In Italia (15)
Raspunsuri - Pagina 9
pet.cost2005 spune:
Buna fetelor!
Iata-ma-s!
Mai cri-cri .... cum sa va aburesc ... va citesc aproape in fiecare zi ... da' cu scrisu' ... m-a apucat saptamana asta un zel asa, o harnicie (ca ma mir si eu) si m-am apucat de curatenie prin casa ... da' asa, mai cu simt de raspundere ... am spalat geamurile, perdelele, jaluzelele, bucataria (inauntru si pe dinafara), covorasele care sunt prin casa, balconul ... si cam atat pana acum. Ma pregatesc de vacanta ... de saptamana viitoare vreau sa fiu mai libera pt. a ma concentra asupra bagajelor ... am sa incep si eu cu listuta in mana ... Iar, in fine, cealalata saptamana (17-21 iulie) am sa o dedic frumusetii personale (depilat, coafat ... etc) si pe 22 .... plecareaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!! Cam asa se prezinta programul meu ... m-am luat cu treaba zilele astea si nici nu mi-am dat seama cand a trecut saptamana ... e bine asa!
danangie - chiar daca ai spus ca poate nu vei mai intra pe-aici ... iti doresc si eu sa ai o nunta de vis ... sa fii bucuroasa si numai bine! Auguri e figli maschi!
enn - ai cam intrat pe ultima suta de metri, nu? Nastere usoara si bb sanatos ... mama ce emotii, numai cand ma gandesc. Nu esti emotionata? Cum se prezinta Morcoveata ( in preajma evenimentului, ma refer)?
iri - cred ca Ale e in al noualea cer ... cu Italia in finala! Si eu, dealtfel, sunt super fericita ca s-a ajuns aici ... FORZA ITALIAAAAAAAAAA !!!!!!!!!! Ce-ar fi sa castige campionatul! Ce nebuneala a fost pe-aici, prin partile noastre dupa meciul cu Germania, imagineaza-ti sa castige finala!
Te-ai intalnit cu Nico? Voi unde plecati in vacanta ... in Franta, daca am retinut eu bine?
iza - bafta si tie si o nunta frumoasa! Asteptam poze, desigur!
cri-cri - apropos, ti-am vazut pozele din tinerete ... faine! Stii ca parca imi plac mai mult pozele in alb-negru? Iti transmit o oarecare nostalgie ... si ce slaba erai de tinerica!
vio - hai, nu ne mai tine pe ghimpi ... de ce esti asa fericita? Are cumva legatura cu examenele pe care le-ai sustinut? Suntem curioase de-acum ... spune-ne si noua!
Va pup si revin! Promit!
Petro
crista-s spune:
pai d-aia am pus pozele sa vedeti cine am fost si ce-am ajuns hai ca mor de ris si eu de ce prostii zic..
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
pet.cost2005 spune:
cri - chiar ca spui prostii! De altfel, si eu sunt in aceeasi situatie cu tine ... ce tinerica si slabuta mai eram ... ehehheeee ... dragele mosului, ce mai vremuri!
Petro
crista-s spune:
stati sa nu intelegeti gresit ... ca si acolo eram mai grasa decit fetele de virsta mea .. adica aveam prin 83 vreo 60 de kg .. adica mult peste baremul acceptat hahah cind acum si atunci la 16 -17 ani tb sa ai in jur de 40 ).. iar in 95 aveam vreo 70-80 dar e poza de departe si rochia " smechera " ..
dar ati vazut cit par aveam in cap la 22 zile si eram un pic tunsa dejaaaa ... Enn cind te uiti la poze " sa iti aduci aminte ca esti gravi" sa nu faci un bebe paros ca mine ( in cap ... ca in rest n-am probleme ...)
Cristina
viorela hoff spune:
Cristinel, esti dulce in poze!
Enn, vine furtuna, dar intre timp si-a pierdut din putere su doar ploua linistit.
Fetelor, pana nu semnez ceva, nu spui nimic, nah! sa-l vad in fata...contractu'!
Alina, noi ne mutam din zona, sorry, n-am stiut ca esti atat de apropae.
Angy, calatorie usoara si sa aveti zile placute in Ro.
pupici pe barbici la toate
Vio
crista-s spune:
Fetelor la noi de ieri se chinuia sa arunce 2 picaturi de ploaie , dupa ce pe la prinz a stropt putin si a tunat ( ca un magar ragusit) dar fara nici un folos .. la 4 si jumatate s-a pus pe plouat .. pina la 5 .. Destul ca sa racoreasca casa. De atunci insa numai vint, cer innorat... tot praful de afara ( si sunt 2 santiere linga noi ..) aruncat in casa ... curent.. usi si geamuri trintite .. ohhhhhhh ca in vremurile bune si racoroase chiar dc astia la tv la meteo iar au zis prostii si zona mea nu era nici macar noroasa ce sa mai vorbim de ploaie ... si au tinut-o asa langaaaaa ca nici macar azi nu au scris ca va ploua cind orice "prost" ar fii stiut dc scotea capul pe geam afara .. Acum PLOUAAAAAAA!! nu cu galeata ca ieri dar oricum e racoare si bine!!
Nahhh ca a si tunat ! super bine... ( chiar dc eu miine voiam iar la riu la balaceala .. sa vedem ..pina miine) ...
Cristina
iriale spune:
Cri, am vazut pozele tale, ce frumoase sunt, felicitari... pozele in alb-negru sunt magnifice.
Cat despre meteo, nu stiu pe ce program te uiti tu, caci aseara eu am vazut parca pe 4 ca aratau ploaie in toata Italia. Acum nu stiu ce sa zic, se pare ca pt zona ta au nimerit-o, dar aici e un soareeee. Poate va ploua mai tarziu? Eu oricum mi-am adus .
Petro, ce bine ca ai mai scris... Cu Nico inca nu m-am intalnit, am vorbit la telefon de cateva ori, ne vom vedea saptamana viitoare. De abia astept sa o cunosc.
Enn, ce mai zice bebe mic?
Dana, Iza... sa fiti cele mai minunate mirese, va imbratisez cu drag.
Vio, in bocca al lupo (= bafta) pt ce faci tu acolo si inca nu ne povestesti.
Va povestesc eu o chestie hazlie: ieri a fost ziua de nastere a taticului lui Ale, si eu tot ii explicam asta copilului, zicandu-i "azi e ziua lui tati, spune-i la multi ani, pupa-l"... ma rog... Ale asadar a inteles conceptul, s-a luminat la chip, s-a dus la taica-su razand si imbratisandu-l, l-a luat de dupa gat, l-a pupat si i-a zis deci la multi ani. Dupa care, cu voce foarte serioasa, l-a intrebat:
"Papą, il compleanno te lo festeggi all'asilo?"
(pt prietenele nemtoaice = tati, ziua de nastere ti-o serbezi la gradinita?)
O zi buna.
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
enn spune:
Oh, e durere Ale, am murit de rīs.....
La multi ani taticului lui!
Vio, bafta cu contractul si sa ne spui ce si cum.
Cri, m-am uitat la poze. Mama, ce par superb! Eu una m-as bucura pt. fiica-mea daca ar avea asa un par - de la mine din pacate nu prea are ce mosteni la capitolul asta...
Ma gīndeam chiar sa ma tund scurt de tot, ca daca-mi va cade dupa nastere ca īn urma cu 2 ani, e jale
Īn rest e bine si racoare si aici si am descoperit pe DC si o mamica vecina de cartier cu care poate reusim sa ne vedem sīmbata īn parc.
E.
crista-s spune:
e tare Ale ..
Pe 4 m-am uitat si eu numai ca arata ploi mai sus si mai jos de Bologna , si la noi nu .. oricum vad ca s-a potolit, a dat o super rapaiala pina acum vreo 5-10 min si acum se limpezeste cerul. Intra o racoare placuta in casa .. nu imi vine sa cred.
E obligatoriu sa modific .. care limpezeala ?? ca iar sta sa ploua... nu imi vine sa cred...
Aveam parul ondulat ( nu cret ca Iri ... as fii vrut eu ) dar statea asa in valuri mai pe la tinerete .. acum nu prea .. doar dc ma prinde ploaia se "rascoala" si se mai "involbureaza" .. mai putin chelia in frunte
Cristina
iriale spune:
Campioni del mondooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.