Mamici de sept-oct 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Buna mandrelor.
In afara de faptul ca ma asasineaza niste afurisite de arsuri,ma simt bine,n-am mai avut pierderile de lichid de care va povesteam,contractii n-am,asa ca sper ca bebe va sta cumintel pana la termen in burtica.
AMARANTINA bineinteles ca ai dreptate ca e fiecare preocupat de ce-l doare;atata doar ca eu eram inca sub impresia celor citite si mi s-a parut oarecum nedrept ca noi sa "plangem " dupa o tigara sau o cafea,cand alte mamici plang dupa puiutii pierduti.
RALU toate avem diverse spaime,dar cred ca le avem in mare masura si din cauza lipsei de ocupatie,ca sa zic asa;stam acasa toata ziua si avem creierul prea odihnit si atunci ce sa facem si noi....scenarii cu ce-ar putea sa mearga prost.N-ai remarcat ca burticoasele care au deja un pui,sau cele suprasolicitate la servici nu se gandesc chiar la toate tampeniile?Te pup si mergem inainte ,cu sau fara frici.
ELOISE bebe mai are timp sa se suceasca de o gramada de ori,asa ca nu e cazul sa te sperii pt. circulara de cordon;in cel mai rau caz ,daca nu scapa de circulara,o sa-ti faca cezariana;asa ca fruntea sus .
ZINA de cand mi se umfla picioarele,mie mi-au aparut niste pete rosii,care nu mai dispar.Eventual cand mai te interesezi de ale tale,poate intrebi si de ale mele,ca nu stiu ce sunt.
INNI sa-ti traiasca sotul,sa te iubeasca si sa aiba grija de tine si de bebe.Ce de barbati raci;si-al meu tot rac e ,pe 5 iulie .Cred ca e tare incantat de cadoul primit;are mare noroc cu asa o sotie inventiva .
ARAMONA pacat ca iti faci simtita prezenta asa rar;chiar avem nevoie de persoane ca tine,bine ancorate in realitate,ca pe noi,asa cum bine ai observat,ne ia valul in diferite presupuneri,care mai de care mai pesimiste.Ne prinde bine cineva care sa vina si sa ne traga de maneca,sa n-o luam la vale de tot.Ce-i drept,s-au si intamplat multe evenimente nefericite pe DC si au favorizat starea de panica si paranoia.Te pup si la cat mai multe interventii.Multa sanatate fetitei tale si sper sa nu te mai necajeasca contractiile.
IGNATICA felicitari si tie pentru picatura;se pare ca INNI ti-a trimis-o cu inima deschisa,de a ajuns asa repede la tine.

Sa auzim numai de bine.
28+ sau poate ???

cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Pe unde-o fi Katia? Hei draguto, chiar crezi ca n-ar sesiza nimeni lipsa ta? Uite daca vrei scriu in fiecare zi "unde-o fi Katia?", pana te intorci. Te simti mai bine asa? Iar saptamana viitoare e randul moldovencelor/bucovinencelor/basarabencelor sa scrie retete delicioase. Uite Katia, bunicii mei din partea mamei sunt din Basarabia (Moldova), iar bunicii din partea tatalui sunt din Cernauti, Ucraina. Imi amintesc cu placere de cand eram copil si ma "plasau" ai mei peste vara la Chisinau, ne adunam acolo toti verisorii, si daca nu eram vreo 15 sa-mi zici mie cutzu. Iar distractia era maxima.
Scuze ca m-am abatut de la subiectul sarcinii! Vai ce amintiri frumoase ma rascolesc acum!
Katia, drum bun acasa si sa te intorci cu bine!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 24 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Monique, ti-am trimis un PM.

putzuruca 26+ cu ?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png
http://photos.yahoo.com/roxpanait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

IGNATICA pai sa-ti mai povestesc o data:pe langa secretia vaginala,mai am o scurgere apoasa,incolora si inodora.Medicii au spus ca e o posibila fisurare de membrane,dar ca deocamdata, daca e sa fie asa,curge in cantitati mici pe care organismul meu le inlocuieste cu usurinta.Si da,am lichid amniotic in cantitate normala,dar va trebui sa fiu ft. atenta la aceste scurgeri si sa fac eco odata la 2 sapt. sau chiar o data pe sapt. daca incepe sa curga mai mult.Sper ca ai inteles despre ce e vorba.
FLORICIKA n-are rost sa-ti mai povestesc ce distractie a fost la noi in gasca in momentul cand le-am spus ca se pare ca totusi e baiat.Care mai de care se dadea mare ca era sigur ca noi n-avem cum sa facem fetita...E bine ca tati a inceput sa se obisnuiasca cu ideea ca va avea baietel,pt. ca in momentul in care a aflat i-a cazut fata si cazuta a ramas toata ziua;d'abia noaptea a mai pus mana pe burtica si a pupat-o,oarecum resemnat ca fetita lui are puta.
KATIA stii ca eu mor dupa tine si ca sa-ti demonstrez,la fiecare postare de a mea o sa intreb de tine in perioada in care o sa fii plecata.Dar vezi ca astept recompensa ... vreau si eu ceva bun de la tine de acasa.
NOKIA bine ai revenit .
Am facut si azi o prajitura cu visine,ca nu ma mai satur de ea .

Sa auzim numai de bine.
28+ sau poate ???

cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by katia

Ai dreptate Try cand sustii exemplu cu suzeta. Nu cred ca e foarte sanatos sa tii copilul ca in eprubeta, totusi cred ca esti deacord si cu faptul ca toate astea au o limita. Eu ma gandesc ca o sa-mi fie greu sa-mi dau seama ce se poate si ce nu. Adica mi-e frica sa nu cad fara sa vreau in extrema cu eprubeta...da' s-ajungem pana atunci ca ma descurc eu

Normal ca exista o limita in toate, fiecare isi fixeaza aceasta limita unde crede de cuviinta ca e bine pt. ea si bb. Mamicile care cad in latura extrema cu eprubeta, de cele mai multe ori, fac asta dintr-o manie personala (nu vrea sa sune negativ, dar n-am gasit alt mod de a ma exprima) mai mult decat din considerente de protectie a bebelusului (in sensul ca asa sunt ele in viata de zi cu zi, nu e o caracteristica aparuta doar la nasterea lui bebe). Asa cum la mine sau la alte mamici se poate interpreta ca fiind delasare, nepasare sau inconstienta.
Nu ma supar sa fiu catalogata asa pt ca eu am ratiunile mele dupa care actionez (cum de altfel si mamicile in extrema cealalta au si ele ratiunile lor). Ce vreau eu e sa se inteleaga e ca acest efect de eprubeta de care vorbeai tu este un foarte mare consumator de timp. E un dusman al proaspetelor mamici. Ajungi sa consumi timpi inutili (pt. ca intr-o oarecare masura si organismul lui bebe poate face treaba asta si e in folosul lui s-o faca) si plus de asta de multe ori iti umpli mintea cu "aoleo sa nu uit sa fac si aia" sau, mai rau, te apuca mustrarile de constiintza ca azi nu i-ai sterilizat cum trebuie biberonul lui bebe sau n-ai facut n usti uce anume. Cand ai putea sa stai sa faci altceva mai util pt. bebe (sau chiar sa te odihnesti caci e vital in primele saptamani). Ideea e sa va faceti lista de prioritati (in functie de importanta pe care-o acordati voi fiecarui aspect) ca altfel riscati sa va pierdeti in amanunte care va deturneaza de la scopul principal al vostru.

.......in 25+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Try multumesc de raspuns!!
Monique new ..e putin mai complicat la mine ...orice zi de medical imi amana studiile...de acea incerc sa combin cumva zilele de medical cu cele de odihna..cred ca cel mai bine ar tb. sa ma interesez la personal la noi...stii cum e in Romania..desi e ol ege pt.toti fiecare o aplica cum o intelege el mai bine.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Buna la burtici!!!!
Intr-un final m-am linistit si eu si m-am gandit sa va dau de veste...ieri am fost la control...d-na doctor a fost asa de multumita de mine...nu mai eram umflata ca data trecuta....colul e ok...scurtat dar inchis...l-am vazut si pe bebe...dadea din picioare si din maini....fotbalist il face mama......a zis ca e totul super ok...sunt asa de fericita....tensiune se mentine in limite normale..ieri la cabinet aveam 120/65....super...
In rest ieri am fost in Obor si mama a gasit o salopetica super cool pt si mama nu s-a putut abtine sa nu o ia..deh...viitoarea bunica......
Sambata merg la o nunta...trebuie sa nu fac excese....sper sa fie mai racoare un pic....
Va si sa auzim numai de bine!!!

28+

http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png

Mergi la inceput

Hai ca am ajuns si eu la 100 de mesaje...sper sa primesc si eu o steluta...

28+

Mergi la inceput

Gata am primit steluta.....yyyyyyyuuuuuuuppppiiiiiiii!!!!!!!!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Hi hi fetelor sint bucuroasa. Am venit de la control. Ne-a aratat bebelina "o mare pasarica 'dupa ce i-a tras un sut dr. in timp ce ne facea ecoAvem aproape 1600 grame fata de acum o luna si un pic cind aveam 580.

M-am uitat acum pe tabelul cu greutatea lu bb la 30 de sapt si e bine e chiar mai mult decit scrie acolo. Deci marimea burticii nu are legatura cu kg lu bb., ca eu imi faceam griji mereu ca am burtica mica.

In ceea ce priveste placenta e ok cica s-a ridicat bine e normala deci se poate,ca eu stiti ca eram speriata ca la 24 sapt era joasa de tot aproape.

Bebelina e deja cu capul in jos acum nu stiu daca so mai intoarce dar dr a zis ca e ok si cu piciorusele la ficatii lu mami.( si da citeodata nu se incurca)

Cit despre burtica joasa nu e nici o problema asa cum imi faceam eu griji .Pufi parca tu ziceai ca nu are legatura placenta cu burtica joasa

aaa si de candida aia de-mi faceam eu griji a spus ca daca nu ma deranjeaza o tratam dupa nastere( cica 70 % din gravidute o fac )

Azi parca imi venea sa o pupacesc pe bebelina dar nu am cum

Pupici

Monica 30 sapt

Mergi la inceput