Voi cand aratati bine?
Raspunsuri - Pagina 4
Mia. spune:
Eu fiind f palida, arat bine numai machiata.Daca nu ma machiez toata lumea ma intreaba daca ma simt bine sau daca sint obosita! In rest si mie mi se spune ca arat mai bine decit ca la 20 ani, nu stiu de ce? Si au trecut 15 ani de atunci...Probabil sunt mai linistita...Dorm mai mult, nu mai fumez, am un sot tinar...
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
manon spune:
for2nity, intotdeauna am aratat bine (foarte bine!) cand m-am simtit iubita, si cand am fost foarte indragostita, dar stii ce bine?? incat aveam impresia ca toata lumea ma iubeste, ca toti barbatii sunt indragostiti de mine (culmea e ca unii chiar erau...sa ma ierti ca nu pot sa-ti spun mai multe despre identitatea mea) . starea de fericire te face sa te simti bine, conditia de femeie iubita, ravnita, admirata (cel putin!) te face sa te simti excelent si sa arati foarte bine. oricui i se intampla sa se "plictiseasca" de imaginea din oglinda. un salon de beaute rezolva imediat situatia (chiar nu le inteleg pe femeile care nu-si schimba niciodata look-ul, sunt foarte multumite de infatisarea lor...dar pe barbati ii intreaba??). deci, ca sa revin la subiect, chiar daca esti mamica, sa nu uiti ca esti femeie, femeie tanara, cu toate drepturile la o viata frumoasa, cu impliniri pe toate planurile. nu te neglija, bebelusul are nevoie de tine (dar nu in masura in care o femeie sa uite ca e femeie, sotie, amanta...). da o fuga la primul salon de beaute, te vei simti mult mai bine iar cei din jurul tau nu vor indrazni sa comenteze decat FAVORABIL. sa-mi scrii dupa...
elena_oona spune:
Cred ca toata lumea cand se trezeste dimineata are o "alta fata",chiar daca a dormit 5 ore sau 8 ore.
Iar dupa o zii de munca de 8 ore cred ca fiecare dintre noi ne simtim obositi, chiar daca am sta numai pe scaun.
Incearca sa nu mai fii stresata ,pentru sterss-ul isi pune serios accent pe tineretea noastra.Cred ca toata lumea are probleme ,nu conteaza in ce tara traiesti, viata e aceeasi,cu bune si rele.Gandeste mai pozitiv si incearca sa te odihnesti mai mult!
Incearca sa-ti faci mai mult timp pentru tine:mergi la cosmetica,cuafor,manichiura,mai o piscina,mai un masaj cu uleiuri
si alta e viata nu
?!
Cred ca orice femeie cand arata bine se simte mai sigura pe ea.
AAA.......si varsta isi spune cuvantul intradevar,dar cunosc persoane aici care la varsta de 45 arata de parca au 25 (fara operatii sau ceva).Conteaza si ce fel de viata ai,cred ca greutatile i-ti accentueaza "varsta" mai mult.Parerea mea....
Succes ca noua moderatoare
!
Elena & bebe Manuella 1 an si 8 luni (16.10.2004)
"Good parents give their children Roots &Wings. Roots 2 know where home is, wings 2 fly away & exercise what's been taught them. "
Alé spune:
Din punct de vedere fizic, arat bine cind sint bronzata, cind sint la ovulatie si cind sint nedormita. Asa cum mai spunea cineva, dupa o noapte de nesomn toata lumea se minuneaza ce bine arat... Explicatia pe care am gasit-o e ca am fata mai umflata dimineata si asta face pielea sa se intinda si sa luceasca, ceea ce da un aspect "sanatos". Ca okii sint impaienjeniti de parca as avea nisip in ei, nu se mai pune.
Altfel, arat bine cind sint multumita. Atunci fenomenul e altul: imi stralucesc ochii si asta face sa straluceasca toata figura, nu numai tenul, ca mai sus.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé
giulia71 spune:
...cred ca depinde si de oglinda
Si vorbesc serios!
Credf ca cel mai bine arat cand dorm mult si evit sarea, atunci, in ciuda varstei, arat cool.
Si da, gandurile negre, nervozitatea se vad imediat pe "monitorul" meu!![]()
Sa auzim de bine ;)
catalynaa spune:
Cel mai bine arat dupa un dush racoritor,dupa un somn de voie dupa-amiaza si dupa o noapte "fierbinte".
Giulia-iti dau dreptate-eu nu rad...chiar se intampla ca si oglinzile sa fie "de vina"....din experienta vorbesc
nikole spune:
Catalynna, ca bine ai mai zis
Cat despre oglinzi...eu zic ca mai degraba e vb. de lumina din camera cu oglinda!
http://photos.yahoo.com/frezia_2004
Jocelyn spune:
Eu arat bine tot timpul
cu exceptia zilelor in care am migrena si prima de zi de ciclu in care ma simt si arat horror.
Nici nedormita nu arat bine, fac cearcane.
Daca sunt suparata se vede imediat- nu incerc sa disimulez. Si oricum spun ce ma deranjeaza.
Mie mi s-a parut ca am inceput sa arat f bine dupa ce m-am indragostit ![]()
si vreau sa raman asa 
If you don't stand for something, you'll fall for anything.
Adrianai spune:
Arat bine dimineata, imediat dupa ce m-am trezit, inainte sa ma spal pe fata. Sunt atat de frumusica cc ca imi vine sa ma pup.

WARNING: I have an attitude and I know how to use it!
Jocelyn spune:
quote:
Originally posted by Adrianai
Arat bine dimineata, imediat dupa ce m-am trezit, inainte sa ma spal pe fata. Sunt atat de frumusica cc ca imi vine sa ma pup.
WARNING: I have an attitude and I know how to use it!
pai poti... in oglinda
If you don't stand for something, you'll fall for anything.