Nou stil de viatza (108)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

mi-e foame raaaaaaaaaaaauuuuu

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Tzuni o fructa ceva? Sau poate un pahar cu apa? Cu ce sa te servesc?

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Zuzilici, am pacatuit cu biscuiti cu crema, niste chipsuri mici si o cafea. Sunt la munca si singura sursa de alimente deschisa peste noapte a fost o benzinarie din apropiere. Asa ca, astept bicele!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Nastad, sa-ti traiasca puiul scump!

Am scos si eu capul din bucatarie, am copt ardei pentru tocanitza si vinete pentru salata.

Carmen(28+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Multumesc mult!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Multumesc!

ina C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Zuzilici

Da!Da! asa Carmen zi ca-i zici bine. Si ce varsta zici ca avea , Tzuni?
Hai Buna dimineata tuturor.
Doina ma bucur s-aud ca ai ajutor. Eu tocmai ma gandeam ca poate slabeam mai bine daca n-o aveam pe mama sa ma ajute, dar vad ca nu e cazul. Si tu ai ajutor si tot slabesti. Asa a fost sa fie, sa ma ingras. L-am vazut pe Doru si e tare frumusel. Sa va traiasca!
Khristin Multumesc de intrebare, Isabella e bine. Creste frumos si mi-e draga de mor mai ales cand o vad asa de frumusica. Petrecere frumoasa la botez si sa fi o nasa frumoasa. Noi vrem sa mergem in tara s-o botezam pe Isabella dar inca nu ne-a iesit certificatul de nastere asa ca inca mai asteptam.
Dragelor m-am cantarit dinou azi si se pare ca merge bine treaba de cand scriu tot ce bag in gura. Azi dimineata aveam 81.2 kg dupa ce mi-am baut cafeaua si-am papat o felie de halva (20 gr). Sper s-o tin tot asa.
V-am pupicit si weekend placut tuturor.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Eu zic sanu-ti faci probleme.Dupa ce am nascut-opeOana m-am ingrasat foarte tare.Acum ,teoretic,ma ocup numai de bb ca de Oana are mama grija , dar nu stiu de ce slabesc asa repede.
Ambitioasa cum te stiu,sigur vei ajunge lakg pe care le vrei, important e sa se faca mare puiutzul!

Album Oana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ina C

Buna,
va urmaresc de multa vreme.
As vrea sa pot sa adopt si eu un stil de viata sanatos, dar mi-e foame in permanenta.Iar cind imi propun sa tin regim mi-e si mai foame, de dulce, de fripturi, de cartofi prajiti etc.
Am avut 84 kg,in iarna 74,iar acum am din nou 80.
Incerc sa ma alatur voua.As vrea de miine pt ca sunt singura acasa si nu am de gatit.Sper sa mai auziti de mine la acest topic!
pupici,ina C

Bine ai venit si spor la slabit!

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

doina,

scrie-ne mai mult de tine...stiu ca nu ai timp, dar cand poti mai da-ne detalii

eu zic deocamdata sa nu te ingrijorezi prea tare ca slabesti, doar sa te asiguri ca mananci mancare sanatoasa, care sa-ti aduca aportul necesar de vitamine si proteine! in rest, oh, cate nu visam ca dupa sarcina sa slabim usor, e doar un vis pentru multe dintre noi.Am mai auzit cazuri, ca dupa nastere, sa se intample ceva cu metabolismul sau chiar cu careva din glande, poate tiroida...cand ai timp, poate dai o tura sa-ti faci niste analize, in rest, ai grija!

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna ziua fetelor!!!

Iaca si eu pe baricade, nu am calcat stramb decat un pic dar nu s-a vazut. Deci sper ca pana luni sa mai dau 1 kg jos. sper sa imi iasa! Daca maine nu il am jos maine bag numai fructe sa se duca!

Miag nu mai tzin un regim anume ci mananc salate si lactate la greu. Carne eu nu ma omor deci....mai putzina.

Zuzulici ms mult de tot si stai linistita ca eu am luat 9 kg in sarcina, m-am intors cu 1 kg acasa dupa care 6 luni cat am alaptat si am mancat fara mari retzineri am pus 7 kg la loc. Si apoi am revenit printre voi si am reusit deja sa le dau jos si fi-miu are doar 7 luni si jumatate. Deci...se poate.

Sigrid in cat timp ai dat tu jos atata??? Eu de la 104 am ajuns la 94 cam in 2 luni dar...cand vad ca pana la 80 mai e o grooooaza ma apuca disperarea.

Fetelor va urez si eu desi nu mai stiu a cui zi de nastere a fost. Nu nominalizez ca sa nu sar pe cineva, deci... tuturor sarbatoritelor!!!

Va pup si spor la slabit!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput