gel abire dinti

gel abire dinti | Autor: gina20

Link direct la acest mesaj

as vrea sa-mi iau un sistem de albire pentru dinti, am de ales intre "dental white" si "bright smile". Sunt eficiente? Eu si fumez (o sa incerc sa mai reduc numarul tigarilor), mai beau si cafea (o s-o reduc si pe asta, dar una pe zi e vitala pentru mine). Dintii mei sunt foarte sanatosi, nici o carie, nici o prob. pana acum.
Pretul celor doua sisteme este cam la fel, 1 mil si ceva. Care e mai bun?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Daca vrei ceva bun iti recomand Opalescence,e foarte eficient

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

In conditiile in care si fumezi si bei cafea, mai bine tine-ti banii! Oricum, de va functiona albirea, in scurta vreme dintii-si vor regasi culoarea de dinainte si nu e recomandat sa folosesti peroxid mai mult de 1 data/an pt ca ataca smaltul..

btw, iti vb din experienta... am facut opalescence (100e) acum cativa ani, fumand si band cafea... Am reluat tratamente de albire acum 2 ani cu rezultate vizibile (nu mai fumam, nu mai beam cafea). Le repet o data pe an.

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Sunt in aceiasi situatie si m-am informat care ar fi procedura.

In primul rand trebuie macar reduse tigarile si cafeaua, asta daca nu vrei sa refaci tratamentul peste cateva luni! In plus daca ai probleme gen plombe trebuie sa te duci obligatoriu la stomatolog pentru ca plombele nu se albesc cu gelul. In caz contrar tot tratamenutul facut la stomatolog este recomandat, cel de 100E.

Si eu am fost tentata de cele din farmacii insa am dintii vai de ei, fumez, beu cafea...am zis ca arunc banii aiurea pentru o luna doua chiar si cu cel cumparat!

ANCA si EMA EMANUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina20 spune:

mi-am luat dental white. e bune, se vede bine dupa 2 aplcari. Partile rele: o mica sensibilitate la rece, o foarte mica sensibiliate la gingii.

In mare sunt multumita, e bunicel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

tu te-ai sfatuit cu dentistul inainte sa incepi acest tratament? Peroxidul ataca smaltul dintilor (de unde sensibilitatea termica) ba chiar poti manifesta intoleranta (am uitat cum secheama medical) si de aici durere la nivelul gingiilor. Nu e chiar de gluma, cu timpul iti vor afecta starea de sanatate a dintilor in perfecta stare (cunosc cazuri in care cateva persoane au fost nevoite sa=si devitalizeze dinti perfect sanatosi din cauza peroxidului).

Anka si Ubitu (26.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Si pe mine ma tenta mai demult, insa am discutat cu un coleg, medic stomatolog, care mi-a spus ca nu ma sfatuieste sa folosesc sistemele acestea pentru ca duc la o sensibilizare a dintilor din cauza inlaturarii unor straturi foarte subtiri de smaltz, si apoi dintii se vor inchide mai rapid oricum...

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput