Voi cand aratati bine?
Raspunsuri - Pagina 3
parpalak spune:
Pina la urma e starea de sanatate aia care te face sa arati bine. Incluzind starea de buna dispozitie la capitolul sanatate, grijile si stresul ar trebui tratate, dupa parerea mea, ca orice alte boli.
Da' apropos de fata umflata dimineata, for2nity, n-ai o problemioara-doua cu rinichii? Bea si tu mai multa apa, ca asa fac organele interne, daca le faci sa se simta utile, functioneaza si ele mai bine.
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
lena spune:
si eu la fel...cel mai bine arat cand sunt vesela, binedispusa, desi din cauza ca sunt "razareatza" am facut riduri la ochi, dar deh, noroc ca exista creme minune si altele, plus ca totusi am o varsta cum spune Guestus
nu ma mai astept sa arat ca la 20 de ani, dar incerc sa "imbatranesc" cu gratie, as vrea ceva de genul Catherine Deneuve daca se poate![]()
Lena si t-rex Freya
emilyjeuly spune:
arat bine cand sunt fericita, vesela, cand iubesc, cand ma gandesc la concediu si fara nici un dubiu dupa
! atunci radiez de-a dreptu'!![]()
Emily
Poze
Mireasa de 15 iulie
Our honeymoon
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by emilyjeuly
arat bine cand sunt fericita, vesela, cand iubesc, cand ma gandesc la concediu si fara nici un dubiu dupa! atunci radiez de-a dreptu'!
Emily
Poze
Mireasa de 15 iulie
Our honeymoon
Eu cand ma gandesc la concediu is morocanoasa de-a dreptul,dar cand ma gandesc la sex...eee...deja e alta poveste...radiez mey,radiez!
Miha
Andrada spune:
Eu zic ca numa sufletul conteaza cind ajungi la o anumita etate,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
for2nity spune:
eu refuz sa cred ca am ajuns la acea "anumita etate" ![]()
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
nikole spune:
Eu arat extrordinar de bine, dimineata cand ma trezesc din somn...alea 30 min cand sunt inca buimaca, sunt fff frumoasa.Pielea e usor rozalie,catifelata, ochii sunt foarte clari, arat impecabil.Deja cand am iesit de la dus, se produce schimbarea...
in orice caz, arat mai bine acum la 27 decat aratam la 20.Nu-s care e explicatia, dar asa e.
http://photos.yahoo.com/frezia_2004
Nicoleta spune:
Servus.
Eu arat bine cand sunt impacat cu felul in care arat... Dar arat bine cand plec de la masaj (yumeiho), cand am liniste interioara si am timp si pentru mine.
Nicoleta

vorbesc foarte serios...eu sunt