Mamici casnice (59)
Raspunsuri - Pagina 4
Danelutza spune:
Buna dimineatza
Georgi ... stii tu de ce ... si multzumesc de cafea.
Lunna io eram treaza la ora aia, dar daca nu m-ai invitat la o tzigare , m-am ascuns, sau ca sa zic altfel, nu mai vazut de fum
Va doresc o zi buna, cu racoare ca la mine-i soaaaareeeee
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
andora spune:
AM VENIT DE LA TARAAAAAAA!!!
Asa ca hop aic ca a deschis barbatu' pisiul sa descarce pozele si a adormit, si io cum sa nu dau click nitel pe dc... mai fetelor spe ca nu m-ati uitat eu m-am intors azi noapte sunt moarta de somn in rest canicula cum stiti si voi si... ole, am sanse cam 60% sa vin la Moeciu duminica , maine e petrecere la finutul nostru...
Ce sa zic, cnd ma gandesc la combinatia tren-Gogo mor dar un Bran ceva un Moeciu se merita, nuuuu? Sper ca acolo e mai racoare
In rest zic si eu ca tiganul LA MULTI ANI sarbatoritilor pe care i-am ratat . sa fie sanatosi si frumosi si la punguta grosuti.
Va pupa mama si dtsractie placuta pana vin si io la munteeeeeeee... sper sa va gasesc sa nu fiti in padure la urlat la ursuleti, daaaaaa? Duminica pe la pranz scrie pe noi sau dupa masa , am telefoanele si ne convorbim duminica sper, Drum bun cu masina si aveti grija azi ca e aglomeratie mare.
Danelutza sau cine mai e prin zona, ce mai e nou cu fetele? Ca de citit nu ma vad in stare atatea pagini..si cu forumul ce e?
Pup duuuuuuuuuuuuuulcissim si vorbim, pa!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Porumbel30 spune:
Buna dimineata , tuturor !
Si la noi e cald , si n-am chef de nimic ...mai ales azi , dupa ce ieri si alaltaieri am avut de umblat destul de mult cu treburi...Iar azi imi propusesem sa fac revolutie in casa !
Ma duc sa atac bucataria ! Sper sa-i vin de hac !
Vorbim mai tarziu ! Va pe toate !
" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "
impreuna spune:
La multi ani Anculina!!! Si tot ce iti doresti
Dragelor ati plecat deja? Sper sa va luati ramas bun de la noi pt astea 2 zile:)
Va doresc vreme faina k se anunta ploi in toata tara:(
Andreea ce bine ca ai revenit k imi era dor de tine.
Cum a fost? Ati muncit mult? Cum s-a comportat soacra, dar Gogo? La mare mergeti?
Ioana pe la voi iar e "rascoala", sunteti aproape sau departe de Gaza? Ce faci bun la bucatarie?
Se vede ca nu mai e Svetlana sa ne incante cu bunatati, ea era "stapana" pe bucatarie:) Ar trebui sa se intoarca acasa peste vre-o 2 zile...
Am si eu program incarcat valeu
Sper sa apuc sa mai trec pe aici, k maine vom fi plecati, duminica musafiri (:
Fla (sotie si mamica fericita)
Dana_ch spune:
buna fetele,
noi am taiat-o afara de dimineata,de pe la 8 si ceva,ne-am intors de ceva vreme am schimbat si hranit printzu si am trecut sa va salut.
luna eu eram prea ocupata la aceea ora ca venise colegul si cum ne vedem prea putin profitam de orice moment.
georgi,mersi de cafea
ioana mai poti?i-ai venit de hac?
andora bine ai revenit
eu iar nu am net,am scris mesajul sa vad daca mai pot sa-l trimit
pai stiu de ce nu am net lucreaza cei de la firma la noi pe scara,nu am nici program la tv,sper sa nu pierd mesajul,pana termina lucru
Poze cu Lucas
poze noi
Porumbel30 spune:
Flavia , la noi e liniste si pace !
Si nu am spus ca atac cuptorul , pe caldura de aici si cu oboseala mea , nu am curaj ! Dar trebuie sa fac oarece curatenie si ordine...
Distractie placuta tuturor in acest we. !
Daca o sa pot , revin mai spre seara . Daca nu , va pe toate !
" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "
Dana_ch spune:
gata merge
un we asa cum il doriti,distractie placuta
LA MULTI ANI! ANCULINA sa ai parte de multa fericire
Poze cu Lucas
poze noi
mariussimiuc spune:
Buna fetele!
Eu sunt coapta de caldura.Zilele astea tre sa ma mut si nu stiu cat voi mai avea timp de DC (ala zburlit ce se trage de cap!) Sper sa terminam repede si sa vina la fel de repede astia de la net sa ne conecteze.
Oricum intre doua boarfe impachetate mai trag si cate un ochi pe aici...
Va pup
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI Anculina!!! Sa fii sanatoasa si fericita!
Danelutza spune:
LA MULTI ANI, ANCULINA
Sa traiesti, sa infloresti, sa fii fericita toata viatza.
Dar nu ne povestesti cum a fost concediiiiul si asteptam si ceva de...
Andreea bine-ai revenit, pe forum a fost un pic de greva, lumea s-a linistit, dar s-a linistit de tot, ca mai scrie cite unul din an in pashte, sau o fi de la caldura ? , sau lumea e plecata in vacantze, la tzara, la umbra
Cuscra sper sa se rezolve repede treburile cu mutatul, spor la treaba si... asteptam sa reapari pe DC. Apropo, din care in care zona a tirgului Iasi te mutzi ?
Pentru ginerica mic si scump si pentru tine
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese