Mamici de mai-iunie 2006 (95)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

FETELOR, MA INNEBUNITI CU BB-II VOSTRI SUUPPERBBI!

Papa, e prima data cand iti vad superba gradina zoologica. Sunteti de reclama!!!
Virgi, super bb-lina!
Ina - no comment (m-ai lasat fara grai,..., pardon, taste)!
Nastad, ce pozitii fermecatoare!
Maricalu,Amakaly, Arleena .... TOATE FETELE SI BAIATU': NU MA MAI SATUR PRIVIND BB-II VOSTRI DULCI SI FRUMOSI...

FELICITARI LYA, ELLA, DOINA

Irina, cu Robert (apr '97),Razvan (oct '03)si Sara 9 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

turbez!!
am scris juma de ora despre pozele faine pe care le-am vazut..
si mi-a disparut tot mesagiul!! reiau, pe scurt:

lya, felicitari!!!
lacri, ti-am zis ce shoricel frumushel ai!
virgi, m-ai imbolnavit cu pozele de la mare... luana e o scumpa, seamana leit cu tac'su, deocamdata
papa, tocmai ma plingeam cu nu vaz poze cu matale si cu ionu cel cuminte si cu multe fete (in loc de capra cu trei iezi e ionu cu trei fete!). ia sa pui poze cu tine, pescarushu turbat sau mielu gratios; iar soficu, intr-adevar, nu mai e gratios, e gogonel si frumushel!
ama, lasa finetti, ai tot timpul sa ii dai e-uri, nu-l chinui de pe-acum!

PATURICI DE MAI - IUNIE!. bebelushi sunt in fiecare luna, da paturici nu! cristina m-a ochit in cora, acum ceva vreme, dupa ...paturica. de-abia dupa aceea a ridicat ochii, dorind sa vada cine isi permite sa foloseasca paturicile noastre, si a dat de mine!! asa ca paturici trebe sa fim!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste

Lisboa 2005

Mergi la inceput

turbez!!
am scris juma de ora despre pozele faine pe care le-am vazut..
si mi-a disparut tot mesagiul!! reiau, pe scurt:

lya, felicitari!!!
lacri, ti-am zis ce shoricel frumushel ai!
virgi, m-ai imbolnavit cu pozele de la mare... luana e o scumpa, seamana leit cu tac'su, deocamdata
papa, tocmai ma plingeam cu nu vaz poze cu matale si cu ionu cel cuminte si cu multe fete (in loc de capra cu trei iezi e ionu cu trei fete!). ia sa pui poze cu tine, pescarushu turbat sau mielu gratios; iar soficu, intr-adevar, nu mai e gratios, e gogonel si frumushel!
ama, lasa finetti, ai tot timpul sa ii dai e-uri, nu-l chinui de pe-acum!

PATURICI DE MAI - IUNIE!. bebelushi sunt in fiecare luna, da paturici nu! cristina m-a ochit in cora, acum ceva vreme, dupa ...paturica. de-abia dupa aceea a ridicat ochii, dorind sa vada cine isi permite sa foloseasca paturicile noastre, si a dat de mine!! asa ca paturici trebe sa fim!

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste

Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buan ziuaaaaaaa.
Azi la 7 saptamani Mihnea are 5,300 kg si 61 cm. Este sanatos si voios desi noi am fost la dr. cu el crezand care are ceva in gura, gat, sau stomac, pt. ca dupa 20 ml de lapte supt incepea urlatoarea si tot asa pana termina laptele.

Camelia, eu ii dau Humana si habar nu am care ar fi graficul. Pe cutie scrie ca intre 6 si 8 saptamani sa manance 100 ml la o masa, 6 mese pe zi. Asta ar insemna 600 ml pe zi. Dar copilul meu mananca dupa pofta inimii , 110-135 ml la o masa. Dar avem si reprize de doar 80ml sau 170 ml la o masa. Pe zi mananca inte 600-750 ml, depinde, cum am spus de toanele lui. Asa ca daca ma intrebi pe mine, bebele tau manaca foarte bine.

Eu vrea PATURICI, vorba Ioanei, cum o fi dar paturici sa fie....Si de ce sa cad eu pe planul 2, cand eu duc tot greul??????????
Papa, ai dreptate mamici-paturici-mai-iunie-2006, ca aici la odisee am fost gravide nu mame....nu toate....

[poze carmina
intalnire burtici

Varsta lui Mihnea

Mergi la inceput

Stiu ca am facut mule omisiuni.., Lacri, Iulyp... dar sper sa ma-ntelegeti: scriu cu o sg mana si sunt in f mare criza de timp!

