Mamici de sept-oct 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

monique, felicitari pt ca ti-ai revazut bb-lina! bine ca sunteti bine!

acai, ma bucur ca te-ai linistit si tu si ca ti-e bine bb-lushul! sa fiti sanatosi amandoi!

katia, drum bun si distractie maxima acasa!

lexi, tu nu mai zici nimic? la mine persista probl cu mess-ul si ma scoate din sarite! cred ca trb sa iau programul din nou si sa reinstalez ca vad ca nu-si revine de la sine! da niste erori ciudate cand incerc sa-l aceesez!

am si eu o intrebare la voi, fetelor:
voi pe unde il simtiti pe bb? eu o simt si sus de tot (da cu piciorusele) dar si f f jos! mie mi se pare prea jos, si ma ingrijorez tare! e normal? o simt sub linia bikinilor, in zona pubisului ( e f posibil sa ma exprim gresit, nu prea le am cu termenii de anatomie). ultima data, acum 1 sapt era cu caputul in jos si dr mi-a zis ca nu crede ca se mai intoarce de acum.
plus ca am o durere ciudata in dreapta f jos, ca de apendicita (nu f tare) numai ca mai jos. e ca o durere reumatica asa cum sa zic? adica nu-i contractie....oare m-ar ajuta un no-spa? nu ca as muri de durere dar mai rau ma panichez...

offff, cri mare dreptate aveai! stau acasa toata ziua si mi-e mintea prea odihnita....mult prea odihnita!

raluca 29+
cu alexia-maria
album yahoo
album webshots
...vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

bb ralukutzadaca o fi pozitionata ca la mine ( ai spus ca e cu capul in jos)se poate sa apese cu piciorusele ca si pe mine ma mai doare citeodata. Poti sa iei un nospa ca nu se intampal nimic rau . Incearca.

Monica 30 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna seara tuturor!

Sunt foarte foarte obosita si am intrat pe net sa ma relaxand ceea ce ati mai scris in ultima vreme.

Pana vineri mai rezist , e ultima mea zi de lucru si apoi pauza. ABIA ASTEPT!

Duminica trebuie sa merg la o nunta si mi-am cumparat o bluzita si o pereche de pantaloni foarte frumosi si de care sunt tare mandra. Aveau niste haine de gravidutze tare frumoase. Un pic cam scumpe dar mie mi-au placut tare mult.

Vineri voi merge si eu la control .Mi-am facut analizele si mi-a iesit anemie, si nu stiu ce reprezinta VSH-ul care e foarte mare si am si o mica infectie urinara.

Vineri cred ca ma va lamuri dr. meu.

Va doresc noapte buna si saecini usoare

Cristina siDragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinanms/album?.dir=79e2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Monique_new ma bucur tare mult ca a fost bine la eco si mai ales ca placenta s-a ridicat.

Ignatica

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

fetelor,

Ne-am adunat si noi de pe drumuri. Am fost cu finutza noastra in parc si am descoperit uimita cata rabdare a avut sotul meu cu copiii in parc. I-a organizat intr-un meci de fotbal, s-a jucat cu ei...cred ca se va descurca f bine cu bb.

Ralucutza, si bb al meu se invarte in burtica in toate directiile. Azi a lovit f tare jos, asa cum spui si tu. Imi da o stare de discomfort cand sta asa dar...ce sa-i fac? E neplacut dar nu simt durere. Durerea pe care o simt cate odata cred ca este de la ligamente.

Katia, drum bun si sa te intorci cu povesti frumoase.

Monique, ma bucur ca-i totul bine.

Crismenes, VSH-ul reprezinta viteza de sedimentare a hematiilor. Cresterea VSH-ului indica infectie in organism. Asta inafara starii de graviditate. In sarcina VSH-ul creste indiferent daca exista sau nu o infectie. Acelasi lucru se intampla si cu numarul de leucocite. Deci, si daca nu ai fi avut infectie urinara tot era mare VSH-ul.

putzuruca 26+ cu ?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png
http://photos.yahoo.com/roxpanait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

monique, cum adica impinge cu piciorusele daca e cu capul in jos? ca pe mine chiar jos ma doare. sa se impinga cu piciorusele sus si sa aiba capsorul proptit pe undeva si sa ma doara...? sunt cam la ora asta!

si inca o chestie. fetele care luati fier. am inceput si eu de doua zile. am tot auzit la voi de constipatie dar la mine e exact pe dos...daca intelegeti ce vreau sa spun. am citit la reactii adverse ca pot aparea atat constipatie cat si diaree. nu concomitent...evident. se pare ca eu fac parte din categoria cam scazuta cu diareea. bineinteles ca mi-a zburat gandul imediat....din semnele travaliului face parte si...diareea! v-am spus ca imi pierd mintile incet dar sigur...

raluca 29+
cu alexia-maria
album yahoo
album webshots
...vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

acai24 si Monique_new felicitari pt.ca v-ati vazut bebeii!!!!
bb ralukutza ia un no-spa (sa te linistesti)vezi daca iti trece.. eu zic ca e normal sa mai apara si astfel de dureri..corpul nostru se modifica si unele organe sunt impinse,presate..drept urmare tot felul de dureri ciudate.si eu stiam ca fierul constipa...nu stiam de diaree..plus ca poate colora scaunul in negru si da arsuri gastrice.
crisnemes VSH-ul..viteza de sedimentare a hematiilor este un semn de inflamatie sau de infectie..in general in sarcina creste peste valorile normale(eu de ex am 44)plus ca pe langa sarcina alte cauze de crestere sunt anemia si infectia urinara pe care o ai...anemia si infectia trebuie tratate...mai ales infectia...ups acum am vazut ca a raspuns si putzuruca...macar e bine ca suntem de acord :))))

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Ralukutza stai linistita ca si eu tot la fel am patit. Adica eu iau doar Elevit, care contine destul fier, si de cand iau, nici vorba de constipatie, desi scrie in prospect ca ar putea aparea, la mine din contra. Probabil ca e normal si asa. Sa stii ca si eu, sora de-a ta intru paranoia, tot la grozavenii m-am gandit initial, mai ales ca stiam ca-n sarcina constipatia e frecventa. Nu te panica, e ok

Eloise 24+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Acai si Monique, felicitari pentru BBii sanatosi! Maine pe la 6 am si eu programare la echo morfo, sper ca ma intorc cu vesti bune.
Eu am revenit de la o plimbare pe-nserat... speram sa se mai fi racorit afara...aiurea! Cand colo, e su-fo-cant! Ma duc in pat, sa mai citesc in bataia ventilatorului. Noapte buna tuturor!

Eloise 24+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Acai si Monique felicitari ca v-ati vazut comorile si ca e totul bine! Doamne ajuta sa avem numai vesti bune de acum inainte!

Cri ma bucur ca esti ok!

Katia drum bun sa ai si sa te intorci repede ca ne va fi dor de tine!

Crisnemes asteptam si poze cu hainutele frumoase de burtici!Sa le porti sanatoasa!

Si eu astept cu maaaare interes retetele de mancare/prajituri din alte parti ale tarii!

Si bebele meu a fost azi fff activ....s-a invartit prin toata burta....m-a lovit cand sus cand jos.,..cand in spate, cand in col...mance-l mama pe el de miscaret!

Fug la nani!Noapte buna burtici!

Pupici!

Ioana(28+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput