Mamici casnice (59)
Raspunsuri - Pagina 15
diadaniela spune:
Miha ,eu sunt pe aici ,da' nu am chef de scris.
astept sa se termine desenul Alexandrei si iesim afara.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
andora spune:
Si eu tot prin zona.... ca n-am chef de intins rufe... am ramas singura acasa o ora, e sarbatoare
Tot pe rapid scriu ca am la treaba... Alina vorbim la telefonul acela pe care ti-am dat sms atunci, sa vedem cum stau lucrurile la mare
Nu stiu cine intreba, pozele Flaviei din Grecia le-am vazut dand click la intamplare pe capitolul anterior pe pag 17-18 nu mai stiu..c asa vezi ca nimic nu e intamplator, exact la poze am nimerit
Copilasii am vazut eu ca au facut bisericute dar varsta ii obliga oarecum..... oricum cei mici sunt atrasi mai mult de cei mai mari asa ca daca veneam cu gogoasa sigur atenta la Mariuca sau la Maia sau Alexandra... abia astept s-o vad pe Alexuta Alinei la mare..sper....
Hai ca va pupic fug prin casa la trebusoara paaaaaaaaa....
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
mariussimiuc spune:
Helau!
Banana,dar cin' te-a suparat de nu ai chef de scris si de vorba?
Flavia,da,Robert este un papacios,cu mici exceptii bineinteles.Dar nu ma plang.
Miha,de care termopane iti pui pana la urma?
Cuscra,te asteptam sa vii cu vesti minunate.Pupici multi la Isa scumpica.
Va pup pe toate
diadaniela spune:
Miha,nu m-a suparat nimeni.
stau aici ca fraiera imbracata de strada ,pieptanata ,cu geanta in brate
si astept sa binevoiasca fii-mea sa plecam.
e ocupata ,se uita la Barbie in Frumoasa croitoreasa.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
georgi75 spune:
Salutari
Io am tras o tura afara, am fost la dr, ne-am potcovit iar cu antibiotic
Sper ca asta sa dea rezultate.
si revin
acu papa maimu' si sunt cu okii pe ea.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE
mariussimiuc spune:
Banana,valeleu,bine ca nu am fata,sa ma astepte si pe mine vremuri d-astea! Sau este si Barbie masculin?
Georgi, bolnavioara.Sanatate multa!
impreuna spune:
Georgi las ca o sa cresti tu mare si te faci bine
Sanatate multa ca e mai buna decat orice.
Miha ada si la Sara un mic:) Ca noi stam rau la cap. mancare.
Felicitari pt olita, deja ai flacau mare.
Cum l-ai invatat si in cat timp?
Ca eu am avut o tentativa saptamana trecuta dar am fost descurajata si am renuntat
Andreea cum ai nimerit tu tocmai la pozele mele, telepatia funcioneaza:)
Ti le-am vazut si eu pe cele noi de pe hi5, sau poate nu-s chiar noi, dar eu tocmai le-am descoperit:)
Fla (sotie si mamica fericita)
maria2mami spune:
Miha pana la urma am ales tamplarie pvc rehau cu geam termopan, cu 5 camere termoizolante (2 ferestre 130 x 150 cu deschidere dubla)...dar nu mi se par deloc seriosi tipi de la firma asta.........mai astept sa vad cum iese treaba.
Toata afacerea in jur de 15 mil
Just..... Maria