Mamici de sept-oct 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

fetelor,

In primul rand vreau sa urez LA MULTI ANI!!!aniversatilor de azi.

Lexi, are dreptate Monique. Mai bine nu intri in bazinele astea. De cand a inceput vacanta srandul e full si sa stii ca este deschis si noaptea, deci apa nu prea se schimba.

Azi a nascut o prietena. Fusese la control acum 2 sapt si bebitza nu era inca intoarsa asa ca se preconiza ca-i va face cezariana. Azi noapte la 4.30 i s-au rupt membranele si a plecat la spital. La eco s-a vazut ca bebitza se intorsese si se bucura ca va naste natural, insa a trebuit sa intre in operatie la ora 12 caci bb nu a vrut sa coboare.
Asa e singurul motiv pt care mi-e frica de nastere. Sa nu fiu nevoita sa fac cezariana. In rest...cu Dumnezeu inainte. De abia astept sa-mi tin bebelusul in brate, parca sunt invidioasa pe mamicile care au nascut, insa mai am rabdare pana la sf lui septembrie, caci doar nu mai e mult, nu?

Si sunt prezenta la raport: la 26 sapt+, am luat 10 kg.

putzuruca 26+ cu ?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png
http://photos.yahoo.com/roxpanait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

buna gravidute..
inca n-am apucat sa citesc tot ce a-ti scris...sunt iar stresata ca sora soacrei mele a fost diagnosticata azi cu tuberculoza....noi am fost la bunici(unde e si ea) acum 2 sapt. am pupat-o de venire si plecare si acum mor de frica....am sunat medicul de fam mi-a zis ca nu am avut cum sa o contactez atat de usor mai ales ca a fost in curte toata intalnirea si nici nu a tusit peste noi...ce sa mai zic????ghinion...
Lexi am fost la Camping Dirste si preturile sunt asa:
casuta cu apa curenta 2 pers 880.000lei 25E/noapte
casuta fara apa curenta 2 pers 550.00lei 14E/noapte
apartament(o singura casuta e asa) 4 pers 1.800.000 52E/noapte
Se fac rezervari cu o sapt inainte la numar telefon 0268 339967
Cea de la receptie a zis ca e curat, poti veni si cu rulota si cu cortul daca vrei....Sper sa-ti fie de folos..ma duc sa citesc din urma...pupici

Silvia28+
Lukas-Daniel
http://photos.yahoo.com/silviabilcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Originally posted by inni

....da' de ce n-ai curatat piersica aia de puf...nu te-a gadilat la buze ?

pai nu numai c-am curatat-o. am spalat-o bine dar...era paroasa rau...
cat despre opere de arta si alte chestii de genul asta...stai fara grija. nu-i punctul meu forte...eu, tot cu ale mele!

Poze
Poze tort si pizza

Inni 30+ cu ....

raluca 29+
cu alexia-maria
yahoo
webshots
...vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Inni, nu ma refeream la tine draga mea. Am postat asa, mai mult preventiv. Si pentru viitor, cand ne vine sa sarim cu gura pe cineva sa ne gandim de 2 ori.
Eu am 10kg in plus la 28 sapt. La prima sarcina am pus 16kg si m-am intors de la maternitate cu 11kg!!!!!!! Bb a avut 3,5kg iar restul (placenta, lichid amniotic, etc) numai 1,5kg din pacate. Dar am slabit usor, din astea 11kg, 8kg am dat jos repede si fara nici un regim, cu ultimele 3 m-am luptat si de 1 kil n-am mai scapat niciodata.
Aramona, dar ai trecut prin clipe groaznice cu Maysa! Noi (multumesc lui Dumnezeu) n-am avut mari evenimente, luna asta am facut 3 ani. A luat cazaturi normale, ca orice copil. Pana la urma nici tu n-ar fi trebuit sa te invinovatesti pentru ca e imposibil sa stai nonstop cu ochii si mainile pe copil. Si nici n-ar fi bine, copilul trebuie sa invete sa se descurce singur si sa fie independent. Si asta invata de mic, daca mama sta tot timpul dupa fundul lui eu zic ca intervine in dezvoltarea mentala a copilului.
V-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Susa, saru-mana mult!
Putzuruca si Monique, multumesc pt. sfaturi, o sa am grija!
Inni, nu ne ia nimeni casa...legal. Nu au cum, pt. ca jumate din ea e pe numele sotului. Insa mi se pare ca socrul meu duce un razboi psihologic cu noi...ca sa plecam de acolo. De fapt nu mi se pare...chiar asa e...
Fetelor farmaciste am uitat sa va intreb ce pot folosi pentru luxatie? M-am uns aseara si azi de dimineata cu Diclofenac dar pe prospect scrie ca din luna a 6-a e contraindicat in sarcina. Eu am folosit doar f. putin, cat sa ma ung pe deget, asa ca nu ma stresez, dar nu vreau sa-l mai folosesc. Imi puteti recomanda altceva, care sa nu fie contraindicat in sarcina (in afara de foi de varza)?

29 I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

uitati un site haios: www.overheardin.ro

raluca 29+
cu alexia-maria
yahoo
webshots
...vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Salut burtici,

Noi suntem bine, combatem cadura cu un ventilator si parca se mai poate respira.
lexi mie mi-a fost teama sa ma duc sa inot intr-o piscina super din Poiana, de teama sa nu iau vreo ciupercutza, ceva din bazin. Dar poate sunt eu mai paranoica.
martha la multi ani pentru sot.
Gripo ma bucur ca a fost totul bine la eco.

Eu raportez 12 kg la 31+ saptamani, de vreo 2-3 saptamani incoace nu am mai pus nimic.

bb ralukutza si eu ma ingrijorez repede si din orice, hai ca o sa fie bine, o sa vezi,la urmatoarea sarcina o sa fluieram pe forum, o sa dam numai sfaturi si nu o sa fim asa de stresate.

inni m-ai terminat cu "bobul de orez" , rad de una singura prin casa cand te citesc.

va pup pe toate,

Ignatica

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Susa, poti sta linistita in privinta tuberculozei. Se ia pe cale aeriana sau prin sange contaminat iar daca sora soacrei tale nu a tusit langa voi, nu putea sa va contamineze. Eu am facut practica 2 luni in sectie de pneumoftiziologie, unde erau majoritatea diagnosticati cu TBC sau erau suspecti de TBC si asta s-a intamplat acum 2 sau 3 ani. Sunt ok, deci stai fara frica.

putzuruca 26+ cu ?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png
http://photos.yahoo.com/roxpanait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Amarantina si eu tot preventiv am raspuns. Cine pe cine a sarit cu gura ? Eu pe Raluca sau eu pe tine ?? Ma rog...indiferent pe cine...imi cer scuze. Nu am intentionat asta, daca asa ai "primit" mesajul meu. Ne "cunoastem" de prea mult timp ca sa fac mizerii din astea, care oricum nu ma caracterizeaza...Eu te si iti spun cu mana pe inima ca nu ti-am raspuns cu rautate si ca imi pare rau ca asa ai inteles. Si de obicei, fiind Balanta, ma gandesc de 10 ori inainte sa spun sau sa fac ceva . Nu sunt o fire impulsiva. Cine cunoaste Balante stie cat de mult stau pe ganduri....mare dezavantaj asta...

Poze
Poze tort si pizza

Inni 30+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Putzuruca nu te ingrijora TBC-ul nu se ia asa repede. Trebuie sa-ti tuseasca in nas cel bolnav...adica in nas in nas..stand in fatza ta la o distanta mica. Si poate nici atunci nu te imbolnavesti.

Lexi..nu patesti nimic de la o bobita de Diclofenac. Din pacate toate antiinflamatoarele sunt CI in sarcina acum...dar in cantitati mici nu fac nimic rau. Plus ca sunt eficiente...iti trece mult mai repede.Daca tot nu vrei din-astea ..poti sa incerci..Boicil ung. Dar s-ar putea sa o lungesti cu asta.

Cum..?..socrul tau iti face figuri acum in prag de bebe ? da' ce l-a apucat ?

Poze
Poze tort si pizza

Inni 30+ cu ....

Mergi la inceput