Mamici casnice (59)
Raspunsuri - Pagina 24
georgi75 spune:
Cu placere.
Bag si io una
Si acu ne inchipuim ca suntem la o terasa si avem in fata cate un suc sau o bere...si barfim. Ce barfim?Soacrele?
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
georgi75 spune:
m-ati lasat singura pe-aci...
Toata lumea la . Fug si io ca-mi ajunge pe seara asta.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
CRISMIR spune:
Ce liniste,nu-mi vine sa cred
Eu tot cu nervi ca aia cu AC-ul nu au venit si deci tot cald,doar maine cica pot ajunge si la noi in zona
Nimic nou...doar ca imi pare rau ca am ratat tigara voastra si terasa,si eu vreau tura viitoare,bine?... scumpelor!
pe toate si toti piticii si pe maine!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
Dana_ch spune:
'neata buna
poftiti la cafea
aha si nu ma da-ti disparuta ca am treaba multa azi si plec prin oras.
Poze cu Lucas
poze noi
georgi75 spune:
Hai. nu veniti si voi?
Neatza.
Beau cafeluta cu voi si ma apuc de treaba.Mancarica, spalat, aspirat...
Afara e deja cald, asa ca ies numai dupa amiaza.
si revin
lunna27 spune:
'neata!
Danelutza toata ziua calci ce fata harnica avem printre noi!!
Crismir,cum e viata pe acolo?Daca as putea si maine as pleca din RO, ,cum te simti departe de casa?Ai simtit vreodata ca-ti pare rau?
Georgi si eu ma inscriu cu voi la terasa pt data viitoare,scuze ca am lipsit
Porumbel30,te felicit ca tare e greu cu 2 copii d'apoi cu 3 ,e super cand are cine sa te mai ajute,multa sanatate la copilasi!
Dana,multam pt cafea!
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor
Danelutza spune:
Buna ziua si... aha, beau si eu cafea
Dana ch nu te dau disparuta, mai ales ca ai facut o cafea asha buna
Lunna am ramas restantza din cauza caldurii, asha ca fiind racoare am profitat
Georgi beau si suc, ma sacrific si pentru o bere, dar soacra n-am sa birfesc. Las' ca gasesc eu alt sobiect
Mirela diseara esti invitata de onoare, la o tzigare si un pahar de vorba
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
georgi75 spune:
Io v-am asteptat aseara si n-ati venit nici una.
Asa ca data viitoare daca vin, platiti voi.
Imi fac curaj sa bag foarfeca in pleata fi-mii ca iar i-a crescut parul.Ma streseaza raaaaau....Of!Seamana cu ta-su , are un par deeees.Da si cand o fi mare...sa vezi agatzamente (vorba Danelutzei)
Hai
Porumbel30 spune:
Buna dimi-ziua , dragelor !
Noi am fost plecati prin targ de dimineata , ne-am intors sa descarcam caruta , sa imbucam cate ceva si acum plecam din nou !
Vorbim dupa-amiaza !
Lunna , e super cand ai pe cineva sa te ajute , dar de obicei nu am . Mama m-a ajutat cat am fost la spital cu Paul , pt. ca nu puteam sa-i iau si pe ceilalti doi cu mine ! In rest...
" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "
lunna27 spune:
Georgi curaj curaj poate vii si la mine daca te pricepi
Porumbel30 spor la cumparaturi!
Danelutza ce bine de tine ca ai racoare!Noi ne topim aici de cald
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor