Mamici casnice (59)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mihaaaaa spor la mutat, sa nu uiti de noi, da si tu cat mai repede un semn de viata:)
Unde va mutati, schimbati apart.?

Anculina sa nu uiti de povestile din Grecia:)

Fetelor ati plecat la Moeciu fara

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

hei!
unde a-ti disparut?

la noi e o vreme rea,tuna,fulgera,ploua.....

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

voi va faceti de cap

sau a-ti plecat toate?

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Si eu sint pe aici, dar casnicutzele parca au inceput munca la stat, asha au disparut in ceatza...
Unde sintetzi ?! ... hmmm, afara s-a incalzit si aici vad ca s-a racit ...

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Buna!

Va scriu rapid si ma duc in pat caci imi cad ochii in gura de somn,aseara am asteptat pe cineva la noi si am stat treaza pana pe la 2,ce sa-i faci,nu mai am exercitiu ca altadata

Danelutza sa stii ca nu sunt fumatoare si nici sotul meu (a fost),deh ,e posibil sa nu te fi vazut aseara din cauza fumului virtual

La noi nu ploua inca,dar se vede ca fulgera prin departare,vreau racoareeee!!!

Gata,mai stau 10 min si am plecat la somn...noapte buna fetele

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna seara! Inca n-am disparut dragelor. Acus,acus.Deocamdata facem bagaje.

Cuscra,acum stam in Nicolina si ne mutam...tot in Nicolina,o statie de autobuz mai la deal.

Flavia,da,facem schimb...de proprietari de apartamente. Stam cu chirie,deocamdata.

Va pup

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

eu intru doar cand am nevoie de ajutor...dar sunt sigura ca ma veti ajuta si de data asta....cum se trece de la milumil 1 la milumil 2????=lapte praf.....revin cu detalii dupa ce imi raspundeti ca sa nu influentez raspunsurile....multumesc anticipat!..........................la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Raluca,eu nu vorbesc acum din experienta,Robert n-a papat lapte praf deloc,dar din cate stiu trecerea de la o formula la alta sau de la un fel de lapte la alt fel se face treptat,pentru a preveni eventualele alergii sau intolerante.
Asa repede vrei sa faceti trecerea la 2? Nu e prea devreme?

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Lunna adicatelea tzigarile erau ca sa ma induca in eroare `?
Cuscra dar de ce te duci asha departe, vina si tu mai la pacurari la vale (adica la Valea Lupului) ca eu acolo am casa
Raalucutza la capitolul asta chiar nu ma pricep, a mea nu a papat nici de o culoare lapte praf, papa doar laptele din dotarea lui mamasa.
Gata, plec la culcare, noapte buna

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Buna seara fete.
Io am lipsit azi pentru ca m-am simtit tare rau...Dureri musculare, lipsa de chef, slabiciune....Cred ca ma pandeste o gripa ca am facu febra 39
Am luat repede Nurofen raceala si gripa, mi-e mai bine, inca am febra dar a mai scazut.
A plouat afara si e tare bine.Am bagat soata sa doarma cu bebelina in seara asta si eu dorm in sufragerie.

si ne auzim maine.Aveam de gand sa merg la tara dar sa vedem cum se anunta vremea maine.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE

Mergi la inceput