Mamici casnice (59)
Raspunsuri - Pagina 23
Porumbel30 spune:
Sunteti toate la somnul de frumusete ?
" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "
Danelutza spune:
... Ioana eu sint pe-aici ca am salonul acasa . Am un nepot care a avut o problema cu un outz si tot asha i l-au coborit, acum e mare are si o fetitza
Am crezut ca de galben din ala numai eu sint indragostita... am dat casa pe la geamuri, balcoane, cu galben, numai ca eu vroiam sa iasa mai pal si a ieshit aprins. Asta e, fac si eu ca tine, data viitoare.
Mey, dar unde atzi disparut toate, la mare, la soare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
Porumbel30 spune:
Da , mey Danelutzo , dar tu ai deja galben , eu n-am !
Dar am cumparat vopsea galbena pt. lemn si vreau sa vopsesc cateva chestii in bucararie si m-am gandit la usile de la dulapuri (ca eu am dulapuri din alea in perete , cu usi culisante ).
A ! Si am uitat sa va spun ca am rearanjat mobila in salon (adica sufragerie ) si imi place mult ! Si sotul mi-a laudat talentul de interior designer ! Cred ca mi-am gresit cariera Cred ca am sa caut niste cursuri in domeniu...
CRISMIR spune:
Pagina 2,ce rusine
fetelor,vad ca toata lumea e in vacanta,ce fain...si eu vreau
Am vazut poze mai multe de la Moeciu,super faine!...a fost distractie nu gluma,chiar daca madame de acolo a fost ciufuta
IOANA si al meu Robert are probleme din astea...noua ne-au zis ca e plimbaret coiutul,sica pana la 2 ani ar trebui sa se fixeze daca nu mai vedem ce ii facem.... puiului!
DANELUTZA la tine si la mandra,deja agatzamente chestii
si mai revin!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
Porumbel30 spune:
Unde ati disparut toate ?
E randul meu sa salvez subiectul nostru de pe pagina 2 ?
Va astept la povesti...
mariussimiuc spune:
Am intrat si io in goana calului sa vad noutatile si cand colo ce-mi vad ochii? Nora mea se tine de agatamente! Ntz,ntz...Fata descurcareata bre... Pupa mama ei de fata frumoasa! Chiar daca e nora mea,dar eu ii doresc sa faca flacaii coada la usa ei...hi hi hi...atunci sa te tii cuscra....
In rest,nimic nou...am pregatit bagajele,afara sta sa ploua...
Va pup si...revin.
Porumbel30 spune:
Mai fetelor , da' ce-ati patit ????????????
La pranz , pauza , dupa-amiaza , iar pauza , acum e seara...pe unde umblati ?
Danelutza spune:
... eu acum abia am pauza dar de la calcat, toata ziua m-am copt calcind, noroc ca a fost innorat, cind ploua cind iesea soarele, ca altfel imi cadea burta pe tastatura. Acum shomez, am culcat ploada
Cuscra-i pai ce sa fac, mishunau vreo trei baietzei cu mashinutzele in jurul ei, ea mititica statea in picioare si se uita, dar aia n-o slabeau deloc . La un moment dat, Isa care avea o florica roshie in minutza, a scapat floarea, unul dintre baietzei s-a aplecat si i-a dat floarea, dar ce crezi c-a vrut s-o ia, a trebuit sa i-o dau eu. Am vazut ca Andreea i-a pus gind rau lu'ginerica, cetii ceva de incuscreala la mare. Ei lasa ca nu-i rau sa mai fie si ceva de rezerva, stii cum e, ca frigiderul, tot timpul trebuie sa fie ceva inauntru ca nu stii cum e ziua de miine
Mirela pai ce sa faca motzata mea, agatza si pentru mamasa care era tare rushinoasa cind era tinerica
Ioana ia baga o poza cu sufrageria ca sa ne delectam si noi.
Mey, dar unde-s fetele, dintr-un grup am ramas un grupushor
Hmmm, ma apuc de fumat daca nu aparetzi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
georgi75 spune:
Iti dau un foc Danelutza?
Io am fost ca de obicei hai hui...Am bagat maimuta la nani si acum astept sa adoarma sa mancam si noi.
Io m-am invoit.Lipsesc ca mai invat si io, da?
Hai ca mai revin in seara asta.Si mie mi-e dor de nebunia de-aici.Unde-or fi?
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
Danelutza spune:
Georgi senx ...