Mamici de mai-iunie 2006 (95)
Raspunsuri - Pagina 18
adelapop spune:
dar
.... pitici cu paturici nu suna bine??
36+
papadie multumim pentru urari (fetele de la iulie-august)
ama_kaly spune:
Luana i-am dat asa de amuzament cu ciocolata pe la gura..ca sa ii fac poze ca dupa aia l-am sters cu servetelul, doar nu crezi ca sunt asa de denaturata incat sa ii dau ciocolata copilului de pe acum.Dar in timp ce ii faceam poze el scotea limbuta afara ca simtea dulce si era tare caraghios.Oricum, iti dai seama ca de abia l-am lasat sa ii simta putin gustul..
HoreiEu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby
adelapop spune:
carminabulina ai mai avut arsuri dupa ce ai nascut????ca eu nu mai pot
mai ales la cruditati: legume si fructe

36+
ama_kaly spune:
adela si eu am avut arsuri in timpul sarcinii de nu puteam dormi noaptea (si cu toate astea bebe s-a nascut cu f putin perisor in cap, contrar a ceea e se zice).Mie imi treceau insa cu lapte cald baut cu inghitituri mici.Dupa ce nasti trec ca nu mai ai de ce sa ai!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby
adelapop spune:
ama

nici nu stii ce vesti une mi-ai dat
eu in afirmatia ca ii creste parul nu cred dar mai stii ce copii parosi vom avea cand vor fi mari?

36+
fetelor cat costa epidurala???
luc2 spune:
Fetelor,
Mai lamuriti-ma si pe mine inca odata cum pastrati laptele la congelator: in ce si cat timp?
Eu pot mulge 60-80 mldintr-un san intre mese si nu stiu in ce as putea sa-l pastreaz.Il pun unul peste altul, il pun in plastic, in sticle?
Poate s-a mai lamurit problema asta dar nu stiu unde sa caut.
Adaug si eu poze noi cu Petri care are maine 1 luna. A luat 1100 de la nqstere(are 4300 fata de 3200) dar cresterea a fost total neuniforma:
- prima saptamana cu tot cu scaderi: 20 g
- a doua saptamana: 280 g
- a treia saptamana: 600g
- a patra saptamana: 300g
poze
luc2 si Petru 1 luna maine
26octombrie spune:
angelica, eu zic asa: fie-ta nu sesizeaza la varsta asta daca dezertezi, asa ca, daca e pe maini bune, trebuie sa iti pui problema asa: unde vei avea mai putine mustrari si unde crezi ca iti va tihni? acasa, fiindu-ti mila ca nu esti cu bajetii, sau cu ei, fara Sara? poate ca, daca rezisti departe de ea, ti-ar prinde bine o minivacanta? mai tarziu cine stie?..
ama, m-am linistit! pupici lui seby cel ..ciocolatiu 
arsurile nu au nici o treaba cu parul, e uterul care apasa pe stomac, il turteste si il deschide, iar sucul acela minunat, acid, urca pe esofag. asta e misterul! dupa ce nasti e boierie!!! nu mai ai nici o treaba!!
luc, petru e o dulceatza! ia-ti bibe de la primii pasi, de 250 ml, pui in ele pana se umplu (poti pune ce-ai muls peste ce e deja in frigider, am intrebat eu medicul), iar cand se umple, lasi un pic de spatiu si bagi la congelator. gata!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
Lisboa 2005
luc2 spune:
Multumesc mult Luana, din pacate eu pana acum tot ce am muls am aruncat sau am pus la flori(Mi-a zis mama ca e pacat sa-l arunci la chiuveta), dar inteleg ca poti face provizii ptr. zile negre si deocamdata vad ca am o gramada de lapte, doamne ajuta!
Fetelor revin cu intrebarea: Nu sta nimeni in Drumul Taberei, Valea Argesului mai exact, sa putem iesi impreuna in parc?
Eu mai stau vrea saptamana pe aici si apoi ma sui in masina sa plec in Herastrau sau Gradina Botanica. Pe aici trotuarul e aproape inexistent si ca sa ajung cu bb in parc trec pe langa mii de masini, care de care mai fara Euro 4...Si cand ajung cu chiu cu vai in parc se face ora sa plec inapoi..
poze
Luc si Petru
Diana79 spune:
Fetelor as vrea sa-i dau si ei fetitei mele putin ceai contra colicilor, pt ca de azi cred ca a inceput sa cam aiba. Am si eu o intrebare cat sa-i dau si daca trebuie indulcit??
VA multmumesc pt raspunsuri.
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
megbeng spune:
gata, pot sa intru aici cu zambetul pe buze..sa va felicit pe toate pentru bebelusi..sa va multumesc celor care m-ati felicitat, pentru ca DA, SUNT LA MAMICI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2007 si deja am un embrion cu activitate cardiaca!!
sunt sigura ca ati inteles ca a fost prea dureros pana acum sa intru aici, desi ati ramas gasca mea de suflet..am citit toate povestile nasterilor, m-am uitat la pozele voastre..
intr-un fel sunt tot mamica de mai-iunie, pentru ca la sfarsit de mai (cand as fi avut DPN-ul
am ramas din nou
.
va doresc sa va creasca mari, sanatosi si frumosi puiutii si sa va bucurati de ei!!!
vine bebe!