Voi cand aratati bine?
Raspunsuri - Pagina 5
l_carmen2003 spune:
Eu arat bine cand sunt odihnita, uit de toate cand imi vad copilul si ma intalnesc cu sotul dupa o zi de munca si da, exista si ceva adevar cu sexul...
nuschu spune:
Eu arat mai bine dupa ce ma spal pe cap
si dupa ce ma trezesc dimineata (dupa ce am dormit suficient); am asa, o mutra incurcata, parca nu stiu pe ce lume sunt si cine sunt.
Si... mi s-a spus ca sunt frumoasa cand dorm, dar e vorba de barbati, asa ca nu stiu cat e de adevarat.
Si ce spunea manon mi se aplica si mie: sunt o persoana cu o incredere in sine destul de scazuta si ma simteam mai bine, mai frumoasa, mai atragatoare, cand eram in bratele "cuiva". Asta e, cred in vorbele altora mai mult decat in mine.
Dar... acum cred ca arat bine, e vara (desi multi urasc temperatura asta, pentru mine E VARA !!)...
Pisica, zambind 
Elise spune:
Pe mine ma distreaza partea asta cu "arat bine dupa ce fac sex".
ia sa incerc sa iau oglinda imediat dupa si sa-l intreb pe barbatu-meu: "auzi, da' cum arat? se vede vreo imbunatatire?"
S-o supara pe mine?![]()
Elise
annablue spune:
Eu va zic "secretul" meu...
O atitudine optimista face cat un milion de alte solutii !!!!
Eu mi-am propus (in urma cu ceva timp
) sa incerc sa gasesc unul/mai multe lucruri pozitive in orice lucru nasol. Si functioneaza, credeti-ma...
Am invatat de la cineva "specializat" ca modul in care privim lucrurile marunte(sau majore) de zi cu zi, ne influenteaza enorm pofta de viata, apetitul sexual, metabolismul, pielea, etc.
Evident ca si somnul/mancarea sanatoasa/sexul ne imbunatatesc viata, dar daca ne simtim obositi, suparati, agitati, frustrati tot timpul e mult mai rau...
La mine functioneaza acest lucru desi la inceput mi-a fost greu sa ma obisnuiesc sa gandesc pozitiv...
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."
energy79 spune:
eu stiu sigur ca arat bine cand sunt putin bronzata pt ca nu se mai vad cearcanele asa tare.
in rest,de curand,in urma discutiilor cu o prietena am inceput sa ma analizez cand arat mai bine.deci,nu pot sa va spun.sunt in plin proces de analizare.a,stiu doar ca a doua zi dupa ce m-am enervat si am plans mi-e rusine sa ies din casa.bine ca exista ochelarii masca
Madutza
http://pg.photos.yahoo.com/ph/madutza79/my_photos
nadyana spune:
Si eu, asa cum spunea si una din fete, arat ffff bine cand sunt indragostita, cand ma simt admirata, iubita, si cred ca majoritatea dintre noi arata bine in acele momente.Uneori arat atat de bine incat chiar si eu ma indragostesc de imaginea din oglinda.
In schimb, arat ffff rau cand am o nemultumire, cand sunt stresata, cand ma ebervez-imediat se reflecta pe chipul nostreu starile acestea-si cand fumez mult arat ingrozitor.Chiar astazi ma gandeam pe strada venind spre casa cat de mult se reflecta pe chipul nostru starile noastre sufletesti si interioare.Daca observam cu atentie, putem vedea usor ca oamenii care sunt mereu nervosi, stresati, invidiosi, rai,etc. au fata crispata, urata si nu arata bine de loc, nu rad si nu zambesc deloc..
Si..apropo de ce zic unii despre faptul cum aratam:am o prietena, cea mai veche prietena a mea, din copilarie(o cunosc de cand aveam cateva zile pt. ca eram vecine)care, de fiecare data cand arat cumplit ea imi spune "vai, arati f. bine".Si asta se intimpla de fiecare data cand sunt obosita, nu ma machiez, nu sunt aranjata si imi e si mie rusine de felul in care arat.Alta este situatia cand ma aranjez, ma motez si ma machiez-atunci nu imi spune nimic ci doar se uita si ma priveste, cand eu nu sunt atenta..Asta apropo de invidie.
nuschu spune:
quote:
Originally posted by nadyana
Si..apropo de ce zic unii despre faptul cum aratam:am o prietena, cea mai veche prietena a mea, din copilarie(o cunosc de cand aveam cateva zile pt. ca eram vecine)care, de fiecare data cand arat cumplit ea imi spune "vai, arati f. bine".Si asta se intimpla de fiecare data cand sunt obosita, nu ma machiez, nu sunt aranjata si imi e si mie rusine de felul in care arat.Alta este situatia cand ma aranjez, ma motez si ma machiez-atunci nu imi spune nimic ci doar se uita si ma priveste, cand eu nu sunt atenta..Asta apropo de invidie.
Off topic: eu credeam ca vei scrie ca-ti spune ca arati bine ca sa te incurajeze...

Pisica, zambind
nadyana spune:
quote:
Originally posted by nuschuquote:
Originally posted by nadyana
Off topic: eu credeam ca vei scrie ca-ti spune ca arati bine ca sa te incurajeze...
Pisica, zambind
Ei da..ti-ai gasit
camelia1 spune:
atunci cand sunt fericita
, atunci cand e soare afara, atunci cand imi spune ca ma iubeste
, atunci cand vad un copil zambind
...consider ca frumusetea vine din interior si daca tu esti impacata cu tine insuti atunci arati si bine
pentru nunta
noi
The big day
daniella4 spune:
1. Dimineata cand e soare afara.
2. Dupa dusul de seara
intre aceste doua momente sunt crispata si 
Daniella, mama lu' Alexis