Clubul nurorilor (63)
Raspunsuri - Pagina 30
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by preda_vicky
la norici!
Plec sa depunem actele!
Razucamulti!
Sa fie cu noroc
Andreea 35+
POZE
Raza de soare spune:
Intr-o incercare disperata a vointei, un barbat hotaraste sa renunte
la sex in postul pastelui. Nu prea incintata de idee, sotia
hotaraste sa-l sustina. Primele doua saptamini nu a fost prea greu. Urmatoarele doua,sotia a imbracat cea mai urita camasa de noapte si a mincat usturoi inainte de a se baga in pat. Ultimele doua saptamini au fost extrem de grele, asa ca sotia l-a dat afara din dormitor, obligindu-l sa se
culce pe canapea. Dimineata Pastelui veni in sfirsit. Un ciocanit se aude in usa dormitorului:
- Ghici cine e ?
- Stiu cine e!
- Ghici ce vreau ?
- Stiu ce vrei!
- Ghici cu ce bat ?
Proaspat casatorita !
Nunta noastra - cateva fotografii
jone spune:
felicitari raza de soare!
si eu sunt inca fara cuvinte.i-am scris si sotului.acum astept reactia lui.
de fpt banuiesc cam ce o sa zica.
maica-sa ma invata sa cresc copii...ea care nici nu a iesit din casa sa isi ia la revedere de la feciorsu care pleka 4 luni.nicinu stiu daca sa rad sau sa plang.
fanna2003 pls scoate-ma de pe pozitia 11 de la soacre bune.mi-ar fi plakut sa stau acolo dar...nu e cazul.
jo si alexandra
"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"
addinel spune:
raza, nu am primit pm... ma gindii ca vrei sa ma calce al meu pe rochie sa mi-o rupa si sa fiu o mireasa urata cu rochia rupta glumesc...
marina, daaaaa imblanzesc scorpii. ideea e ca nu am chef acum de discutii si certuri. sa se simta bine si pupicul meu la nunta, nu sa stea vesnic intre mine si maica-sa. daca e receptiva femeia, si eu colaborez.
pupici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
NicoletaB spune:
FETELOR IMI PARE RAU CA N-AM MAI STAT CU VOI DE VORBA
VA PUP SI VA UREZ WEEKEND PLACUT, CACI PE MINE MUNCILE MA OMOARA
camelia72 spune:
Aly,concediu placut...am inteles ca e ultima zi la scarbici,inainte de nunta...sper ca mai intri pana la marele eveniment,sa-ti uram si noi toate cele!Ai grija sa te odihnesti,lasa mai usor treburile,nu trebuie sa fii o miresica obosita si cu dureri de spate...!
Week-end placut fetelor care nu au net acasa...cu restul mai "vorbesc"!
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by addinel
ma gindii ca vrei sa ma calce al meu pe rochie sa mi-o rupa si sa fiu o mireasa urata cu rochia rupta glumesc...
Cum sa vreau asa ceva? da' stiu k intrebai de lectiile de vals...apropos, mie mi-au agatat rochia...adik, la prima fusta, de deasupra, are un tiv - bie se numeste - si pe ala l-au rupt...se poate reface, nu-i problema, da' tot ma doare sufletul..bine k in poze nu se vede deloc-deloc, iar pe dvd se vede f putin, tb atentie sporita k sa-ti dai seama.
jone, multumesc si...nici nu stiam dak ai mai fost pe aici...presupun k nu, asa k..bine ai venit!
Nico, muncesti acum, da' vine wk!...e, ce le invidiez pe fomeile astea plecate-n conced... eu pe ele, cum stau acuma la soare acum, se relaxeaza...
ce emotii o avea briza...
Proaspat casatorita !
Nunta noastra - cateva fotografii
Alynutza spune:
Cami, mersi mult. O sa incerc sa mai intru, dar nu pot sa promit, pentru ca si daca termin curatenia, mai am de facut marturiile, ceva cumparaturi, joi imi vine prietena din Bucuresti si voi sta mult cu ea. Insa o sa stiu ca va ganditi la mine. si eu si iti doresc un weekend placut si tie.
Nunta noastra
Pregatiri
preda_vicky spune:
Norici, m-am intors! ca v-ati gandit la mine!
Am depus actele, cununia va avea loc pe 20 iulie, ora 11. Am avut noroc, nu a fost aglomerat, era o tanti care ne-a dactilografiat declaratiile (contra-cost, dar pe loc), toata lumea amabila si tot un zambet. Am avut amandoi emotii, dar am trecut acum de un prim "hop".
Raza, pt. initiativa ta pt. Briza.
Sper sa pot intra si eu de luni in concediu, maine iar m-au chemat la servici, de la 10 la 18, asa ca ar fi un gest frumos sa ma lase sa stau ac. de luni, trebuie sa ma apuc de marturii, de curatenie, de cartonasele de masa pt. invitati... nu mai am prea multe de pregatit.
si o zi buna in continuare!
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
briza_marii spune:
Asa cum am scris si la evenimente, m-ati emotionat tare. Va iubesc si va multumesc ca imi sunteti alaturi. Sa va spun ca din cauza ultimelor alergaturi nu am avut timp sa fiu emotionata, dar acum inca mai dau apa la soareci din cauza voastra. Imi tremura mainile si tocmai trebuia sa imi calc voalul si soacra a zis ca il calca ea ca ii e frica sa nu il ard, la cat de tare tremur.
Va las
Iubi la toate
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta