In Italia (15)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Salve fetele,
eu tot cu pregatirile de mutare.
Angy draga, casa de piatra si o viata fericita!
Enn, ce frumos au botezat-o fetele pe micuta ta, Piersicuta!
fetelor, am si eu o rugaminte la voi, joi pleaca matusa mea la Verona sa vada "Aida" la amfiteatru.
ea este mai in varsta si e ingrijorata de vreme, ar fi fericita sa stie cum va fi timpul pe la voi si daca cumva stiti cum e chiar acolo, in aer liber seara.
eu crde ca va fi destul de aerisit cu scena in aer liber, dar ma rog, poate aveti exp. vreuna dintre voi.
asa ca va rüg frumos, daca nu, unde sa ma uit la meteo.
Mille grazie,
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Vio, stai linistita ca n-o sa ploua, s-au anuntat inca trei zile toride pe timp de zi cu 35 pana la 40 grade. Arena di Verona e super, o sa se simta bine dar sa aibe cu ea un evantai sau ceva asemanator.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Dormiti deja fetelor?
Nu am mai apucat sa intru, azi dupa amiaza am fost la plaja si ne-am zbenguit un pic pe acolo...e fain dar cu missa dupa mine nu pot sta linistita nici un minut.
Maine iar mergem, ne intalnim cu o romanca si cu bebelina ei!

Nico/Crini multam de primire....Am venit si eu la voi ca imi place atmosfera de aici... si Crista voastra m-a corupt!
Apropos, in pozele ei am si eu onoarea sa fiu intr-una...mey ce mandra sunt

Petro, wowww! Pe picior de vacanta deci! Cat stati? Eu va urez vacanta placuta cu nu prea mare canicula!!
Suporterita face bine, e din ce in ce mai smechera, dar si-a pus tricoul in cui...si spera peste 4 ani! Spre deosebire de Ale care cred ca inca poarta tricoul...si pe post de pijama! Sau nu, Iri?
Ca sa raspund la intrebare: in NL suntem cam definitiv, sau mai bine zis pe o perioada nedeterminata pt jobul sotiorului...Eu ma atasasem tare de Frantica mea, chestie pe care de fapt o realizez abia acuma, dupa ce am plecat! Eh, lasa ca asta o sa imi faca vacantele mai dulci si mai intense, nu?
Apropos, peste fix 2 sapt sunt si eu in vacanta! yupiiiii si ma duc in Fr pt 3 sapt!!!!! Abia astept.

Hai va las fetelor ca mi se inchid ochii!
si noapte buna,

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna dimineata !
Iri pt. raspuns si urare. Tre“sa mananc si eu minunatie d-aia, ca ma intriga numele de “inghetata prajita“.
Vio, uite aici:http://www.wetter.com/v2/?SID=&LANG=DE&LOC=7011&LOCFROM=0201&type=WORLD&id=72390 cat de cald si frumos va fi la Verona.
Pup fetele,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Neata
Alina, tu locuiesti langa mare, ca-mi scapase amanuntul asta? Ce va invidiez eu pe voi cele care puteti in fiecare zi sa ziceti 'Hai sa facem azi o ora-doua de mare'!
Noi in cel mai bun caz iesim in parc, ca altceva la Milano nu prea e. Unde pleci in vacanta? Si eu iubesc mult Franta, de fapt cam o data la doi ani facem un salt acolo. In primavara asta am fost pe valea Loirei, sa vizitam castelele.
Iri, vezi ca ti-am retrimis pozele, sper sa ajunga.
Petro, cum merge procesul de 'infrumusetare'?

Mergi la inceput

dragelor, va multumesc ca ati fost asa de prompte, ideea cu evantaiul e buna, danke Ciccina. o sa -i spun sa-si ia si binoclul pe care intotdeauna il uita, cica la unul din spectacole au adus pe scena elefanti, cred ca va fi tare frumos.
o sa va pove impresii, asa, cat mai am eu timp, sunt cam stresata cu mutatul asta ca sotul meu are o gramadaaaa de lucruri si de cand am venit si eu pe capul lui, am mai adunat inca pe atat
Ciccina, sa sti ca nici eu nu am cunoscut vreun roman in localitatea asta, desi am auzit ca sunt multi, dar aseara inchipuieti ca la 2 case de noi am auzit muzica populara romneasca!
Ciccina, nu ti-a fost greu sa te descurici singura dupa ce te-ai despartit?
Carmi, mersi de link
Petro, vacanta frumoasa
Iri te pusilesc
Enn draga, ce spun fratiorii de noua lor "fratioara"?
va pusilesc si ma duc la impachetatca nu imi place deloc.
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

'Neata fetele.
Vio, nu nu mi-a fost asa de greu sa ma descurc, am facut de toate de la cameriera la baby-sitter, de la badanta la operaia, pana cand am inceput sa ma scolesc mai mult ca sa lucrez in birou ca proiectant.
Mai greu a fost sa scap de sot, ca el spunea ca n-are nevasta de lasat (cica nu m-a batut niciodata, asta fiind un motiv)si mi-au trebuit ani multi pana cand a fost de acord cu separatia. Si abia in 2002 am termina definitiv cu el pt ca si rezultam si in ro casatorita cu el si a trebuit sa fac si formalitatile acolo.

cicina

Mergi la inceput

esti tare viteaza Ciccina, te-am intrebat deoarece noi am implinit 3 ani acum si tot de 3 ani sunt si eu aici in De. m-am pus in situatia ta si m-am gandit ca eu nu as fi in stare sa ma descurc singura aici, daca doamne feri s-ar intampla ceva, m-as intoarce in ro.
pusi Vio

PS.sti ca suntem de aceeasi varsta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Fetelor dragi,
uite c-am prins un moment liber sa vin sa va salut. Noua īntre timp ni s-a umplut casa de fete, īn sensul c-a venit nepoata franceza, care īn asteptarea rezultatelor de la bac face o practica de 2 saptamīni la Frankfurt. Fusese si anul trecut 3 saptamīni la noi, ca sa faca un curs de germana, si desi noi ne-am temut c-a murit de plictic, se pare ca s-a simtit bine, altfel n-ar fi revenit. E drept ca nu e momentul cel mai oportun, dar ca norocul are acelasi program cu Morcoveata, asa ca-l duce si aduce ea de la cresa.
Piersicuta face bine, e incredibil de draguta si cuminte. Contrar temerilor reusim sa dormim toti 4 īn dormitor, ceea ce e mare lucru. Ieri m-am culcat cu amīndoi copiii si m-am īnduiosat ascultīndu-i cum sug suzeta īn sincron īn timp ce eu le citeam povestea de noapte buna.
Īn rest canicula, 36° - vine Sicilia īnspre noi

Vio, spor la mutat! Pe mine mutarile ma termina psihic, dar sotul e tare īncīntat sa zugraveasca, tapeteze, aranjeze.
Petro, drum bun, vacanta placuta si sa va īntoarceti cu vesti bune Ca asa cum ma avertizase Crini, Piersicuta s-a nascut cu aproape 10 cm mai mare decīt fratiorul, asa c-aveam aici o serie de hainute mar. 50 de dat
Iri, īmi pare rau c-ai avut o nastere grea. Trebuie sa fi fost traumatizant si pt. bietul Ale - probabil din cauza asta n-a reusit sa doarma atīta timp....Pentru mine ambele nasteri au fost evenimente fericite, desi fiecare īn felul ei.Ciudat a fost doar c-am fost din nou īn acelasi salon ca prima data si retraiam mereu momente de acum 2 ani jumate.
Alinus, cum ati ajuns īn Olanda? Avīnd 2 baieti francofili īn casa, īnteleg ca trebuie sa va fie greu cu acomodarea. Sotul meu sustine dupa fiecare concediu/vizita la rude ca īn Franta oamenii sunt mai politicosi, mīncarea e mai gustoasa, aerul e mai curat, iarba mai verde etc.

Cam atīt pt. astazi.

E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Cami, am reusit īn sfīrsit sa-l vad pe Fabiano! E tare frumusel, sa va traiasca!
Si am citit si povestea printesei Amalia, īntr-adevar o mica stea! Si ce nume frumos i-ati ales! Ma gīndisem si eu la Amalia, dar la noi nu se potrivea cu numele de familie...

E.

Mergi la inceput