Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

asiza...eu am spalat geamurile, dar ma simt super ok...am zis doar ca-mi trag sufletul..ca oricum obosesc la orice efort fie el cat de mic.....te pupic

quote:
Originally posted by asiza

Nu mai stiu care dintre voi, dac nu cumva Dolores, ziceati ca nu va simtiti bine ca ati spalat geamuri...Asa bataita va trag...asta e una dintre activitatile strict interzise in sarcina...ia mai puneti-l si pe d-l sot sa faca ce va e prea greu voua, da???

Oana 14+

dolores 17+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Buna dimineata fetelor!

Stiti vreun remediu impotriva balonarilor? Am postat ieri in legatura cu acest lucru, dar nu mi-a raspuns nimeni. Apropo voi cum va simtiti dupa ce mancati? Ca eu ma simt umflata cu pompa si nu mananc mult odata. Va pupic pe toate si pe bebei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

ruxandra_sb, esti o dulcica . multumim pentru listuta. am printat-o si o duc la tati sa o studiem impreuna

Amalia 19+ azi si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Ruxandra_sb, multumim...am copiat listuta si sigur voi tine seama de ea!

Dolores,

Oana 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Buna dimineatza burtici !
Am un somn in mine de nu stau in picioara, si atata am de lucru...offf oare cum o trece ziua de azi? mai rabd unpika sh-apoi bag un ness cu lapte doara doara m-oi intrama ca-s ca o gaina beata.
Ieri m-a durut spatele toata ziua, de la aerul ocnditionat din birou, cu caldurile aste (33º) nu le pot spune nimic colegilor de munca...
Zina infuzia de menta ajuta ! Eu iau si ceva pastile sub limba de la homeopatie: Lycopodium Clavatum. Sper sa-ti foloseasca de ceva !

va pupez
Dbunny19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Girls, eu l-am simtit pe bebe in dimineata asta si sunt. Adica sper si cred ca asta a fost ca n-am mai simtit niciodata prin burtica mea asemenea senzatie. Eu intru in 18 sapt, e posibil sa-l simt asa devreme?
Leyla17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

fetelor...iar am revenit...mi-am pus si eu poze pe albumul nostru comun...multumesc miro pentru ajutor....
pupici

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, bafta multa la repetarea TT. Sa ne ajute Domnul sa iasa bine. Mi l-am facut si eu astazi si ma rog la Dmnezeu sa iasa bine.

Ralumat, chiar ma gandeam cand au dat stirea, ce noroc si cat v-a iubit Dumnezeu ca bb este ok. Restul, lasa, ca se rezolva, usor, usor, voi sa fiti sanatosi :)

Am fost ieri la eco la Iosup si suntem !!! nici nu mai speram eu, ca ma indoctrinase toata lumea ca e baietzel:) sunt atat de fericita! Bebelina mea este foarte bine, cu 5 zile mai mare decat in grafic, dar mi-au iesit IR-urile crescute si pe dr si pe st. Valorile dr = 0.63-0.65 si st = 0.75-0.78...am azi programare la T sa vedem ce tratament imi da, pentru ca trebuie sa le scadem la valorile normale. Mi-a spus Iosup sa ma calmez, sa nu mai fiu stresata, agitata si nervoasa ca de-asta cresc.
Azi am fost la Diagnosis sa-mi iau sange pt TT si-mi trimit rezultatele pe mail miercuri. Tineti-mi pumnii sa iasa bine.
Iosup mi-a scris pe foaie numele bebelinei: Maya.

Va pupacesc muuult, un Ingeras 15+fericit

Mergi la inceput

Ingeras, felicitari pentru bb-lina...Da' ce-s alea IR-uri????? Si cum li se determina valorile?

Oana 14+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexandra_25

fetelor...iar am revenit...mi-am pus si eu poze pe albumul nostru comun...multumesc miro pentru ajutor....
pupici

alexandra

Alexandra, unde-ti sunt pozele ca io nu le vad....

Oana 14+

Mergi la inceput