In Italia (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ITALIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ceeeeeeeeeee meci !!!!
ceeeeee meci !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOOOOIIII .... SIAMO NOIIIII ..... !!!!!!!

Italia a castigat .... bravo, bravo, bravo !!!!!!

Petro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Viva Italia!

Bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Felicitariiiiiiiiii !!!!
Italia e cea mai tare !!!!

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Felicitari!!! Bravo Italia! Fetelor ziceti cum e atmosfera pe la voi!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Fetelor ... despre atmosfera ... e nebunie curata! Prevad o noapte alba ... sigur! Masini claxonand, steaguri care flutura pe la orice balcon ... suntete de trompete ... Eu stau pe langa Milano, intr-un orasel mai mic .... dar tot e nebunie. La tv arata imagini din principalele piete italiene ... acolo atmosfera e mai incendiara. Bravo lor, au meritat sa castige, tocmai pt. gravele probleme din campionatul intern ... este o victorie mai mult decat binevenita! Italia nu a mai castigat titlul mondial de 24 de ani (din '82) si este al patrulea lor titlu. Sunt super fericita ... bucuria mea e imensa! Ca un gest sportiv, spun suporterilor Frantei ca imi pare rau (da' nu-i adevarat ) dar era normal sa fie un castigator si un invis. Despre Zidane ... mare pacat ... sa faca acel gest si sa incheie cariera asa ... ma scuzati, dar pt. mine a fost un gest de maidan, fara a isca polemici!

FORZA ITALIAAAAAAA .... FORZA AZZURRI ... !!!!!!!!!!

Petro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Danseaza intr-una, se aud trompetele, toti sunt afara, inclusiv Ale si toti copiii din bloc!

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

Fetelor ce mai sunt cea mai fericita suntem CAMPIONI am fost in centru in oras sa vad meciul si tensiunea era mai mare decat intro zi de examen!!!
Toti erau super bucurosi,masinile clacsonand si toti am un pic sa ne inveselim.......ce mai azzuri nostri ne-au oferit emotii unice!!!!
Vivaaaaaaaaaaaaaaaaa l' Italiaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

fotoIZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005
Ca un gest sportiv, spun suporterilor Frantei ca imi pare rau (da' nu-i adevarat ) dar era normal sa fie un castigator si un invis.

Mergi la inceput