meniu samsung X660V

meniu samsung X660V | Autor: irinabobe

Link direct la acest mesaj

buna stie cineva cum pot respinge un apel pe acest tip de tel? ideea este ca daca deschid clapeta este ca si cum as accepta convorbirea si nu stiu cum pot da reject. stiti unde anume in meniu trebuie umblat ca eu nu am gasit la settings decat raspuns pe orice tasta care poate fi on sau off. pe oricare din optiuni cand deschid clapeta tel se conecteaza automat. sper ca m-am facut inteleasa . multumesc mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Verifica daca in partea stanga ai o tasta si daca apesi exact in mijlocul ei vei respinge apelul. Daca apesi in sus sau in jos vei mari sau micsora volumul soneriei!

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

am acea tasta dar daca apas pe mijloc tel suna pe silent. dc apas sus/jos intradevar se micsoreaza/mareste volumul. o mai fi vreo setare prin tel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu am tot un Samsung E570, si tasta laterala este pentru a respinge apelul la mine, bineinteles daca apas pe mijloc, insa am in meniu activat respinge apel cu tasta laterala.
Cauta in manualul de utilizare ca sigur gasesti si ai si tu aceasta optiune!

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

problema este ca l-am primit cadou si nu am manual de utilizare ca altfel ghiceam eu ce si cum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandal spune:

Manual format pdf, in limba romana:

http://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=HQ&CttFileID=819996&CDCttType=UM&ModelType=N&ModelName=SGH-X660V&VPath=UM/200512/20051223101412625_SGH-X660_UG_Romanian_Ver.1.0_051215.pdf

Mergi la inceput

multumesc mult dar problema e ca meniul meu nu se potriveste cu cel din carte. de ce oare nu stiu. e posibil ca prin decodare sa se fi dereglat ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns black2005 spune:

salut...am telefonuyl asta de 2 zile...si am un soft de tot rahatu...softul de la vodafone care imi mananca nervii si vreau sa instalez softul lui original...dar nu asta e problema...problema mea e cum trimit sau primesc prin infrarosu...

Mergi la inceput

nici eu nu pot trimite-primi prin infrarosu, desi i-am reinstalat softul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

Poti incerca sa dezactivezi acceptarea automata a apelului la deschiderea clapetei.

Eu nu am acest model de telefon, dar tot Samsung e, si la mine setarea respectiva se numeste "Active folder" si in romana "Clapeta activa". Poate ai asa ceva si tu.

Offtopic: vandal, imi permit sa te rog ceva: fa ca link-ul din mesajul tau (acela luuung) sa fie incadrat intr-un tag [ url ] (presupun ca stii cum, dar am sa reamintesc si eu: [ url="pui aici link-ul" ]textul care sa apara, evident mai scurt[ /url ], fara spatiile de pe langa parantezele patrate)... Ca scrollarea orizontala e neplacuta.

Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Intri in Meniu, mergi la Setari,apoi Setari telefon si acolo ai Clapeta activa.Dezactivezi si gata.

Mergi la inceput