Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

asiza le-am pus pe adresa noastra de mail comuna....iti trimit un PM...cu adresa...ok?

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Asiza, sunt fluxurile sanvine pe arterele uterine. Si se determina la eco 3 si 4D, iar la mine au valori crescute, deci probabil ca imi va da tratament Tutunaru.

Pupici, Ingeras14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Ma scuzati... avem 15+, nu 14+ :)

Pupici, Ingeras 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

Ruxandra, multumim de listuta..mi-am mai adaugat si eu cateva puncte pe listutele mele deja facute..stii ce as mai propune eu? sa scriem, (daca e voie, dar nu vad de ce n-ar fi, ca doar am vazut o groaza de subiecte de acest gen pe forum) si ce firme am recomandam sau am auzit noi ca ar fi bune..de exemplu, eu am auzit ca biberoanele de la Avent ar fi prima alegere..sau pentru patut, am vazut un model dragut de la Primii Pasi, pliant, cu masuta de infasat, cu 2 nivele, cu apratoare de tantari..si la un pret super..320Ron, dar ma intreb daca o fi buna firma asta?! ce ziceti?
Ruxmax si Cristina, multa incredere si optimism..repetati testul, faceti si amnio, si eu am auzit de o groaza de cazuri in care au gresit rezultatul..succes si va tin pumnii stransi!
Ralumat regret mult ce ti s-a intamplat..ai toata admiratia mea pentru puterea ta de a lupta si de a nu-ti pierde speranta..apropo, la ce ora mergi luni la iosup? eu merg dimineata la 8.00. ne intalnim?
Alexandra, nu te ingrijora daca bebe nu misca..sunt multe fete care l-au simtit chiar la mai mult de 20 de saptamani, pentru prima sarcina e normal, nici nu stii ce ar trebui sa simti de fapt..
si eu am gleznele umflate, aproape ca nu mai am glezne, dar tensiunea e buna, si am citit ca atata timp cat nu ti se umfla decat picioarele, eventual mainile, nu si alte parti ale corpului, adica fata, etc...e ok..dar e bine totusi ca iti fac investigatii mai amanuntite..bafta si sa auzim de bine..

..Eu am emotii mari pentru mama mea, care se va interna la Fundeni luni, i-au descoperit pietre foarte mari la rinichi si o vor opera..saracuta, nici n-a vrut sa-mi spuna, sa nu-mi fac griji..dar eu sunt convinsa ca totul va fi bine, ea a mai facut aceeasi operatie demult, dar acum medicina a mai evoluat, s-au inventat ultrasunetele, laserul, si doctora la care merge e una dintre cele mai bune..dar mi-e tare mila de ea si pentru durerile prin care va trece..ma coplesete toata tristetea asta..nu credeam ca pot fi in halul asta de sensibila..eu, care am trecut prin atatea si care eram asa tare si calita, si care dadeam putere tuturor celor din jur..

..imi vine sa plang tot timpul si din orice..parca toata durerea si nefericirea universului trec prin mine..nu stiu cum sa ma opresc..nu ma pot controla..pur si simplu izbucnesc in plans daca vad un catel schiop sau un copilas al strazii..imi vine in minte: in ce lume trista vine si sufletelul asta mic..voi avea eu oare puterea de a-l apara de toate relele?
..si ma sperii si foarte repede, eu, care nici nu tresaream, abia mai pot merge cu masina..la fiecare intersectie stau cu frica in san..stiu ca e normal ce mi se intampla, dar sper sa fie o stare trecatoare..
..nu am vrut sa va intristez si pe voi, dar simteam asa dorinta de a ma descarca..

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

fatima multumesc pentru incurajari...cand aud ca mai sunteti care aveti probleme ca si mine si ca nu sunt singura...parca ma mai imbarbatez...mi-e asa de groaza de spital...ce o sa ma fac in noiembrie......eu cred ca e important cum ma simt eu...nu?
Fetelor dati-mi o idee de o bluza pentru o nunta....nu ma mai incape nimic...sunt asa de ...am tot cautat pe net dar nu am gasit nimic...astept vesti.....
la toate gravidutzele....

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Buna, fetelor!
In primul rand ,vreau sa va multumesc pentru incurajari. Azi ma simt mai bine, chiar daca ieri simteam ca a picat cerul si tot universul pe mine.Luni sau marti ma vor suna de la clinica sa imi spuna rezultatul la test,insa indiferent care o fi, mi-am facut programare pt joi dimineata la amniocenteza,iar daca da dzeu sa fie bine, joi seara pot sa fiu acasa.
Sunt stresata inca, si asa am sa raman pana cand am sa aflu cu siguranta ce se intampla cu bebelushul meu.
Almo, cei de aici adora, pur si simplu ,sa trimita scrisori. Data de pe scrisoare era 26.06,iar eu am primit-o pe 29.06, deci, dintr-un foc, am pierdut trei zile. Ieri, la clinica, au vazut ca sunt paranoica, si tip si fac scandal, si mi-au promis ca de data asta or sa-mi dea telefon.
Dandusa,bine ai revenit acasa!
Ingeras,felicitari pentru fetita! Sa-ti fie sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii!
Fatima, multumesc pentru incurajari. Acum, hai sa-ti spun si eu: nu trebuie sa fii trista,lumea este cum este, insa daca stii tu cum sa o colorezi pentru puiul tau, ai sa vezi ce fericit o sa creasca mare.
Ruxmax, sper din tot sufletul sa-ti fie bine, sa nu mai ai motive sa te superi. Noi suntem in aceeasi oala,si nu e bine deloc.Sper sa fie bine, din tot sufletul.
Fetelor, zilele astea am sa ma odihnesc, si am sa petrec mai mult timp alaturi de fetita. ieri m-am zbuciumat prea tare, si ma simt ca o carpa acum.
Multumesc inca o data ca sunteti alaturi de mine si sper sa va dau in curand vesti bune.
Va pup pe toate

19+

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Buna ziua tuturor gravidutelor .
Nu am mai intrat de mult aici pentru ca nu aveam nici o noutate dar de citit incerc sa va citesc tot timpul .
Miercuri am fost si eu la control ,ultimul a fost in 18-22 mai cand am fost internata si de atunci nimic pentru ca in alta parte nu merg .
Incerc sa va spun valorile pe care le-am avut acum la eco .
FV la ombilic ,Edeme absente
CRL 98 mm
LF 21,7 mm Aceste valori sunt la sarcina de 15-16 sapt.
DBP 33,8 mm
Cord ritmic 133 bpm
Placenta post si lat. stg 22-23 mm str. normala
LA - normal
Eu ca tratament luam 6 utrogestan pe zi si acid folic dar de saptamana viitoare scad utrogestanul cate 4, apoi sapt. cealalta cate 2 pe zi si le opresc .Ma bucur ca scap de ele ca mi se acrise.Le iau de 4 luni .Acum o sa opresc acidul folic si merg in continuare cu Elevit .
Urmatoarea eco o am pe 4 August ,dar intre timp imi fac o programare la eco 3D la dr. Iosup .
Mie prof. nu mi-a dat sa fac TT ,oare valorile pe care le am la eco nu necesita sa il fac?
Nu mai stiu cine spunea ca ia Elevit ,acid folic si inca ceva .Odata ce iei Elevit nu trebuie sa mai continui cu celelalte ca acesta contine multe vitamine ,vezi ca in prospect spune acest lucru .
Si inca ceva cred ca la mine a miscat bebele ,a fost ceva puternic care m-a trezit din somn am simtit exact unde este el acum in partea stanga sub ombilic si de fapt sunt sigura ca el a fost .
Eu de maine plec pentru o saptamana si cand revin o sa incerc sa citesc din urma sa vad ce ati mai facut ,sper sa reusesc pentru ca o sa fie mult de citit .
RUXMAX si CRISTINAsper sa va iasa bine rezultatele la TT .

Va doresc sa aveti un Week. racoros si frumos .

GINA 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

asiza multumesc. nu te mai uita in gura babelor, ca nu ajungi nicaieri. daca ne-am lua dupa toate superstitiile ar trebui sa traim sub clopote de sticla.

aka, eu am facut TT la giulesti.

ruxandra_sb, multumesc pt. lista. i-am trimis-o si unei colege care va naste curand.

dolores, ma supar pe tine daca mai speli geamuri. pune-l pe sot sau cheama femeie la curatenie.

Zina, eu am avut balonari. am constatat ca erau de la modul in care mancam. adica amestecam tot felul de alimente. mancam fructe imediat dupa masa. acum am inceput sa mananc fructele inainte de masa sau la 3 ore dupa masa.

15+

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

buna fetelor ,

pupici la toate burticile !:)
eu auzisem ca e o corelare intre data nasterii si data cand a miscat bebe ..... stiti ceva ?

un weekend frumo frumo !
D

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

M-am programat pe maine dimineatza la analize la urina ! Precis am infectie beau apa multa si merg des la baie...doar pt cateva picaturi. Din cand in cand imi simt vezica foarte plina si apasata dar n-am chef de pipi...nu iese nimic . ma dor rinichii si stranut cam urat
si culmea, nu simt bb miscand( nu ca l-ash simti in fiecare moment dar acu 2 zile am simtzit clar lovitura in cosul pieptului si azi de-abia niste bule de aer in josul burtii, poate-i vezica)...asa mi-e de ciuda...parca nici gretzuri nu mai am, voi ce ziceti ?
danita cu corelatia miscare bb- data nasterii nu stiu ca sa zic, mie mama mi-a spus: cand da bine prima data...esti la jumatatea drumului. la mine a dat bine din piciorus prima data acu 2 zile, chiar in ziua cand implinisem 19 saptamani ! Acu ce sa cred? ca o sa nasc la 38 ? sau ca bb e de fapt mai mare cu o sapt ? Urmatoarea eco o am pe 4 iulie si nu mai am stare...
Azi dimineatza am si bagat o tura de plans numai la gandul ca bb nu misca azi. la voi misca zilnic si e foarte notabil ?
Dbunny19+2

Mergi la inceput