Manichiurista + pedichiurista

Manichiurista + pedichiurista | Autor: teo1970

Link direct la acest mesaj

Buna, fetelor !

scurt si la obiect:

1. caut manichiurista + pedichiurista in zona Oborului: Obor, pina in Dimitrov, eventual Mosilor (jumatatea dinspre Obor)- mani clasica (in cazul in care au sterilizator la salon) sau french (fara taierea cuticulelor)

stiti, cunoasteti, recomandati pe cineva ?

niste preturi ar fi si ele de f. mare ajutor.

2. stie cineva daca la Peggy Sage (pe Argentina 6) au toate ustensilele si maclavaisurile ca sa-ti faci french acasa (betisoare, geluri de inmuiat/indepartat cuticule etc.); a folosit cineva ? cit sunt eficiente ? poti sa-ti faci o manichiura ca lumea sau doar asa, de ochii soacrei ?

sau, daca nu Peggy Sage (eu doar pe astia ii stiu asa mai profesionisti in domeniul mani+pedi): recomandati alta firma unde pot gasi produse de cea mai buna calitate pt mani+pedi ?

va multumesc mult !

sa fim frumoase !

Mamicile tin copiii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

mai sunt doi furnizoride echipamente salon : www.ecovital.ro/" target="_blank">ecovital si www.romwin.ccir.ro/COSMETIC/liste/r1005.htm" target="_blank">topline. Eu zic sa i suni , chiar (PEGGY SAGE. Str. Argentina nr. 6; sector 2. RO–Bucuresti – Romania. Telefon: 021/231.54.79. Fax: 021/231.54.80. E-mail: peggy@sonyamod.com ). Dar te complici inutil. E de preferat sa ti faci man si ped la salon in conditiile in care tu ti-ai muta salonul acasa numai pentru tine :( nu e profitabil... Cosmetizarea unghiilor (maini, picioare) o poti face si cu echipamente minime (pile de unghii, forfecute pt cuticule in cazul in care folosesti si lacuril de unghii..)

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

fetelor,

o sa largesc putin zona de cautare, ca vad ca strict pe la Obor nu mi-a putut recomanda nimeni pe cineva de incredere.

asa ca, va rog, recomandati-mi o mani+pedichiurista buna, care sa lucreze la un salon (exclus acasa) - clasica sau french.

multumesc mult !!!!!!!

Mamicile tin copiii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Teo dak te intereseaza prin zona Brancoveanu, te ajut cu cea mai mare placere....eu ma fac acolo la uin salon cam de 3 ani si nu am avut vreo problema....

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput