Mamici de mai-iunie 2006 (95)
Raspunsuri - Pagina 19
marrycalu spune:
megbeng felicitari,sarcina usoara si sa o duci pana la capat fara probleme,am citit despre pierderea ta,imi pare rau,dar Dumnezeu a avut grija sa-ti dea un alt bebe.Multa sanatate!
Carminabulina bebe al meu de ieri la fel face,cand mananca dupa cateva inghitituri plange da din picioare,se stramba,e un adevarat chin pentru amandoi,eu ii dau milumil,eu credeam cas colici dar mi-am dat seama ca are ciuperca pe limbuta si cand inghite il doare cred,il dau cu glicelina boraxata si ia mai trecut,miercuri vine pediatra sa vedem ce zice ea,mie tare mila de el.
Marilena si Robert(2 mai 2006)
ama_kaly spune:
megbeng eu te-am felicitat si la mamicide ian-feb, dar o mai fac si aici : FELICITARI SI O SARCINA CAT MAI USOARA!!!
In sfarsit ti s-a implinit visul si peste cateva luni o sa iti tii minunea in brate ca noi toate.Eu te-am mai urmarit si la aspirante si ma bucur nespus pentru tine! Bineinteles ca faci parte din grupul nostru, pana la urma luna mai ti-a purtat noroc!
ici pe burtici!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby
gicutza spune:
quote:
Originally posted by luc2
Fetelor revin cu intrebarea: Nu sta nimeni in Drumul Taberei, Valea Argesului mai exact, sa putem iesi impreuna in parc?
Luc si Petru
Prezent! Noi stam in Drumul Taberei.. peste drum de Valea Argesului chiar
Trimite-mi te rog pe PM nr. tau de tel. si ne auzim maine poate stabilim o "intalnire"
Vlad si Ana
Sa traim bine!
carminabulina spune:
Megbang felicitari. Sarcina usoara si bebe sanatos!!!
M-am uitat la tickerul tau si m-a cumprins nostalgia...ce perioada frumoasa te asteapta. SAnatate multa!!!
Nico (adela), arsurile au disparut ca prin minune dupa ce am nascut
. Cum bine stii nu au nici o legatura cu cat de paros este bebe sau nu, de ex al meu nu e.
[poze carmina
intalnire burtici
Varsta lui Mihnea
carminabulina spune:
Marry, noi azi de dimineata ne-am gandit ca poate ar trebui sa-i dam cu niste glicerina. Am fost la medic dar ne-a spus ca este un copil perfect normal si ca nu are nimik prin guritza ca daca ar avea de ce nu reactioneaza asa si la ceai. Am uitat sa spun ca ceai bea fara probleme, fara nici un urlet sau incordari de zici ca se rupe...Asaaaaa, si i-am pus glicerina si a baut mai linistit laptikul dar tot in 2 reprize insa fara plans. Acum ca o fi o coincidenta sau nu habar nu am, ca pe langa asta nici in brate nu l-am mai tiunut, ca simpla punere a lui in pozitia aia il facea rosu la fata de furie. Asa ca l-am pus pe o perna. Deci nu stim ce l-a facut sa nu mai urle, glicerina sau pozitia de supt.
Ce ma ingrijoreaza este faptul ca de la o zi la alta isi micsoreaza ratia de lapte (azi a baut doar 590 ml, fata de ieri 620 si fata de alaltairi 680 si tot asa
) si de alaltaieri nu a mai facut kka. Insa le-om depasi noi si pe astea cu rabdare.
[poze carmina
intalnire burtici
Varsta lui Mihnea
angelica_g spune:
A.C., Carmencita LA MULTI ANI!!! SANATATATE SI NUMAI BINE VOUA, BB-LOR SI TUTUROR ALOR VOSTRI!!!!
Luana

la cate "generatii de pui" ai crescut, esti o dulce sa ma incurajezi asa!
DIANA79 FARA PIC DE ZAHAR!!! EA NU STIE CE-I AIA DULCE, SI-O INVETI RAU! CHIAR DACA NU-I VEZI DINTISORII, POT SA-I DAUNEZE INCA DE PE ACUM! PLUS CA NU STIU-CE-SE-SPUNE CA-I MAI FACE PE LA MINIORGANELE EI NEDEZVOLTATE SUFICIENT!
Irina, cu
Robert (apr '97),
Razvan (oct '03)si
Sara 9 mai 2006
virgi spune:
Salutatre mamici cu paturici
Lyly- mama lu' samburel. Eu pt nasuc am folosit " Saline Nasal Sprey" for kids, a functionat de minune...apoi am tras cu o pompita de cauciuc..si i-am curatat nasucul foare bine. uite aici:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=9528251116&category=75037
Mie mi l-a dat o americanca..nu stiu daca-l gasesc aici in farmacii..dar intreaba acolo..poate-l au.
Cat despre samburel... m-a topit zambetului lui. E dulce tare!!! Multi pupici...

Angelica - dar de ce nu luati si printesa mica cu voi..sa va ganditi la o vacanta-n cinci.
Cred ca ar fi una de neuitat..pariez pe asta.
Cat desptre ratarea meciului...pot sa-ti spun ca n-am vazut in viata mea un popor mai trist...cu greu se va uita asta.
Luana - plajele aici sunt absolut superbe..insa cand mergem cu romanii cautam..plajele ascunse..ca sa fim numai noi...insa apa oceanului pacific este cam rece...chiar si atunci cand sunt 35 de grade afara. In cocluzie...baie facem tot la piscina
Mutatul nostru....nu e complicat...ca singura mobila care trebuie s-o luam e patutul, restul..sunt diverse...care nu sunt greu de manevrat. Eu trebuie sa pun totul in cutii....si vine o firma specializata..si le muta in celalalt apartament..care la fel ca si asta are tot ce trebuie in rest. Dar..chiar daca as fi avut mobila..procedura e simpla...au mini macarale..care se intind pana la et. 20..iar mobila se scoate pe geam...nu o cara nimeni pe scari..asa cum am sa fac eu..cand o sa-mi mobilez casa din romania

.
Ama- superb Seby..cete faci daca i-a placut gustul.si mai vrea?
Papadie - ce mare a crescut pescarusul...iar catrina e minunata... Frumoase locuri aveti voi acolo. Sa ne mai pui poze.
BB Nichita... E un frumos...pupici pe nasucul lui cel mic.
Marycalu - multumim frumos....
Carmina - eu ii dau printesei sa pape cand ii e foame, nu contabilizez nimic....habar nu am cat mananca...stiu ca nu se mai trezeste noaptea. Eu te sfatuiesc sa nu te mai stresezi..si -ti spun ce mi-a spus mie Choy - pediatrul. " nu-i da copilului nimic, stiu eu ca voi strainii faceti asta de regula. E normal sa planga, e normal sa fie constipat, e normal sa aibe diaree, pete rosii, sa nu doarma..sau sa doarma prea mult, sa refuze biberonul uneori sau uneori sa manance prea mult. Atata timp cat copilul este activ, iar respiratia este normala..asa cat o pot observa eu ca este normala..sa nu-mi fac griji. Sa ma prezint la el..daca temp. se mentine mai mult de 6 ore peste 37." M-a asigurat ca atunci cand copilul va fi bolnav o sa-mi dau seama imediat..
Pupici lui bb Mihnea si sa avem copii sanatosi.
adib spune:
avem poze de la botez.
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adib4900/my_photos
virgi spune:
Ina - buna ideea voastra sa plecati la munte. Prima vacanta in patru. Cred ca nimic nu poate fi mai frumos.Sa aveti parte de vreme frumoasa..ca aer curat de munte va fi cu siguranta.
Megbeng - ce veste minunata. Ma bucur mult pentru tine..Iti doresc o sarcina usoara si sa treaca timpul repede sa-ti tii minunea mica in brate, ca e tare frumos.
adib spune:
megbeng
felicitari !!!
nu-mi vine a crede ca mai e cineva la fel de fericit ca tine. sa fie intr-un ceas bun si sa va bucurati de reusita.
angelica
si mie mi-a trecut prin minte o idee de iesire undeva. dar nu avem curaj. vacanta placuta (sint aproape sigur ca veti merge toti)![]()
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adib4900/my_photos