Operatie polipi

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danapet spune:

[quote]citat din mesajul lui claujro

Pentru respirat normal noaptea si antisforait, dar macar de-ar fi fost atata, Matei horcaia pur si simplu, respira cu gura deschisa si i se misca nefiresc pieptul, se vedea ce efort face pentru a trage aer in piept, groaznic a fost, plangeam langa el cand il vedeam cum se chinuie... si toate astea DUPA operatia de poilipi... ne-a gasit vindecarea o dr. ORL-ista.




Imi poti spune si mie te rog scum o cheama pe doctorita orl care v-a vindecat?
Multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaben spune:

Buna dimineata!ma altur si eu voua,cu o intrebare:Andrei are 3 ani jumate si cred ca va trebui sa il operez de polipi,din toamna anului trecut face intruna infectii respiratorii,dar cum...curge nasul sau e foarte infundat,de cateva ori s-a plans de urechiuse,fara a fi insa otita,iar acum de la inceputul anului e dezastru.Ne chinuim cu mucisori garla,cu aspirator nazal scot in fiecare zi"tone"si ii pun picaturi Colargol si Olynth HA.Deza nu mai stiu...nu mai pot..nu mai am solutii.In plus face subfebrilitati si nasul..nasul de ucide!Cand cred ca e mai bine,il duc trei zile la gradi,impusca alta raceala sau ce o fi,ca din senin il iau de acolo cu 37,6-37,8 grade,fornait,tusind.Acum spre exemplu tuseste productiv dar nu se mai termina,am trecut la sirop de la Favisan,foarte bun la gust,pe care il bea cu placere,aspir zilnic nasucul cu batista bebelusului,dar NIMIC!parca nu fac nimic,si in plus a inceput de la o vreme sa tipe cand vorbeste,credeam ca vrea sa se impuna sa fie auzit,dar cititnd atatea acum cred ca NU AUDE BINE,doamne!Il certam mai in gluma sa nu mai strige asa,ca nu-i surd si saracul se supara pe mine ca nu-l las sa vorbeasca.

VA ROG CAUT UN ORL-IST BUN undeva prin Ardeal,daca stiti pe cineva,unde daca e nevoie sa se faca operatie cu anestezie generala sau cumva sa nu simta nimic!!!!

E urgent,Va rog mult!(Stau in Hunedoara,Bucurestiul e cam departe,m-as fi orientat spre un loc mai aproapiat,daca as gasi ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacangur spune:

Andreea, ORL-isti buni si anestezie generala se gasesc in Cluj. Noi tot amanam operatia aceasta de cativa ani, dar au fost nopti cand as fi operat-o eu pe Mariuta! Homeopatie ati incercat pentru drenarea secretiilor? E drept ca trebuie gasit un homeopat BUN; si noi tot cautam...
Daca va hotarati pt. operatie, noua ne-au fost recomandati dr. Mihut si inca o dr. tanara dar f. pregatita, Carmen Mocanu, de la clinica de pe str.Motilor. Multa, multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaben spune:

Multumesc,Mamacangur(bramburici)pentru sfat.Asa ma gandeam si eu sa ajung prin Cluj mai ales ca e orasul meu natal,din care, din pacate, am plecat cu multi ani in urma si nu prea mai stiu nimic pe acolo.Azi i-am facut cateva analize de laborator plus o secretie nazala sa vedem daca n-o fi vreun stafilococ sau altceva de la gradi luat.Maine vreau sa il duc la control la ORL si la Pediatrie,la Deva,ca doctorita de familie e f draguta si implicata ,dar mi-a zis ca e depasita deja de situatie si ca trebuie sa il vada specialisti.

Asa ca ,in functie de ce mi se spune maine sau vineri,iau decizia ce fac,unde merg cu el.Cand o sa am nevoie o sa apele iar la tine,sa imi spui ecat cum se procedeaza,sa fac rost de un numar de teelfon,pentru programare,sa stiu tarife si tot.

Multumesc
Andreea,mami de Andrei nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns visandolores spune:

buna!am 2 copii si amandoi sunt operati de polipi la gr. alexandrescu
primul cand avea 1,5 ani si are 14 si pe al doilea acu 2 sapt.si are 3,10ani.amandoi cu anestezie generala.la cel mare nu s-au refacut la cel mic o sa vedem
pe cel mic l-a operat d-na dr. iorgulescu si ii e f bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flori1978 spune:

Buna!
Si noi trebuie sa mergem tot la dr.Iorgulescu!
ma interesau niste "tarife". Ma poti ajuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaitobo spune:

Buna seara, sunt Mihai si vreau sa stiu si eu cum se ia tonsilotrenul. Se inghite sau (pe romaneste) se suge? :P
Am 19 ani si nu scap de amigdalita asta deloc.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

M-au incurajat postarile voastre, sunt putin stresata pentru ca astazi suntem si noi programati la operatia pentru scoaterea polipilor la baietelul nostru, care are 6 ani. Sper sa treaca usor, sa scapam repede si, mai ales, sa nu mai aiba probleme cu racelile dese si sa nu se refaca.. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Buna,

unde se poate face in Bucuresti operatia de polipi la copii fara anestezie genarala? Am citit de operatie cu endoscop, dar nu am gasit unde se poate face aceasta operatie. Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_seby spune:

Buna!

Mie dr.Orl-ist mi-a spus ca operatia de polipi asa se face in ziua de azi, cu anestezie generala si ca nu exista altfel de operatie, dar eu am auzit si de endoscop.....

Sanatate multa.

Mergi la inceput