Mamici casnice (59)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Mei Dana vreau si io' desene cu Barbie ca sunt acrita de tom si jerry

Just..... Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirinda2000 spune:

pun o intrebare mamicilor cu copii mai mari :
ce varsta aveau bb -ii cand ati fost prima data cu ei la mare?
acum andrei are 4 luni dar prin august am vrea sa mergem la mare.
oare nu e prea mic ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Mersic de urari fetele.
Bine ca nu face febra sau sa fie morcovita.De fapt e un pic agitata si nemultumita dar in rest, doar nasul infundat o supara.Nu are febra, doarme noaptea OK...doar nasul asta.

Mey maria2mami mai bine ti-l trimiteam pe colegu' sa te rezolve cu tamplaria.Ca si el are firma si va intelegeati voi..Adevarul e ca Bucurestiul e Bucuresti.Sa tii minte, si cant iti vei cumpara casa, sa vina al meu sa-ti puna tamplaria.Daca nu vei fi multumita, nu-i dai banii.

Flavia hai sa-ti zic de noi cu olita.O tineam in baie.Mergeam io la toaleta, venea si ea.Si o asezam pe olita.Uneori facea, alteori nu.Si azi asa, maine asa, pana cand a inceput sa spuna singura ca face pisu.
Pe urma cu pampersul de la somnul de zi, o puneam pe olita inainte de a intra la somn si facea, pe urma cand se trezea.O singura data am avut un accident .Il mai avem pe cel de noapte, dar nu ma grabesc

si revin

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Flavia,nu a durat chiar fosrte mult operatiunea olita,cred ca in jur de vreo saptamana jumate,doua.Dar in acest timp nu m-am descurajat,ba chiar am perseverat. I-am explicat intotdeauna ceea ce a facut si unde ar trebui sa faca,am sters urmele dezastrului si am continuat.Totul a fost mai greu pana l-am convins sa stea pe olita,ca fugea de ea.Apoi,totul a culminat cu un...dring-tiling in mintea mea (adica o idee ).Lui ii plac foarte mult copiii mai marisori,daca mai sar sau alearga deja e in extaz. Si i-am spus ca de asta nu se joaca ccc cu el copiii mai mari pentru ca face in chiloti,pentru ca ei sunt mari si fac la oala si daca si el va face la oala va fi mare...bla bla bla...Coincidenta sau nu,de a doua zi a cerut oala.
Cat despre mancare,si aici am o intreaga polologhie dar nu vreau sa te plictisesc...

Mirinda,noi nu am fost cu Robert la mare anul trecut,dar nu pentru ca as fi avut vreo retinere,ci doar pentru ca atunci nu aveam masina.Daca bb suporta cu bine caldura si un drum lung cu masina eu zic ca nu ai de ce sa-ti faci probleme.Si bineinteles,la plaja sa respecti orele.Iti dai seama ca n-o sa fie ca atunci cand va duceati in doi la mare,va fi poate chiar obositor,dar treci peste toate cand te gandesti cat de bine ii fac lui bebe aerosolii si ultravioletele.

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Salutare voua!!
Stiu stiu stiu...lume noua...scuzati absenta dar zau ca v-am citit.nu prea am apucat sa scriu pt ca tb sa stau mai tot timpul cu ochii pe pitic care de vreo cateva zile a reusit sa se intoarca pe burtik si tot cu nasu in saltea e si mi-e teama sa nu pateasca ceva.Incerc eu sa-l ademenesc cu suzeta dar nimic.Acum a adormit ca s-a facut un picut mai racoare din cauza ploii.
Pe 21 iulie veniiiiiiimmmm in Ro!!!!!!!De-abia astept!!!!!!!!!Dac-ati sti cum stau cu ochii pe calendar!!!
Pun pozici recente cu piticu la 3 luni si 1/2.Pupicei voua!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=14dfre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Polixenia,unde vii in Romania? Si chiar asa...wau...lume noua!

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna fetelor, hop aici sa vad ce mai faceti...
Poli, wow bun revenit si felictari pt intorsul pe burtica, tin minte cum marcam momentele astea cand era gogoasa mititica... Vaaaai am vazut pozele cu fotbalistul tau, imi vine sa-i pap de tot manutele si obrajorii, parca asa mi-e dor de bebei micitei si pufosi...... pup dulce de tot si pe el si pe mami frumoasa
Mirinda la mare noi am fost la 8 luni insa eu cand eram mica ma duceau la mare de la 6 luni. Nu e nici o problema atata timp cat aveti umbrela de plaja si eu zic ca poate dormi la umbra in carut bine mersi... Noi am dus maimuta cu trenul o groaza ca masina nu avem, pana-n 9 luni fusese din Buc in Botosani, Arad, munte si mare si a fost ok. Asa ca fii fara griji....
Georgi offffff sanatate!!!!!
Dana, haha vad tabloul, a mai durat mult Barbie croitoreasa?
Miha pai exista si Ken pe langa Barbie ai grija! Desi cred ca tu o sa visezi vreun desen cu roboti si nave spatiale...
Mmiha si noiiii suntem innebuniti de TonLeli cum zice gogoasa, bai nne umai asta vrea sa vada nu stiu ce are, nici bambi nici nimicuta...ufff..... ce mai zice cretulina? Mai eu auzisem ca astia de la Rehau sunt cei mai seriosi.... naspa ca e invers
Fla scumpa de tine merci de comentariu, mai sa stii ca telepatia fuse... nu sunt noi pozele ca-s de acum un an, hihihi, tre sa le urc si pe alea mai recente.... pup Sara! Tu nu meri la mare si-n Ro cu printesa?
Georgi deci asa facurati cu olita. Asa faceam si eu si rezultatul-Gogo a stat pe wc, olita e pt joaca. Insa sta si nu face nimic. Dupa o saptamana si cam jumate am capitulat.
De cateva zile o las in chilotei in casa....si face pipi fix langa olita, in picioare, in chilotei. Imi zice dupa aia. Stie teorie, imi spune ca "nu pe os" , "a lolitza", insa practica e zero. Perseveram....
Alinuta sadicuta pe udne umbli? Pup scumpetea mica si dulcica
Inchei...ca am bate cineva la cap pe messs si scriu aici de juma de ora Revin in forta mai tarziu va sarut dulce!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

salutare de la mine!
sunt in mare graba, bagaje, dat paru' jos, spalat, calcat. joi dimineata la 4 plecam, directia jupiter citesc tot, da' nu mai am timp sa scriu
toate.

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Alina hihihi te cred.... drum bun si fiti atenti cu masina....Dar ce par dai jos? Sper ca nu si ala din cap ca te mananc
Noi acum am descoperit ca dn cauza restrictiilor face trenul 6 fara un sfert ore din Buc la Neptun Bai stiam eu ca ma oftica ceferistii astia dar acum au pus capac

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Revin in forta....
Am fost la notar si am facut actele.Nu mai am casa .Ma uit la peretii astia si la toate si parca-mi pare rau...am pus atata suflet cand am facut fiecare lucru in parte....
Prima noastra casa...

Dar ma consolez cu ideea ca-mi iau alta si o s-o fac si mai frumoasa.
Andora baga vrai acu' ca am mare nevoie .Pune ierburile pe foc sa gasesc repede si ceva sa-mi placa si ieftin.Nu-s deloc pretentioasa, nu?

Bey!m-am ingrozit.La apartament de 1 miliard, au costat actele la notar 41 de milioane....Ce de baaaani....Sa-ti vina s-o iei razna, nu?

S-a trezit Stef.Ii dau sa pape si peste o ora asa, o intindem afaraaaa...

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE

Mergi la inceput