Arleena,Virgi: nu este nici o bucurie sa merg la serviciu...; am si acasa de munca, dar pt rude (nerenumerata)... n-am incotro...
Dar nu de vaitat imi arde acum...:
Citesc ori de cate ori pot sa-i dau sa manance, dar mi-e greu sa scriu.
Intr-adevar, nu mai am timp de forum, dar m-am atasat de personajele si discutiile aici de fata si mi-e greu sa renunt la "intalniri"
De accea va rog sa postati link-ul cand va mutati la paturici, sa va insotesc si eu...; am invatat atat de multe de la voi si v-am inlocuit cu multe adrese de net unde obisnuiam sa-mi gasesc raspunsuri sau informatii
... revenim imediat!

Mergi la inceput

iar p=asta l-am trimis de doua ori, bag de seama..

virgi, eu sarisem un mesaj de-al tau, l-ai pus taman cand scriam si eu, si ma tot intrebam.. de ce iti ureaza ioana succes cu mutarea??! m-am tzacnit io? si p-orma vazui.. acum, asta nu inseamna ca nu m-am tzacnit, da macar cu mutatu m-am lamurit cum e. bafta, sa fie usor! da am io un fIling ca p-acolo nu e ca la noi, pana si mutatul trebe sa fie bine organizat si sa mearga shnur!

Hora Lucia

Lisboa 2005

Mergi la inceput

Buna ziuaaaaaaa.
Azi la 7 saptamani Mihnea are 5,300 kg si 61 cm. Este sanatos si voios desi noi am fost la dr. cu el crezand care are ceva in gura, gat, sau stomac, pt. ca dupa 20 ml de lapte supt incepea urlatoarea si tot asa pana termina laptele.

Camelia, eu ii dau Humana si habar nu am care ar fi graficul. Pe cutie scrie ca intre 6 si 8 saptamani sa manance 100 ml la o masa, 6 mese pe zi. Asta ar insemna 600 ml pe zi. Dar copilul meu mananca dupa pofta inimii , 110-135 ml la o masa. Dar avem si reprize de doar 80ml sau 170 ml la o masa. Pe zi mananca inte 600-750 ml, depinde, cum am spus de toanele lui. Asa ca daca ma intrebi pe mine, bebele tau manaca foarte bine.

Eu vrea PATURICI, vorba Ioanei, cum o fi dar paturici sa fie....Si de ce sa cad eu pe planul 2, cand eu duc tot greul??????????
Papa, ai dreptate mamici-paturici-mai-iunie-2006, ca aici la odisee am fost gravide nu mame....nu toate....

[poze carmina
intalnire burtici

Varsta lui Mihnea

Mergi la inceput

ceva e in neregula cu forumul, vad ca am trimis de 2 ori acelasi mesaj....si Luana tambien .

[poze carmina
intalnire burtici

Varsta lui Mihnea

Mergi la inceput

NA! CA PIERDUI SI EU UNUL!!!

...Sa scriu mai putzin:

Fetele care va tot masurati laptele din tzatze din matzele "cupilului": chiar e necesar??? Adika: a mea mananca inca de la nastere doar dintr-o tzatza la o masa. Le serveste prin rotatie. Mananca la cca 3h. Ma mulg cand am timp (cam o data pe zi). Am rezerve la conge inca din mai... Cand plec la scarbici mananca din bibe dar nu ajunge niciodata la 100 ml, chiar si cand are intervale de papa de 4,5 ore (se intampla f rar). Dar pare satula - tot impinge bibe sau tzatza cu limba si burtka-i umfalta ca un balon. S-apoi pare grasunica, nu-stiu-de-ce mi-as face griji sau mi-as pune problema s-o cantaresc inainte si dupa masa.
Cred ca fiecare copil are ritmul sau de crestere, stomacelul sau si programul sau! Poate va faceti mai multe probleme decat este cazul ca "nu mananca precum altii" - dk ii vedeti multumiti, sanatosi si voiosi , cu pernite la purtator (manute, piciorute, gatulet) nu cred ca tb sa insistati sa le mariti sau diversificati meniul!

scuze daca deranjez sau gresesc!

P.S. Noi visam la un concediu in patru, fara Sara, pt ca o cer baietii si pe mami la mare, si vrem tot departe (outside) - mama ma incurajeaza frenetic, eu a simt o tradatoare, dar mi-e mila de Razv care ma intraba: "Mami, tu nu mergi cu mine?". Rezerve de lapte as avea si as mai strange, m-as mulge acolo, dar parca nu ma lasa inima sa plec fara ea... Mai dezerteaza cineva de la datorie ka mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Ioana, ramanem la paturici atunci. Mai bagati si voi niste poze ceva, ca va intalnim pe strada si nu va mai recunoastem!
Adib, asteptam pozele.
Eu sunt intr-o stare mai buna, chiar daca sunt chiauna si racita, caci tocmai m-am vopsit si mi-am facut manechiura, hihihi! Si am gasit in garderoba niste jeansi care-mi vin perfect! Acum mi-amintesc ca inainte vreme curgeau de pe mine, nu i-as fi purtat nici daca ma picai cu ceara.. dar acum, se dovedesc a fi extrem de utili.

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album echo si burtik

Mergi la inceput