRAIASCAAA
LA MULTIIIIIIIII ANIIIIIIII!!!!!!!!!!!
CRISTINICA SA TRAIASCAAAAA!CRISTINICA SA TRAIASCAAAAAAA!!!!!
LA MUUUUUUUUUUUULLLLLLLLLTTTTTTTTTTTTIIIIIIIIIII AAAAAAANNNNNNNNNNNNNIIIII!
LA MULTI ANI!
MULTA SANATATE !
IMPLINIRI PE TOATE PLANURILE!!!!!!!!
CASA DE PIATRA!!!!!!!!!!!
O NUNTA CAN POVESTIII!!!!!!!!!
COPILASIIIII MULTI SI SANATOSI!!!!!!!!!!!!!
SI CUM SPUN FETELE NOASTRE ,SA RAMAI MEREU TANARA SI FRUMOSA!!!!!!
Roxy si Viki
boneca30 spune:
'neata ' cucuietetlor!
haideti la cafeluta ,e calda ,aburinda si fff buna!
va pupic pe toate muuuuullllt si dulce .
nici azi nu am inspiratie,si nici noutati,am un singur lucru ,o durere groaznica de cap,cred ca e de la caldura !!!!
Roxy si VIKI