Mamici de sept-oct 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Am mai citit la mamicile de iul-aug.
A nascut Sabana la Euroclinic o fetita si sunt bine amandoua.
M-am uitat la pozicile cu bebeii mici si m-am emotionat rau de tot, plang prin casa ca proasta. Sunt asa micuti si draguti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by Ignatica

lexi mie mi-a fost teama sa ma duc sa inot intr-o piscina super din Poiana, de teama sa nu iau vreo ciupercutza, ceva din bazin. Dar poate sunt eu mai paranoica.

Ignatica

31+

Pai nu v-am spus ca eu sunt mama denaturata? Nu ma stresez de absolut nimic. Chiar si mama mi-a zis la telefon sa nu cumva sa intru in bazin ca daca iau vreo ciuperca? L-a sunat si pe sot si tot degeaba...ca eu tot am intrat. Si in continuare nu ma stresez. Nu stiu de unde nesimtirea asta pe capul meu ca inainte nu eram asa. Eram grijulie cu copiii altora, ma asteptam sa fiu si cu al meu...da' se pare ca nu-s!

29 I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Inni, multumesc mult pt. sfat. Deci e ok daca mai dau de 2-3 ori cu Diclofenac, nu?
Cat despre socru-meu, asa a fost mereu. Dar acu' vreo 3 sapt. s-a certat Cristi rau de tot cu el...si de atunci a inceput calvarul. Socru-meu il uraste pe fi-su, ce pretentii sa am sa-i pese de bebe? Lui nu-i pasa de nimeni din casa aia...

29 I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Inni, nu eu ma ingrijoram de TBC, ci Susa.

Fetelor, vreu sa va spun ca ieri a fost prima data cand am facut curat de cand sunt gravi. Sotul meu nu m-a mai lasat sa dau cu aspiratorul. Asta era datoria lui, iar eu stergeam praful. Dar ieri, mi s-a pus pata si am facut totul singura. Nasol...caci acum am o febra musculara de toata frumusetea. De abia merg.

putzuruca 26+ cu ?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png
http://photos.yahoo.com/roxpanait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Putzuruca...pardon.....SUSA..e pt. tine mes.

Poti da Lexi fara probleme..

Auzi..mai lasati-l incolo pe socrul tau...ca poate e si varsta de vina...de l-au apucat rautatile taman acum. Poate-si revine la sentimente mai bune dupa ce se naste bb..nu se stie niciodata.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 30+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Am revenit si eu!

Am salvat toate retetele postate!Mii de multumiri(reteta de tort de mere o am si eu de la mami, dar nu o aveam in calc...!
Abia astept sa le incerc!

Amarantina si eu am trecut prin faze infioratoare cu Alesio ca e tare neastamparat....cea mai cea a fost chiar ieri....in timp ce noi stateam si mancam o inghetata la o gelaterie el se juca cumintel in locul de joaca....pana la un moment dat cand s-a urcat pe garduletul imprejmuitor(f mic de altfel ca inaltim...aprox 80 cm) si s-a aplecat in fata....pana s-a intors peste cap peste gard!Am inlemnit cand l-am vazut cu capul in extensie...urla...nu stiam ce s-a intamplat....primul lucru la care m-am gandit si de care mi-e cel mai frica e sa nu-si fi rupt coloana vertebrala(Doamne Fereste!)!
S-a speriat doar, n-a patit nimic...dar ne dau emotii atat de mari...si atat de des...mai ales cei mai nazbatiosi dintre pitic(cum e si Alesio)!

Susa vad ca te-au lamurit restul fetelor: TBC-ul nu se "ia" atat de usor! Asa ca stai linistita!

Lexi ce se mai aude cu contul nostru comun?Cat despre tine ca nu esti grijulie...te schimbi si o sa recuperezi tu dupa ce vine bb!Sa vezi atunci ce mamica grijulie vei fi!

Noi suntem acum in toiul operatiunii "olita"!Nu va zic cat mi-e de greu...Fetelor cu pitici de varste apropiate de a lui Alesio: ai vostri pui fac la olita/wc?

Pupici!

Ioana(28+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nokia spune:

quote:
Originally posted by mini_me

Nokia, scuza-ma dar nu am inteles: tu cantaresti 50 de kg la 23 de saptamani? ... sau ai pus 50 de kg?...
Iti doresc multa sanatate si sper sa fie totul in regula pana saptamana viitoare.

26+
poze

Mini, am 50 kg la 23sapt+, mai exact am pus 3 kg pana acum. Multumesc mult ptr urari

Fetelor, eu de la caldura asa nu prea pot sa mananc. Nici macar salata ff multa. Sau fructe. Mananc, nu zic ca nu, dar mi-e ciuda ca nu pot manca mai mult. Noroc ca iau prenatale, ca altfel, nici nu stiu din ce ar creste bebelina.

Zi frumoasa in continuare, am fugit sa imi iau piticii de la gradinita

Un sut in fund, un pas inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laliq spune:

Salutare gravidutze,

La multi ani Georox, sa fii sanatoasa si tu si bebe!
La multi ani celor care sarbatoresc azi onomastica!
La multi ani racushori!

Desi imi propun sa tin pasul cu voi macar citind toate postarile trebuie sa recunosc ca fac fata din ce in ce mai greu...

Inni, si mie mi-a placut mult “cadoul” tau pt sotz (sa-ti traiasca si sa te iubeasca!). Bravo, ai fost super inspirata!

Ref. la chiuretajul de dupa nastere, luni am aflat si eu de asa ceva de la moasa care tine la Mothercare cursurile pt viitoare mamici. Se face in cazul in care medicul sau moasa constata ca placenta nu s-a eliminat complet. Pt cele care nasc natural sfatul dumneaei a fost sa discute din timp cu medicul despre aceasta posibilitate si sa stabileasca daca procedura se va face cu sau fara anestezie, in sensul ca e bine sa stabiliti clar ca vreti anestezie in cazul in care e necesar acest chiuretaj. Ne-a povestit ca in RO majoritatea acestor chiuretaje se fac fara anestezie, desi sunt extrem de dureroase, dar asta se datoreaza indolentei personalului medical, si nu pt ca ar fi mai bine asa. Deci, e bine de discutat cu obstetricianul din timp subiectul.

Cri, ref. la eventualele scurgeri de lichid amniotic, o prietena din Cluj mi-a zis ca a gasit in farmacie un produs care se numeste AL SENSE KIT – este ca un tampon care se coloreaza intr-un anume fel daca pe el se scurge lichid amniotic. Costa aprox. 700.000 lei, dar eu nu l-am gasit in Bucuresti (am intrebat la 3 farmacii si nu auzisera de acest produs). E posibil sa fie importat din Ungaria. Daca esti interesata poate gasesti pe cineva care sa ti-l aduca din CJ. O sa fie bine, o sa vezi ca bebe se naste la termen, sau cat de cat aproape.

Multumesc pentru sfaturi celor care ati scris dupa postarile mele de luni.
Am cerut si parerea celuilalt medic la care merg si e exact pe dos fata de a doctoritei: nu e de acord sa nasc prematur decat daca sunt semne ecografice ca bebe devine anemic. Si oricum decizia o vom lua doar dupa ce vom face si cel putin o amniocenteza. Iar injectiile cu dexametazona a zis ca le fac degeaba acum pt ca pana dupa sapt. 30 tot nu au nici un efect.
Bedrosmart, dr. T e medicul pe care ma bazez mult, pt ca intr-adevar e singurul care a demonstrat ca stie cam tot ce citisem eu despre managementul sarcinilor cu risc de “RH disease” (nu stiu daca e material pe web care sa-mi fi scapat), si chiar tine seama de aceste informatii. Din pacate spitalul la care dumnealui lucreaza nu are o sectie de neonatologie cu referinte foarte bune. Pt mine nu e atat de important cu ce medic voi naste, ci e extrem de important cine va prelua copilul dupa nastere. Acum trebuie sa ma “imprietenesc” cu cineva de la neonatologie din Maternitatea Giulesti, ca sa pregatesc terenul... e foarte posibil ca bebe sa fie transferat acolo daca nasc in Elias cu dr. T. Pe langa profesionalism, apreciez foarte mult sinceritatea dumnealui: ieri ne-a spus ca daca bebe trebuie scos inainte de saptamana 32 ne recomanda sa nasc in strainatate (daca putem), aceasta fiind o varianta pe care o luam deja in calcul.
Oricum, eu sunt optimista si ma gandesc ca bebe o sa stea la mine in burtica macar pana in saptamana 36.

Despre kg in plus... ce mai conteaza? Nu suntem noi dragutze si mai rotofeie? Eu il incurajez pe Mihnea sa pape cat mai mult ca o sa facem cura impreuna.

Fetelor, maine plecam si noi la mare. Mi-e un dor de Vama Veche... Stam vreo 5 zile acolo si apoi ne mutam inca 4 la munte. Pana ne “reauzim” va doresc toate cele bune si sa fiti vesele in fiecare zi!

Larisa 22+ Horia Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Salutare burtici!!!
Am fost si eu astazi la munca si ati scris 7 pagini de aseara!!!!
In primul rand la multi ani tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor!!!
Imi aniversez si eu sotul azi....e un fericit are 2 prenume si amandoua sunt de sfinti!!!Si eu am un singur prenume si nici ala nu-i de sfant!!Concluzia: primeste o gramada de cadouri!!!!
Inni indiferent ca imi iau concediul inainte sau dupa e aceeasi problema...imi aman studiile cu fiecare zi de medical pe care o iau!!!A vazut si sotul meu burtica ta...si a ramas foarte impresionat!!!
Si eu fac parte din categoria "putin mai nesimtitoare"..drept urmare am fost mustruluita ...de cateva zile am inceput sa am "mici"contractii ,usor mai dureroase..eu le tratez cu nepasare..si toata lumea a sarit pe mine ca sa iau No-spa ,Scopantil...dar..nu am luat nici o pastica in sarcina..si nu mi se par chiar atat de dureroase..totusi avand in vedere ca dr.mi-a zis ca am colul scurt de 30 mm(asta la 17 saptamani)cred ca ar tb.sa fiu putin mai prudenta.
Eloise bafta la echo! Sa vii cu vesti bune!!!Si pt dureri sinusale iti recoman cu caldura ultimul" tratatament" aplicat de mine pt.o cefalee ingrozitoare de acum 2 saptamani:felii de cartofi stropite in alcool infasurate bine in tifon sau comprese si aplicate pe locul dureros.La mine a functionat!!
Am fugit la cursuri Lamaze...sa nu scrieti mult...ca nu mai tin pasul cu voi!!!!
Legea cu salariul in plus se aplica si la bugetari?

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Eli, multumesc pt urari, sa fiti si voi la fel de fericiti toata viata .

Inni, e primul an cu sot rac (pana acum nu se pune, nu era si hartoaga ), dar am incredere in ce-mi spui.

Georox, LA MULTI ANI !

LA MULTI ANI pt toti sfintii de azi: Petru si Pavel.

Sandra 25+ poze

varsta bebe

Mergi la inceput